Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Draugs vēl joprojām nav iepazīstinājis ar savu ģimeni

 
Reitings 4
Reģ: 27.10.2017
Sveiki!
Velētos zināt, ko jūs domājat par šādu situāciju. Varbūt kādai ir bijis līdzīgi - kādi bija iemesli? Un vispār - pēc cik ilga laika jūsu otra puse iepazīstinaja ar savu ģimeni?
Esam kopā jau 3 gadus, ir arī mazais - nepilnus 2 gadus vecs. Bērniņš plānots, gribēts un ļoti gaidīts. Bet joprojām neesmu redzējusi sava drauga ģimeni... Tikai nesen pēc maniem vairākkārtīgiem pārmetumiem, ka tas laikam tomēr īsti normali nav, viņs mani un mazo iepazīstināja ar savu krusttēvu - tikāmies uz kādām minūtēm 10.
Jautājot draugam, kāpēc viņš negrib, lai viņa ģimene mani un pat mazo redz (un vai vispār zina par mūsu eksistenci - viņa tante esot mani redzējusi grūtniecības laikā - tātad zinot, bet ja nebūtu, tad esmu diemžēl gandrīz pilnīgi droša, ka viņš nevienam neteiktu...), draugs atbild, ka viņam ar ģimeni sliktas attiecības, ka nevēlas, lai jaucoties iekšā.
Bet vai mazā piedzimšana nevarētu būt labs iemesls, lai sāktu visu no gala?
Turklāt viņa mamma dzīvo stundas braucienā, tēvs - 2 pieturu attālumā.
Man vienkārši brīžiem liekas, ka viņam no mums kauns...vai kaut kā tā...:-/
Turklāt arī mana ģimene nav diez ko labklājīga - ir atkarības problēmas, bet es tik un ta iepazīstināju, jo viņs taču ir mana bērna tēvs...
28.10.2017 20:16 |
 
Reitings 772
Reģ: 23.08.2016
Vai viņš pats ar ģimeni tiekas? Vai arī ir sarāvis saites? Ja pirmais variants, tad tas ir dīvaini. Negribu būt nepieklājīga, bet varbūt viņam ir vēl kāda ģimene. Ja tiešām ir tik sliktas attiecības, ka pats ar viņiem netiekas vai komunicē minimāli, tad ir saprotams, kāpēc par labāku uzskata neiepazīstināšanu.
28.10.2017 20:26 |
 
Reitings 1716
Reģ: 27.07.2012
Parasti esmu iepazinusies ar draugu ģimenēm diezgan ātri, ar tagadējā drauga ģimenes daļu biju pazīstama jau pirms sagāj kopā un ar mammu iepazīstināja 2 mēnešus pēc mūsu attiecību sākuma. Ap to laiku viņš iepazinās arī ar manu ģimeni.
Tava situācija liekas ļoti dīvaina.. it īpaši, ja ir bērniņš. Varbūt paskaidro draugam, ka, lai vqi kādas attiecības, bērniņš ir pelnījis iepazīties ar vecvecākiem. Vismaz es tā domāju.
28.10.2017 20:26 |
 
Reitings 4
Reģ: 27.10.2017
Esmu teikusi, ka viņa vecāki droši vien būtu ļoti laimīgi redzēt savu mazbērnu, bet viņs atbildēja, ka iespējams kādreiz varētu, bet īsti neticās.
Esot viņam arī jaunāks brālis - ar to viņš reizēm sarakstās ar SMS (apsveic dzimšanas dienā). Retu reizi ar mammu saskrienas, kad viņa brauc ciemos pie drauga krusttēva, tad viņa arī šajās reizēs ir caur krusttēvu nodevusi dāvaniņas mazajam.
28.10.2017 20:31 |
 
Reitings 4
Reģ: 27.10.2017
Ar tēvu reizēm esot it kā saskrējies mūsu rajonā, bet par iepazīstināšanu nekad nav bijusi runa.
28.10.2017 20:32 |
 
Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
Mana pieredze rāda, ka tie, kuri nākuši no normālām ģimenēm, kurās vecāki ir daudz maz sakarīgi, tie nesaprot to, kā var nevēlēties uzturēt attiecības ar vecākiem.
Ja jau pats ar ģimeni īsti netiekas, saprotam, ka nevēlas speciāli organizēt iepazīstināšanu ar draudzeni un bērnu. Jautājums jau tikai kādēļ izvēlējēsies ar vecākiem nekontaktēties. Varbūt iemesls pietiekami nopietns. Iespējams viņa vecāki būtu laimīgi iepazīties ar mazbērnu. Bet ja tu neesi satikusi viņa vecākus, tu nevari zināt kā ir. Varbūt draugs negrib savam bērnam tādus vecvecākus.
Es piemēram nekontaktējos ar savu tēvu. Jā, ja kaut kur satieku sasveicinos, bet tas arī viss. Man pat neienāktu doma iepazīstināt tēvu ar savu draugu, pat ja draugs uzprasītos.
Un ja man būtu bērni, nedomāju, ka tas manītu manu attieksmi pret manu tēvu. Uz ielas pasveicinātu, speciāli neiepazīstinātu, un pavisam noteikti neuztvertu to par labu iemeslu atjaunot attiecības.
28.10.2017 20:51 |
 
Reitings 1830
Reģ: 02.06.2009
Kāpēc Tu domā, ka viņš kaunās par tevi? Varbūt, ka kaunās par savu ğimeni, un tāpēc nemaz negrib iepazīstināt.
Man vienai draudzenei tieši tā arī bija, ka ļoti ilgi draugs neveda pie savas ğimenes, un lai kā viņa uzstātu, ka grib iepazīties, viņš atteica. Arī domāja, ka kaunas par viņu. Bet izrādījās, ka viņam bija kauns par savu ğimeni, par vietu kur viņi dzīvo un par to kā viņi dzīvo. (t)
28.10.2017 20:51 |
 
Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Drīzak lieku uz to, ka kaunas no savas ģimenes Tavā priekšā...
Mēs abi arī ļoti vēlu iepazināmies viens ar otra radiem (uzsvars uz radiem, jo par ģimeni to neuzskatām, ģimene esam mēs viens otram). Es iepazinos ar viņa brāli un brāļa sievu kādu pusgadu pēc kopdzīves uzsākšanas, ar mammu - pēc kādiem 9 mēnešiem, bet nejauši. :-D Ar maniem radiem iepazinās pēc gada. Un mūsu radi savā starpā joprojām nav pazīstami, lai gan esam precējušies. Katrā ziņā es tur neko dīvainu nesaskatu, jo pati esmu līdzīgā situācijā un jūtos tajā komfortabli, mēs neesam ģimeniski.
28.10.2017 21:00 |
 
Reitings 79
Reģ: 19.08.2017
Nezinu, man intuīcija saka par šo situāciju, ka varbūt viņš tevi mēģina pasargāt, viņš mēģina nosargāt tevi, bērnu, lai neviens neizjauktu jūsu ģimeni. Kaut kādi slēpti iemesli jau ir. Ja jau sūta dāvaniņas, tad jau interesējās un puisis varbūt uztraucas par daudz..
28.10.2017 21:16 |
 
Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Ja viņš pats neuztur sakarus ar ģimeni, iespējams, ka tam ir pamatots iemesls (varbūt saprotams tikai viņam pašam). Es personīgi neuzspiestu tikšanos, īpaši, ja citādi jūsu attiecībās ir viss kārtībā, jo, kas zina, iespējams pati kodīsi sev pirkstos vēlāk. Varbūt, ja nespiedīsi, tad viņš Tev arī pastāstīs ko vairāk.
Kāpēc Tu domā, ka viņam ir kauns no jums? Tikai tāpēc, ka neesi satikusi ģimeni, vai arī ir vēl kādi iemesli tā domāt?
28.10.2017 21:55 |
 
Reitings 254
Reģ: 06.09.2017
Ja viņš pats neuztur sakarus ar ģimeni, iespējams, ka tam ir pamatots iemesls (varbūt saprotams tikai viņam pašam). Es personīgi neuzspiestu tikšanos, īpaši, ja citādi jūsu attiecībās ir viss kārtībā, jo, kas zina, iespējams pati kodīsi sev pirkstos vēlāk. Varbūt, ja nespiedīsi, tad viņš Tev arī pastāstīs ko vairāk.

+++
Man arī šķiet, ka iemesls ir pavisam cits un katrā ziņā ne jau tas, ka puisis kaunētos no Tevis. Visticamāk, ka tieši ģimenē ir kādas problēmas, kuru dēļ arī nevēlas iepazīstināt Tevi un bērniņu ar pārējiem ģimenes locekļiem. Ieteiktu neuzspiest tikšanos, jo, ja puisis tik ļoti nevēlas tādu organizēt, tam ir savi iemesli, kurus zina tikai viņš pats un gan jau reiz, kad jutīs, ka pienācis laiks par to runāt, atklās arī Tev. Ja attiecībās visādā citādā ziņā viss ir kārtībā, nelauzi galvu, bet izbaudi laiku kopā ar mazuli un mīļoto vīrieti! :)
28.10.2017 22:08 |
 
Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
Piekritīšu tam, ka viņam pašam ar ģimeni nav labas attiecības vai kauns par saviem radiem, un tāpēc jūs savā starpā neiepazīstina.
.
Ģimenes ir visādas - un čupoties savā starpā tikai tāpēc, ka asinsrada, bet viens otru neieredz ne acu galā, vai vēl kādas destruktīvas padarīšanas - nu, priekš kam? (t)
.
Ja Tu tik ļoti vēlies zināt, kāpēc neiepazīstina ar saviem radiem, neuzspied iepazīstināšanu, neīdi par to, bet vairāk paklausies un paskaties, ko viņš saka, dara, kāda attieksme pret Tevi, mazo, citiem ļaudīm un arī radiem. Gan jau sāks par iemesliem arī runāt ar Tevi, bet tas nenotiks, ja zāģēsi viņam ausīs par obligāto iepazīstināšanu, jo Tu, redz, takš iepazīstināji. ;)
28.10.2017 22:38 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits