Samaksa

Reitings 11
Reģ: 21.03.2013
Sveikas, mani interesē tās "darba haizivis", kas zin pa kādām naudām un kur Rīgā apgrozās labi darbi. Tās, kas ir apvienojušas darbu ar studijām. Droši vien izklausos nedaudz smieklīgi, bet jau nedēļu esmu neliela darba meklējumos (lai apvienotu ar studijām) un jau esmu bijusi dažās darba intervijās. Vietas uz kurām sūtu CV ir diezgan jaukas un prestižas (viesnīcā, salonos, restorānos), bet katru reizi, kad intervijā jautāju kāds ir atalgojums, es dzirdu 2,50/2,80/ 2,90 eiro stundā!:-/ Un pirmā doma, kas ienāk prātā - kāpēc, lai es gribētu tur strādāt par 2,5 eiro stundā!:-/ Pasummējot cik bieži es varētu strādāt, man reāli sanāktu kaut kādi 200/250 eiro mēnesī.. :-|
Es tiešām nesaprotu kā prestiža un, no malas skatoties, dārga iestāde var tik maz maksāt darbiniekiem?! Kas Rīgā tā par tendenci tik maz maksāt?!
27.09.2017 17:22 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Un tie argumenti par rūpnīcām vispār ir krievu propaganda. Viņi, redz, varoņi sacēla rūpnīcas, par ko mums viņiem mūžam cieņā jānoliec galva un jārunā krieviski, bet latvieši, maitas visas aizvēra (un tas nekas, ka citādi nevarēja).
29.09.2017 19:23 |

Reitings 5954
Rīdzniece, tici man, es gribētu būt muļķis. Būtu vieglāka dzīve.
29.09.2017 19:24 |

Reitings 3521
Reģ: 25.06.2017
Nerea, lakoniski, bet jāpiekrīt. Vēl var pieminēt, ka vajadzības gadījumos arī viegli un lēti pērkama, nedomāju tīri materiāli, taču elementāri var piestāstīt pilnu galvu bez faktiem vai sagrozītiem faktiem, tāpat mās līdzi un popularizēs to visu tālāk.
29.09.2017 19:27 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Vispar lasu u smejos bet lai nu paliek. Geniaie Okfirda macas, vai savu biznesu veido, vai...e jau cosmo tup. Ta ka esi vien pati taja pasa tevis nopeltaja sabiedribas dala....;-)
29.09.2017 19:27 |

Reitings 5954
Rīdziniece, neesmu teikusi, ka esmu "geniaei", kā tu raksti. Runa ir par to, ka cilvēki vispār neiedziļinās tajā, par ko spriež. Viņi vienkārši atkārto to, ko teicis kāds cits, turklāt balstoties uz emocijām.
29.09.2017 19:34 |

Reitings 5954
macaw, tieši tā. Ļoti viegli manipulējams bars.
29.09.2017 19:37 |

Reitings 23705
ā tu raksti. Runa ir par to, ka cilvēki vispār neiedziļinās tajā, par ko spriež. Viņi vienkārši atkārto to, ko teicis kāds cits, turklāt balstoties uz emocijām.
tu protams ka iznemums tada neesi, doma atraktivi, radosi ideali zini politiku, vesturi, esi pati bijusi vestures dala ilgstosi un uz ta pamata izdari pamatous secinajumus kas nav saprotami tie parejie peleko bariem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
29.09.2017 19:39 |

10 gadi
Reitings 631
Reģ: 29.01.2009
Rīdziniecei taisnība, nepiekritīšu, ka LV iedzīvotāji ir muļķi. Varbūt kūtri, pārāk pieticīgi, bet ne muļķi.
Un tieši tā, pašas jau vien te sēžam forumā un vārāmies, kur nu katra atrodas un kāds nu kurai redzesloks. Es tiešām priecājos, ja cilvēks var būt laimīgs par 300 mēnesī strādājot, cepuri nost! Saka, ka aizbraukt emigrācijā ir grūti.. nē, grūti un cienījami kaut kādā ziņā ir palikt un to visu nest.
29.09.2017 21:01 |

Reitings 190
Reģ: 06.01.2017
9 lapā pārtraucu lasīt. Pretīgi lasīt nodevēju komentārus!
Ieliktajā sludinājumā ir tikai 1 neadekvāta prasība. Krievu valodas zināšanas. Pārējais atbilst.
300 eiro ir maz, bet priekš tāda elementāra darba atbilstoša. Galu galā tas ir pensionāru darbs.
Un jā, tā ir manas tēvzemes zaimošana tā runājot. Pretīgās Kremļa maukas un tautas nodevējas!
29.09.2017 22:49 |

