Esmu jauna fēna meklējumos, tādēļ vēlētos dzirdēt atsauksmes. Interesē parasti fēni, ar kuriem žāvē matus. Taču vēlos atrast tādu, kas ne tikai vienkārši pilda savu funkciju, bet ir arī kvalitatīvs :-)
Iesaku Remington fēnus. Savējo lietoju jau teju piecpadsmit gadus. Galvenie kritēriji iegādājoties bija: Šaurs uzgalis Jonu funkcija un temperatūru maiņas iespējas, protams. Modelis sen jau vairs nav pārdošanā, bet apmēram šāds:
Līdz šim arī domāju par Remington, tādēļ ja kāda var ieteikt pat kādu konkrētu modeli, būtu pavisam forši :) Kā arī varbūt kāda ir dzirdējusi par tādu firmu kā VALERA, kura arī ražo dažādus fēnus. Varbūt ir atsauksmes? Un kā ar BABYLISS?
Man tieši nesen arī bija jāveic šāds pirkums, jo iepriekšējais Philips nosvila. Nopirku Remington Keratin Therapy fēnu. Euronics bija simboliska atlaide. Komplektā divi uzgaļi un difuzors. Izmantoju gan tikai vienu uzgali un pagaidām esmu apmierināta! :)
Nesen nopirku šo. Galvenais, kāpēc nopirku, bija tas, ka vēja plūsmas ātrums bija 150km/h, kamēr citiem, kam uzmetu aci 90km/h. Nekas cits mani patiesībā neinteresē, kā vien ātri izžāvēt matus :)