Naktsklubu pašreizējā mode

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Sveikas! Ceru, ka šeit atradīsies kāda, kura nesen bijusi kādos naktsklubos un varēs pastāstīt man, ko cilvēki velk mugurā. Pēc ilgiem laikiem ieplānota ir nakts izklaide un, sajutos kā ome, kurai nav ne jausmas, ko vilkt mugurā, lai izskatītos OK (ne pārāk izaicinoši, ne kā no karnevāla, ne arī kā no pagājušajiem laikiem). Par padomiem un varbūt pat bildēm būtu ļoti pateicīga.
17.10.2017 21:40 |

Reitings 760
Reģ: 26.07.2017
mežģīņu kleita uz klubu? lūk tas ir kaut kas jau sen izgājis no modes.
Īsti nesapratu, vai tieši uz klubu vilkt mežģīņu kleitu vairs nav modē vai mežģīņu kleitas kā tādas? Vēl tikko redzēju modes skati ar mežģīņu tērpiem, tāpēc nesaprotu, no kurienes tāds pieņēmums? :D
19.10.2017 03:15 |

Reitings 737
Reģ: 26.10.2014
Lielākā daļa ielikto mežģīņu kleitu ir dažādi princešu/mātes meitu varianti. :-D Uz klubu der kaut kas ne tik provinciāls un vairāk "edgy"... Mežģīņu kleitas var vilkt dažādi, bet,jebkurā gadījumā, galvenais neaizmirst- klubs nav izlaidums vai kāzas:
19.10.2017 03:43 |

Reitings 760
Reģ: 26.07.2017
Es dotu priekšroku melnam bodijam, smilšukrāsas izskatās neveikli.
19.10.2017 03:59 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Pat nedaudz brinos, ka ta jaiespringst par iesanu uz klubu. Kad es eju, isaki svarki ka ikdiena, ja vesaks, skinny dzinsi, citreiz papezi,citreiz kas ertakd, kads tops, interesants kreklins,nereti zaketveidiga jakjele. Make up drosmigaks, kosakas lupas, ieveidoti mati.
19.10.2017 11:39 |

Reitings 3665
Ja šī ir iespringšana, tad man pret to nav iebildumi, jo tā nav nepatīkama. Vienkārši interesanti uzzināt ko velk citi vai izvēlētos vilkt, un pasmelties idejas. Šajā diskusijā esmu ieraudzījusi variantus, kurus pati nebūtu iedomājusies.
19.10.2017 14:14 |

Reitings 969
Reģ: 21.08.2016
Uz kada veida klubu dosies? Pedejo reizi, kad staigaju pa vecrigas klubiem, visbiezak izvelejos kaut ko vienarsu, bet tadu, kas izcel augumu, piemeram, little black dress, bet uz auguma, man skiet, ka visas plivojosas nav isti klubu variants.
Pedeja laika vairak apmekleju barus/restoranus un gerbjos eleganti, nav problemu iet ari zakete, viss atkarigs tomer no auguma un ta, kas piestav. Piemeram, es oversized zakete izskatos pec zilona, man ir lielas krutis un mazs viduklis, tapec viduklis pazud, bet krutis no sana padara platu un lai ka man tadas zaketes patiktu un lai cik labi tadas izskatitos citam, es tadu nevilktu ne uz klubu, ne uz darbu, ne pa majam.
19.10.2017 15:03 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Principā, velku kleitas, kas ir skapī - tās var būt gan kleitas, kuras dažreiz velku uz darbu, gan nedaudz svinīgākās par ikdienas kleitām. Attiecīgi var noprast, ka man nav pārāk pliku un nepiedienīgu kleitu, ja jau dažas ir tādas, kuras uz darbu nēsāju. Bet vienmēr ir papēži un izlaisti mati, kas nav ikdienā, tad nu ejot uz klubu, pamainu nedaudz vizuālu tēlu. Make up arī spilgtāks, somiņa - clutch, uzlieku arī rotas (ko nedaru ikdienā). Īsāk sakot, spēlējos ar visu to, kas ir pieejams ikdienā, kombinēju, jo man ir vairāk laika, un ik pa brīdim patīk uzcirsties.
19.10.2017 16:43 |

Reitings 3665
Uz kada veida klubu dosies?

Nav ne jausmas, bet, cerams, ka uz kādu kas ir kaut kas starp klubu un bāru, lai var arī papļāpāt un padejot mazliet (nejūtos kā baigā dancātāja, bet nu tas var mainīties vakara gaitā).
20.10.2017 08:56 |

10 gadi
Reitings 1698
Reģ: 29.01.2009
Pēdējās pāris reizēs vilku Art jam milan kleitu un augstpapēžu kurpes.
Parasti arī izvēlos kādu neitrālu kleitu, kas nav ekstrēmi īsa un bez baigiem izgriezumiem. Man ir varākas šāda veida, tās arī izvēlos:
20.10.2017 09:10 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Jums vajadzētu uz Lielbritāniju aizbraukt, visas sajustos kā mūķenes.. :D Es pēc pieredzes par savu kultūršoku, jo tieši tā es jutos, un biju vienīgā, kas izskatījās tik apģērbta un bez nipeļu parādes cienīga tērpa.
Es laikam dotu priekšroku biksēm un blūzei. Un kā praktiskais latvietis neietu lauzt kājas kurpēs, un vilktu skaistas bezpapēžu kurpes.
Nav īsti tāda baigā stila, ko redzēt uz Vecrīgas ielām, ir tiešām ļoti ļoti dažādi cilvēki.. Būs meičas īsās klietiņās un kurpēs, būs pushipsteri, būs bikses-blūze varians, būs arī pilnīgi sportiski un casual izskata cilvēki.
Kaut kas uz šo pusi, protams, blūzes pēc gaumes un temperatūras, bet nu ideja skaidra, es domāju. Bet nu es jau mūķene, gan jau lielākā daļa meiteņu nevilktu neko tik apģērbtu, es nezinu.. :D Vienīgais, kas man laaaaikam vairāk nepatīk nekā patīk ir Keitas Midltones ofisa stila kleitas uz klubu, šķiet mazliet par formālu. Bet tas tikai man!
20.10.2017 10:11 |