Reitings 254
Reģ: 06.09.2017
flower666, noteikti nav viegla dzīve, ja Dieviņš iedalījis tik maz veselā saprāta. Protams, varētu diskutēt un diskutēt, bet es to nevēlos darīt, ja apzinos, ka mēģinu kaut ko ieskaidrot cilvēkam, kurš, acīmredzot, ir slims. Zini, es Tev tūlīt pavēstīšu ko tādu, ka Tev mati uz galvas stāvus sacelsies un acumirklī nelabi paliks! Es dzīvoju, strādāju un studēju Krievijā! Ak šausmas, esmu Latvijas zaimotāja un nodevēja!
P.S. Protams, Kremlī ciemojos katru mīļu dienu un vakaros ar Putinu kopā pie tējas uzgraužam cepumus! Nodošu viņam no Tevis sveicienus! :)
29.09.2017 23:12 |

Reitings 23705
Mna ar daudziem krieviaj dzvojosie pazinam perfekti saskan politiskie viedokli. Un nemot vera manu vecumu, pefekti zinu kirievu muziku,kino, literaturu , vesturi, valodu.Man tur viegli but dzivot. TIKAI NE MAKSAVA kas ir pretiga, vismaz man. Labak Peterburga, Novgoroda vai nu blakus Odesaa mamma.....
29.09.2017 23:21 |

Reitings 23705
P.S. Un ja piebilde man riebjas Putins un ari komunisti.:-D
29.09.2017 23:27 |

Reitings 3521
flower666, palasi pēdējās, tās visjautrākās.
29.09.2017 23:29 |

Reitings 23705
300 eiro ir maz, bet priekš tāda elementāra darba atbilstoša. Galu galā tas ir pensionāru darbs.
:-D:-D:-D:-D:-D smejos skali. Kapec pensionaram katru dienu jastrada 8 studas poliklinika ? Kur ari iminitati var vairak sacakaret turklat tr parsiba LTI LABS DATRPRASMES....Vismaz Lapcplesa iela spoliklinika, un preti Dailes teatris viena aru nekad nav maniti stradaj pensinari registratura. nav tur tas viegli ja kas.
29.09.2017 23:35 |

Reitings 23705
https://www.ss.com/msg/lv/work/are-required/administrator/blxjjl.html ha tas ir preti teatrim...
Veselības centrs "Možums-1", Bruņinieku ielā 8, kas piedāvā plaša spektra medicīnas pakalpojumus, aicina savam kolektīvam pievienoties
KLIENTU UN PACIENTU REĢISTRATORU.
Galvenie darba pienākumi:
- apkalpot pacientus tiešajā saskarsmē un pa tālruni;
- sniegt pacientiem informāciju par pakalpojumiem, ārstiem, pieņemšanas laikiem un apmaksas kārtību;
- veikt pacientu reģistrāciju, nodrošināt medicīniskās un uzskaites dokumentācijas noformēšanu;
- izmantojot datorprogrammas, nodrošināt datu ievadi;
- veikt kases operācijas ar elektronisko kases aparātu;
- atbildēt uz ienākošajiem zvaniem un veikt izejošos zvanus, lai informētu pacientus un medicīnisko personālu.
Prasības:
- klientu apkalpošanas pieredze klātienē un pa tālruni;
- ļoti labas latviešu un krievu valodas zināšanas;
- ļoti labas datorprasmes;
- vēlme un interese strādāt ar cilvēkiem, iejūtība un augsta atbildības sajūta.
Piedāvājam:
- darbu maiņās - 8 stundas, katru darba dienu laika posmā no 8 līdz 20;
https://www.ss.com/msg/lv/work/are-required/administrator/blxjjl.html
kad nahren pensionari ko?
29.09.2017 23:37 |

Reitings 254
Rīdziniece, tas bija galvenais iemesls kādēļ es savulaik izvēlējos pārcelties uz Krieviju - krievu mentalitāte, tradīcijas, mūzika, kino, teātris. Savulaik mēģināju iedzīvoties gan Anglijā, gan Nīderlandē, bet jutu, ka tās nav manas valstis. Nonākot Krievijā, acumirklī jutos kā zivs ūdenī. Arī es neinteresējos par politiku - man ir pilnīgi vienalga kādi likumi tiek pieņemti, neinteresējos par Putinu vai to, ko viņš dara, tāpēc mēģinājumi man piesiet Kremļa troļļa statusu ir bezjēdzīgi. Es baudu to, ko man spēj dot šī valsts un dotajā brīdī tā ir laba izglītība, iespēja strādāt savā profesijā un, kas pats galvenais, attiecības. Diemžēl, esmu ievērojusi interesantu tendenci - ja latvietis dzīvo UK, Īrijā vai vēl kur citur, tad tas ir normāli, bet, tiklīdz pastāsti, ka dzīvo Krievijā, tā automātiski kļūsti par Latvijas nodevēju, Kremļa, atvainojos, mauku, zaimotāju utt., utjp.!
Man šeit, Krievijā, ir uzspīdējusi tā laime iepazīt brīnišķīgus krievu cilvēkus, kuri, gremdējoties atmiņās par vecajiem, labajiem laikiem, atminās atvaļinājumus Latvijā, piemin R.Paula mūziku, vecās, labās latviešu kino filmas. Sarunājoties ar tādiem cilvēkiem, sirdī ieplūst siltums un gaišums. Bet tad atliek palasīt tādas diskusijas kā šī, kur latvieši viens uz otru rej kā tādi suņi, mētājoties ar apvainojumiem. Man paliek skumji - kādā sabiedrībā mēs dzīvojam? Vai tiešām tā ir tik ļoti sapuvusi!? Kāpēc cilvēkiem jābūt tādiem zvēriem!? Ar ko, piemēram, es, izsakot savu subjektīvo viedokli, šodien nopelnīju tik daudz pārmetumu savā virzienā!? Kāpēc tad, ja atļaujos pateikt kaut ko labu par valsti, kurā šobrīd dzīvoju, automātiski tieku pasludināta par Kremļa mauku!? Kas ar jums notiek, cilvēki!? Vai tiešām esat zaudējuši pēdējās cilvēcības paliekas un, tā vietā, lai uzklausītu viedokļus, kuri atšķiras no jūsu, labāk izvēlaties kļūt zemiski, rupji, agresīvi!? Paskataties no malas paši uz sevi un tad nozākājiet citus!
29.09.2017 23:44 |

Reitings 23705
Ar ko, piemēram, es, izsakot savu subjektīvo viedokli, šodien nopelnīju tik daudz pārmetumu savā virzienā!?
bet te tad normali, ja nav realu argmentu, un tu paliec pie sava viedokla neesi bbara ata, tad tevi nolasmaa pedejiem vardiem un jutiesies "'GUDRI'' ;-) nenem galvaa
29.09.2017 23:47 |

Reitings 3521
Diemžēl, esmu ievērojusi interesantu tendenci - ja latvietis dzīvo UK, Īrijā vai vēl kur citur, tad tas ir normāli, bet, tiklīdz pastāsti, ka dzīvo Krievijā, tā automātiski kļūsti par Latvijas nodevēju, Kremļa, atvainojos, mauku, zaimotāju utt., utjp.!

Tā to uztver tu pati.
Ja neinteresējies par politiku, tad ko nu var spriest un tik kaismīgi aizstāvēties. Nu tas labi, ka esi nonākusi starp labiem cilvēkiem, bet tādi nav visi. To jau gan tā kā būtu jāsaprot? Arī Krievijā zākājas un visu ko dara, nevajag to pavērst pret savu dzimteni, kā kaut kādu izņēmumu, par kuru tik dīvaini spriest. Netek laimes upes visur arī tur. Varbūt sapuvusi būtu tava uztvere tādā gadījumā?
29.09.2017 23:48 |

Reitings 3521
Retorisks jautājums, slīprakstā, lai neuztvertu tik tieši atkal, kā kaut kādu apvainojumu.
29.09.2017 23:50 |

Reitings 254
macaw, protams, es nesaku, ka Krievijā viss būtu ideāli. Jā, ir arī šeit ir gan noziegumi, gan vardarbīgi cilvēki, gan nelieši, gan politiķi-mahinatori utt., utjp., bet es tiešām nemanu, ka kaut vienā savā komentārā būtu kaut ko ārprātīgi sliktu pateikusi par Latviju. Jā, norādīju uz lietām, kuras, manuprāt, Latvijā nav sakārtotas, bet tas ir mans subjektīvais viedoklis un redzējums uz lietām. Katrā ziņā, ar Tevi vismaz ir interesanti diskutēt un, pat ja katram sava taisnība, tā tiek pasniegta tā, ka otram cilvēkam ir interesanti to lasīt un atbildēt. Vairāk sacepos par tādiem apvainojumiem kā "Kremļa maukas", jo tas parāda ka cilvēks, acīmredzot, nav gatavs diskusijai, tāpēc aprobežojas ar apvainojumu izteikšanu.
Lai vai kā... Nakts jau klāt, tāpēc vēlu, lai Tev mierīga nakts un izdevies, mierpilns un jauks sestdienas rīts! :)
29.09.2017 23:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits