Sveiki! Vairs netieku galā pati ar sevi, šausmīgi pārspīlētā emocionalitāte pārāk ļoti traucē.
Tas izpaužas gan kā raudulīgums par sīkumiem - skatoties kādu aizkustinošu video, sāku bimbāt, kad kāds atcērt kaut ko nepatīkamu pretī, atkal asaras acīs, strīdēties vispār ir ļoti grūti, jo gandrīz vienmēr apraudos, nespēdama neko pateikt pretī.
Raudāšana nav vienīgais - aizsvilstos es arī ļoti ātri, bieži vien viss mani kaitina, liela daļa apkārtējo nepazīstamo cilvēku kaitina par katru sīkumu, kad ko stulbu izdara, pie stūres skaļi lamājos, uz draugu par katru sīkumu apvainojos, gandrīz visi, kas apsēžas blakus sabiedriskajā transportā, manā galvā kļūst par lohiem, jo redz nevarēja citā vietā apsēsties :-D
Īsāk sakot - esmu staigājoša, negatīva un nokaitināta raudule. Es īsti nespēju to kontrolēt. Labi, pat ja es iemācīšos kontrolēt dusmas, tāpat viss iekšā paliks, es tikai iemācīšos to apslēpt, bet nu asaras gan noslēpt ir grūti.
Kā kļūt pozitīvai un visu tvert vieglāk? Vienmēr esmu apskaudusi cilvēkus, kas katru dienu smaidīgi staigā, vienmēr smejas un ir pozitīvisma iemiesojumi, jo es esmu tieši pretējais..