Man personīgi piedot ir daudz vieglāk kā aizmirst, es varu daudz ko piedot, bet tomēr atmiņās tas būs palicis, kas manuprāt ir daudz sāpīgāk par vienkāršu piedošanu. Izlikties,ka viss ir labi un dzīvot tālāk ,nav tas tā vērts, jo dziļi sirdī tā vai tā to atceros.
Bija diskusija te kādu laiku atpakaļ par bijušajiem, pāridarījumus es atceros vēl šodien, atceros kam cauri gāju kā raudāja,trīcēju,visu atceros,bet piedevusi esmu,bet vai ar to ir gana? Varbūt jā,bet sāpes tas nemazina, laiks kas uz priekšu iet ,šis sāpes dziedē, tomēr dziļi sirdī tās paliek.
Izteiktie vārdi,kas ir mani sāpinājuši paliek, tie noglabājas manas sirds tālākajā stūrī, dziļi manās atmiņās ,es varu teikt jā es piedodu,bet vai ar to būs gana,lai es justos harmonijā ar sevi? Diezvai, domāju,ka harmonijā ar sevi justies var tikai tāds cilvēks kas spēj aizmirst un.piedot ,taču šādu cilvēku nav daudz.
Tomēr arī piedot ir jāmāk, tā ir daļa no dzīves,un ne katrs spēj piedot. Cilvēki reizēm var būt tik nežēlīgi un vai cilvēka nežēlība tev mazāk sāpes,ja piedosi viņiem? Nedomāju, sāpes tā vai tā, jo atmiņās tas tā vai tā paliek, pat ja piedod. Lai būtu harmonijā ar sevi , cilvēkam vajag lielu drosmi, atbalstu, ticību sev , jo tas nozīmē gan piedot gan aizmirst, dzīvot sev, neturēt ļaunu prātu uz kādu,smaidīt un doties taisni uz priekšu, neatskatoties pagātnē.:-)