Sveiki, šobrīd dzīvoju kopā ar vecāko brāli. Mums ir divistabu dzīvoklis, kurā ir daudz lieko vecu mantu: aizkari, tills, spilvenpārvalki utt. Vienā no istabām stāv liels skapis, kas ir pilns ar visādu krāmu. Vēl ir šujmašīna, kuru neviens nelieto. Brālis negrib lai es visu to izmetu. Piem., tas skapis ir līdz malai aizpildīts ar mūsu mirušas mātes mēteļiem un tajā pašā laikā man dzīvoklī pietrūkst vietas priekš manam apģērbam. Brālis negrib izmest mātes apģērbu, jo uzskata, ka tas ir pēdējais, kas no viņas ir palicis (tā nav taisnība – vēl ir fotogrāfijas). Nesen pārdevu savas vecas bērnu grāmatas. Brālis, kad uzzināja, teica, ka esmu izdarījis kaut ko sliktu, jo tām grāmatām bija, pēc viņa domām, sentimentāla vērtība. Viņš teica, ka ja man paradītos bērni, es varētu viņiem tos nodot, ka agrāk nodeva no paaudzes paaudzē, un tagad to grāmatu vairs nav. Vecu mēbeli viņš negrib izmest, jo sāka, ka tādu vairs netaisa. Uzskata, ka padomlaikos viss bija kvalitatīvāks. Kā viņu pārliecināt? Vai arī neko neteikt un visu izmest viņam aiz muguras? :-D