Aizbraucis krāt naudiņu priekš auto ,mājas Latvijā.Es strādāju te pat Lv.Attiecībās viss Ok ,bet nu es esmu tak viena greizsirdīga fūrija un ar aizdomām uz visu skatos.
Xo Xo ,gudrā ,nu paskaidro ,paskaidro savu ,LIELO ,dzīves pieredzi !
Tik atkal nekurksti ,par to savu apmātību par attāluma krāpšanu !
Nav blakus krāpj ! LOL
Draugs nu jau kādu laiku strādā ārzemēs ,man visu laiku sajūta ka viņš varētu krāpt mani,vai nu dzīvē ,vai nu internetā čatot . Ko,lai iesāk,lai mazinātu šo domu ,esmu kā apmāta ar to ka,ja nu tieku krāpta!
Tagad ir labs ,stabils darbs lauku vidē ,par meiteņu klātbūtni tur nav ko uztraukties .
Laiks-kāpēc naiva ? Tikai tāpēc ka ir atšķirīga situācija no šīm ierastajām šļūkšanām pa kreisi vairumam pāru .
Liekas ka lielākā daļa meiteņu šeit nezin ko nozīmē būt vienam veselām. Ļoti daudz krāpšanās apkārt jums !
Tas nekas ka sex jums kaut katru dienu ,puiši ir un paliek brunču mednieki un meitenes kas šo izmantotu atradīsies ,kas pievērs acis ,kaut vai jūs būtu precētas vai bērni būtu
Naivas esat jūs pašas ,vot kad iekāpšu jūsu vīrieša gultā,tad redzēsim kuras bimbos !
Nesaprotu tās kuras čīks, ka puisis nav blakām kādu dienu vai par maz laiks pavada ,ko man teikt ja gada reizi ,ja labi 2xsatieku .
Ciemos uz svešo zemi aizbraucu ,cik nu varu gadā.Cik ilgi uzturos tur vai viņš ,te atkarīgs no apstākļiem.Tā lūk ir.No sākuma saki, ka labi ja divas reizes gadā satiec savu draugu, bet pēc tam jau brauc pie viņa cik vari. Tad tā neskaitās satikšana?
Te jau vairs sen neks pa tēmu neiet ,te jau sacīkstes notiek dzelšanā ,nu kura kuru gudrībā pārspēs .
Trollis vai 16 gadniece ,vienalga tak ,kad pavedināšu jūsu "uzticīgos" vīrus tad citu dziesmu dziedāsiet .Šitas pat pārspēj manas tumšākās perversās iedomas.
brīžiem tiešam nevar saprast vai te cosmo daļa ir dīvaini, galvā slimi cilvēki vai wtf vispār kas te notiek...
Tādā sabiedrībā mēs dzīvojam.