Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ādas dīvāna tīrīšana. Atsauksmes!

Reitings 2
Reģ: 18.04.2017
Vai varat ieteikt kādu konkrētu firmu, kas kvalitātivi iztīrīs un nesabojās dīvānu? Gribētos redzēt ieteikumus pēc pieredzes. Ievācos jaunā dzīvoklī un saimnieks nav parūpējies par dīvāna tīrīšanu, smaka tik nepatīkama, ka sēdēt uz tā negribas. Tīrīju pati vairākas reizes, bet tas neko nelīdzēja.
08.08.2017 17:15 |

Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
tam dīvānam nav iespējams noņemt pārvalku ? ja nē , tad jūtu līdzi , vienreiz man arī bija jādzīvo veca smēķētāja dzīvoklītī , tur viss bija tā piesūcies , ka sākumā ar etiķi vēdināju gaisu , lai kaut cik tie smēķi un vecišķā smaka izgaist . Dīvāns bija ādas , to ar vanišu pārmazgāju un tad apsedzu ar savu pārvalku , pilnībā no smakas vaļā netiku , bet vismaz patīkamāk bija apsēsties .
08.08.2017 17:20 |

Reitings 10112
Reģ: 19.11.2014

Pamēģini šo! Tri-bio ir gan drogās, gan depo. It kā dzīvnieku smaku likvidācijai, bet tās jau arī nav no tām vieglākajām!
08.08.2017 17:38 |

Reitings 2
Reģ: 18.04.2017
Dīvānam nav noņemams pārvalks. :-( es nopirku speciālas putas, bet tās darbojas uz dienu un tad smaka ir atpakaļ.
Noteikti pamēģināšu to, ko Undiya ieteica, bet es vairāk domāju par tām firmām, kuru darbinieki brauc uz mājām un tīra. Ir kādas atsauksmes? Man ir bijusi nepatīkama pieredze. Atbrauca, iztīrija perfekti, bet grīdu pielēja tā, ka pēc tam grīda bija jāmaina, jo lamināts samirka un sapūtās.
08.08.2017 23:58 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits