Par tiem bērniem ir mazliet pārspīlēti. Protams, saprotu, ka ģimenes ir dažādas un prioritātes ir dažādas. Man ir viens kolēģis, kuram naudas tiešām netrūkst, ir bērns, ir Audi A7 sedans, un viņam viss bērnam nepieciešamais ieiet tajā A7. Bērnu rati ir salokāmi un bez problēmām ietilpst A7 bagažniekā, viņš man pat demonstrēja. Pats smejas - tā mašīna ir PIECVIETĪGA! Ja viņi ģimenē ir 3 cilvēki, tad kā viens 20kg smags bērns var aizņemt vairāk vietas nekā 3 pieaugušie? Bērns tiek radināts pie visa dabiskā, daudz dzīvo laukos, ēd dabīgi un viņam nav miljons rotaļlietu, lai gan atļauties var... praktiski jebko. Tai pat laikā ir vieni paziņas, kuri knapi savelk galus, pareizāk sakot, vecāki palīdz savilkt galus, bet nē, viņu universālis ir līdz lūpai piebāzts ar n-tajiem bērnu sēdeklīšiem, sētiņām, bērnu triceklīšiem, bērnu mantiņām, bērnu planšetēm, bērnu visādiem
rīkiem, ķeblīšiem un uzpariktēm. Viens ir skolas vecuma bērns, otrs - 2 gadnieks. Kad es uz to paskatos, ir vienkārši... kill me... Priekš kam tas viss ir vajadzīgs? Un tiem miljons sēdeklīšiem, vibrējošiem, nevibrējošiem, mazliet vibrējošiem, drusku salauztiem un vēl visvisādīgiem, protams, ir iegādāts universālis. Protams, protams, man nav bērnu un es neko nesaprotu, bet nu ja man kāds pateiktu, ka man priekš viena bērna ir vajadzīgi 10 dažādi sēdeklīši un paklājiņi, kuri reāli nesatilpst pat universālī, es pielietotu pieckāršu kontracepciju.