Šodien aizdomājos par ēst gatavošanu un atcerējos to nelaimīgo, pārmērīgi un šķebinoši saldo siera kūku, kuru pagājušonedēļ noslīcināju podā... man nepadodas pagatavot ne saldos ēdienus, ne kūkas un kūciņas, ne tortes utt. Izdomāju, ka metīšu mieru, un vairs neko tādu negatavošu.
Palikšu pie tā, ka esmu klasisko zupu meistare, manis gatavotas kotletes, karbonādes ir lieliskas, ļoti labi padodas daži ķīniešu virtuves ēdieni, sautējumi, cepu ekselentas kartupeļu pankūkas, un arī manu versiju par pastu bolognesi slavē visi.
Interesē, kā ir citām sievietēm:
1. Vai uzskati sevi par labu saimnieci, daudz ko proti pagatavot, vai tikai elementāras lietas, vai negatavo vispār?
2. Kāda veida maltītes ir tava meistarsklase? (piem., deserti, kūkas, zupas, gaļas ēdieni, salāti, utml. - varbūt padodas viss)
3. Kas ir tie ēdieni, kuri tavuprāt (vai pēc tuvinieku, draugu teiktā) tev sanāk īpaši labi?
4. Cik lielu lomu ēst gatavošana ieņem tavā dzīvē?