Reitings 969
Reģ: 21.08.2016
Es zinu, ka tie stila salikumi ir tikai informativi, bet tik loti acis certas tas milzigas platformas kurpes.. atvainojiet, bet man liekas briesmigi, ipashi, ja nemak iet un vel bonusa pa brugi (t)
20.10.2017 10:53 |

Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
Ja tā būtu kleita ko izvēlētos vilt, tad šāda tipa (un nedaudz garāka)

Pēdējo reizi kad biju klubā, redzēju dažādi ģērbtas sievietes, pati biju melnos džinsos un melnā, uz auguma, bezroku blūzītē ar tādu nelielu volānu apakšdaļā, metāla elementiem plecu rajonā. Kājās zempapēžu zābaciņi, jo man īsti nepatīk visu vakaru atrasties augstpapēžu kurpēs, sagurst kājas, ja vēl zinu, ka būs jāiet no vienas vietas uz otru, tad labāk kaut ko bez papēžiem, vai ar pavisam nelielu.
20.10.2017 12:52 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Jums vajadzētu uz Lielbritāniju aizbraukt, visas sajustos kā mūķenes

Ne tikai uk...esmu bijusi vairākos ārzemju klubos un maucība tur sit augstu vilni. Latvietēm tās bikses, blūzes, žaketes un pēc iespējas klasiskāk ir topā. Aizbrauc kaut 3 valstis tālāk, klubos neko tādu neredzēsi :D
Es pati drošvien varētu apģērbties kaut kà tamlīdzīgi :D
https://www.google.lv/search?client=ms-android-samsung&biw=360&bih=278&tbm=isch&sa=1&ei=itrpWYHjCaKR6ATA-YnoAw&sjs=3&q=club+outfits&oq=club+outfits&gs_l=mobile-gws-img.3..0i19l5.189997.195310..195345.......767.5225.0j1j4j4j0j2j2............mobile-gws-wiz-img.....3..0j41j0i30j0i30i19.phgW%2B%2FnBABM%3D#imgrc=qRLhhCYqG5R0KM:
20.10.2017 14:27 |

Reitings 365
Reģ: 27.07.2017
pēdējo reizi klubā esot, vilku džinsus un vīriešu kreklu, par apaviem izvēlējos izejamās (:-D) kedas, lai uz mājām nebūtu jārāpo vai jāpiesauc visi augsto papēžu dievi.
.
daudz klubos laiku nepavadu, bet, ja man uz sitienu būtu jāizvēlas, ko vilkt, tad visdrīzāk izvēlētos ko brīvu - brīva piegriezuma kleitu, neapspīlējošus kreklus -, jo ir jārēķinās ar to, ka var gadīties smacīgas un neelpojošas telpas.
.
Es zinu, ka tie stila salikumi ir tikai informativi, bet tik loti acis certas tas milzigas platformas kurpes..

šim es gribētu piekrist, it sevišķi ja ir tā savienotā platforma. protams, klubā esot, neizvēlēsies trennuškas, bet gluži kaklu lauzt arī nevajag.
20.10.2017 14:47 |

Reitings 254
Reģ: 06.09.2017
kedas, lai uz mājām nebūtu jārāpo vai jāpiesauc visi augsto papēžu dievi.

Hahah, šis par mani! :D Atminos, ka tad, kad tikko tikai biju sākusi apmeklēt Vecrīgas bārus un klubus, īpašu uzmanību pievērsu apaviem, jo ļoti patika kā izskatās augsti papēži. Nē, patikt jau patīk joprojām, bet ar laiku pienāca tāds brīdis, kad sapratu, ka ērtība pirmajā vietā un apavus ar augstiem papēžiem vilku tikai tad, ja zināju, ka patiešām viss vakars tiks pavadīts sēžotpie galdiņa. Ja zināju, ka gribēšu dejot vai pa Vecrīgas bruģi staigāt no viena bāra uz otru, tad izvēlējos kedas un tā bija tiiiiik laba sajūta! :D
20.10.2017 15:24 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Es par tām kurpēm piekritīšu.. Manuprāt, ļoti nepraktiski, jo īpaši, ja ņem vērā, ka Vecrīgā tomēr ir bruģis, un man vispār neliekas ērti nekādi augstpapēžu apavi. Vairāk gribēju attēlot izskatu blūze + bikses manā izpratnē, jo, kā jau minēju komentārā:
Un kā praktiskais latvietis neietu lauzt kājas kurpēs, un vilktu skaistas bezpapēžu kurpes.

Es, starpcitu, trakajos tusiņu gados vienmēr somiņā nēsāju kādas emergency balerīnkurpes līdzi, jo uz papēžiem nodzīvot ļoti aktīvas 5h ir ļoti grūti :D
20.10.2017 18:14 |

Reitings 88
Reģ: 20.08.2016
Nav ne jausmas, tādos neesmu sastopams visai bieži :D
22.10.2017 20:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits