Ar ko vilkt šādus puszābaciņus?

Reitings 98
Reģ: 13.12.2014
Hei!
Gatavojoties rudens sezonai, nopirku šādus puszābaciņus, bet nav daudz ideju, ar ko vilkt, pagaidām redzu tikai tādas basic kombinācijas kā džinsi + džemperis. Gribētos dzirdēt jūsu idejas un ieteikumus, ar ko varētu smuki sakombinēt! Viņi tik īsi, ka pat nezinu, ar kādām biksēm lai velk!
26.08.2017 23:05 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Tiesam izskatas, ka pirkts pirksanas pec jo izdevigi. Ja es perku apavus tad man ir vismaz tris idejas kur vilkt klat

Un? Ja autorei būtu vismaz trīs idejas bijušas, tad diez vai taptu šāda diskusija. Un kāpēc nenopirkt izdevīgi kādu lietu, kas ļoti iepatikusies? Īpaši jau šāda tipa klasiku, kas būs aktuāla vairākas sezonas (neatkarīgi no tā, ka būs pasaulē kādi, kuriem konkrētā prece nepatiks). Idejas autorei nebija, tagad varbūt būs, un, iespējams, pamēģinās, ko jaunu, ko iepriekš pati nebūtu iedomājusies.
27.08.2017 12:16 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Es pašlaik esmu līdzīgu zābaku meklējumos (tikai nedaudz augstāku papēdi) vilkšanai pie pilnā garuma džinsiem, jo saprotu, ka man ir daudz džinsu ar šauriem galiem, bet nav piemērotu rudens/ziemas apavu. Šī iemesla dēļ pagājšziem džinsus vispār nevalkāju. (t)
Vēl šādus zābakus varētu vilkt pie kleitām un svārkiem ar melnām, biezām zeķbiksēm.
27.08.2017 12:24 |

Reitings 1249
Reģ: 10.08.2015
Kārtējā diskusija, kura aiziet neceļos. :D
27.08.2017 12:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits