Migrēna

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Ja esat ar to sastapušās, kā jums tā izpaužas? Un ko darāt, kādas zāles lietojat?
02.10.2017 15:52 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Omeprozols jau nav nekas slikts, tāpat linex vai vēl baktērijas, kuras dzer bieži vien, ja lieto antibiotikas vai vēl kādus spēcīgus medikamentus.

Vispār nav salīdzināms ar Linex utml! Jā, dažreiz iedzerot nekas nenotiks, bet cilvēki, kuriem Omeprazols un citi PPI jālieto gadiem kuņģa problēmu dēļ, labi novēro Omeprazola blaknes! Tas slikti iedarbojas uz kauliem, var veicināt osteoporozes rašanos, u.c. Nav nemaz tik nekaitīgs! Tomēr spēcīgs medikaments.
Lors teica, ka man ir kuņģa skābes atvilnis un izrakstīja Omeprazol, bet man tas neko nelīdzēja kakla sāpēm un devos pie gastroenterologa. Nosūtīja uz kobru, jo "Omeprazol pārāk spēcīgs medikaments, lai tāpat vien lietotu, ja varbūt nemaz nav vajadzības" - ārstes vārdi.
05.10.2017 15:14 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es ticu, ka ir daudz vieglāk izrakstīt vnk spēcīgas zāles pret sāpēm.. pacientam tad bieži vien nav jāiespringt uz paralēlu nemedikamentozu terapiju, ārstam mazāks laika un enerģijas patēriņš..
.
Ja cilvēks uzņem vairāk NPL vairāk nekā rekomendēts.. tas jau vien ir tāds labs brīdinājuma signāls izvairīties no atkarību izraisošiem pretsāpju medikamentiem.. NPL un kuņģis ir vispār vēl pavisam cita tēma.. :D
05.10.2017 15:15 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Kuņģim jau gandrīz visas zāles, ko iedzer, nodara kaut ko. Bet, ja vajadzīgs, bez omeprazola neiztikt vai līdzīgiem preparātiem. Nevar jau tad dzert vienam kaut ko un aizmirst par visu pārējo.
07.10.2017 23:15 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Man vispār vistrakākās migrēnas bija, kad bērnu gaidīju. Tagad pa retam uznāk un iedzeru ibumetin, cenšos iet guēt tumsā un klusumā. Ja to neizdaru tad sāpes kļūst tik trakas, ka jau paliek nelaba dūša..
08.10.2017 00:27 |

Reitings 4
Reģ: 11.09.2013
No vieglajiem dažreiz palīdz Solpadeine - ja laicīgi. Citādi bez Zinie (tieši migrēnas zāles) nevarētu dzīvot. Dārgas (recepšu), pērku 100 mg un dzeru pustableti. Pēc pusstundas atlaiž.
04.01.2018 17:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)