tievās neskatieties

Reitings 12
Reģ: 07.02.2015
Mūsu iemīļotajai lietotājai Ernestine jauns video (nu ne viņai, bet viņa tajā piedalās), ja kāds grib vairāk par viņu uzzināt, tad video studijā (l)
https://www.youtube.com/watch?v=OOQBsMGlrew
04.08.2017 13:55 |

Reitings 175
Reģ: 21.05.2017
Un visbeidzot.
Visiem komentāriem par to kā tievos apvainot gan būtu ok, ja tie bija adresēti man, varu atbildēt nocitējot sevi no šis pašas diskusijas
Un nē, neuzskatu, ka resnajiem ir tiesības citus apvainot. Vispār nevienam nav tiesības nevienu apvainot.

Peace (l)
08.08.2017 23:51 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
Twinmom
Oki, paldies, peace. :)
09.08.2017 00:03 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Izrādās, ja diskutē, tad pašam ir uzreiz kādas problēmas, ak tu neraža un jau naivi domāju, ka iztiks bez personīgiem izgājieniem. Emocijas, emocijas un atbildēs pārsviešanās uz citu tēmu, kas it kā ko mainītu sākotnējā. :-) Twinmom, piekrīti arī DDR koncentrācijas nometņu domai un iespējamajam cēlonim, kāpēc tapa video?
09.08.2017 00:04 |

Reitings 760
Reģ: 26.07.2017
Ak dievs, Duuja, tu man šodien patīc. :-D :-D
09.08.2017 00:18 |

Reitings 8847
Breivik, atkal kaut kas ne tā? :D
09.08.2017 00:20 |

Reitings 760
Reģ: 26.07.2017
Nē, viss labi. Vienkārši šodien raksti manas domas, gandrīz. Man nav lieki taustiņi jāklabina. :D
09.08.2017 00:22 |

Reitings 8847
Nē, viss labi. Vienkārši šodien raksti manas domas, gandrīz. Man nav lieki taustiņi jāklabina.

8-) :-D
09.08.2017 00:29 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Kaadu diskusiju veetru siveenmaashu infantilais video saceelis...
Un kaapeec cuukas nevareetu saukt par cuukaam?(Retorisks jautaajums).
Varbuut nobildeet suudu tualetee un censties iestaastiit, ka tas smarzho nevis smird? Prasts un primitiivs piemeers, tachu pamatdoma no taas pashas operas, kas te tiek apdziedaata n-tos lapu garumaa siveenmaashu video rezultaataa :-D
P.S.Un tagad veel tikpat lapu garumaa iejuutiigaas dveeseles var meegjinaat pieraadiit,ka "suuds smarzho nevis smird" :-D
09.08.2017 01:04 |

Reitings 1335
Reģ: 24.04.2017
Es twinmom vietā arī atbildētu selektīvi uz komentāriem, jo, tāpat kā man vienā citā diskusijā Dūja jautāja jautājumus, tāpat arī šie jautājumi no Caloo (starp citu, abi lietotāji ļoti līdzīgi savos uzskatos, varbūt jāsadūjojas?) ir absurdi/neloģiski/atbildi neprasoši. Nu ko var atbildēt uz citātu "resni cilvēki ir riebīgi - fakts(ar lielajiem burtiem, protams)"? Kādēļ vispār uz tādu sviestu jāatbild? Cilvēks, kas šo rakstīja (Caloo) par loģiku un loģiskiem izteicieniem, ar kuru palīdzību nonāk pie patiesiem secinājumiem, laikam nav saskāries? Tad iesaku atšķirt un palasīt grāmatas par loģikas mācību, kur stāsta par atšķirību starp pareiziem, nepareiziem un patiesiem, nepatiesiem izteikumiem utt.
**
Diskutēt jau var, tas nenozīmē uzreiz, ka kādam ar kaut ko (pašvērtējumu) ir problēmas, vienkārši tā kaismīga pastāvēšana uz to, ka resni cilvēki ir tādi, tādi, tādi, ir jocīga.
09.08.2017 08:16 |

10 gadi
Reitings 2508
Reģ: 11.03.2010
Ļoti strīdīgs video , kā teikt.
Esmu bijusi gan tieva, gan "apaļīga"
Un visas , manšķiet, tās bija atrunas,kas video tika pieminētas , par sevi kā plus size sievietēm.
Kā augšup minejā ,kāda no Jums - jāmīl gan tieva, gan apaļīga. Ar ko sliktākas ir tievās , no apaļīgām? Un apaļīgās no tievajām?
Tie ir aizvanojumi, jo parasti "apaļīgākus" cilvēkus aizvaino publiski, pasakot , piemēram, kādu dzēlīgu piezīmi kā -"Zini, Tev vajadzētu nomest mazliet svaru, lai Tu vispār varētu staigāt šortos, jo tās ciskas izspiežas pārāk" līdz ar to viņi apceļ "tievos" ,ka nebūs tik kārni, caurbiras un būs prasmīgākas.
Atceros, kad es biju apaļīga skolas laikos un man bieži izteica par svaru piezīmēs, ieteikumus un visu to, toreiz tas ļoti sāpēja, ka bija jāstaigā melnā krāsā , lai izskatītos tieva. Biju pakļauta sabiedrības aizspriedumiem. Otreiz noteikti darītu citādāk.
Savukārt, ka paliku tievāka, mani visu laiku "pazākāja" manas paziņas, kas bija apaļīgas , kuras teica kad esmu pārāk tieva, kauli spiežas lauka, kad man krūtis pazudušas, viņam redz ir krūtis.
Es galīgi nepiekrītu šīm sievietēm, kuras video saka ,ka ir ārkārtīgi veselīgas! Jā , viņas ir simpātiskas un skaistas. Un tiešām neēd tajā Makdonaldā, bet tomēr pārsniedz svaru, ko mūsdienās sauc par lieko svaru. Es to izdariju , jo arī biju tik veselīga tā teikt, bet man rūpēja manas kājas, mans augums , es nebiju pašpietiekama pilnīgi. Un es arī needu MD, bet gan mājas ēdienu un tā pat svars nekritās. Nācās ikdienu - diētu, treniņus, kustības visu izdomāt, no jauna pielikt un tad tik mainijās ,kaut kas. Tas bija smags darbs, bet šeit sievietes ,manuprāt, meklē attaisnojumus :)
09.08.2017 09:09 |

10 gadi
Reitings 2508
Reģ: 11.03.2010
Bez tam tā bloggere,kura sāka pirmā runāt, nejauši vakar redzēju instagramā sēdēja biroja un ēda kāpostus , kur pretīm viņai, Tieva meitene, kolēģe ēda makaronus ar gaļu un Tur arī pavīdēja no viņas teksts:" Redziet, es ēdu kāpostiņus , bet Maija ēd makaronus ar gaļu, nevar ar viņu sēdēt vienā birojā"
09.08.2017 09:13 |

Reitings 413
Reģ: 29.05.2016
Diskusijas mērķis bija popularizēt youtube kanālu, tāpēc arī paņemta visaktuālākā tēma, jo diez vai būtu tik daudz reakcijas, ja ieliktu kādu citu kanāla video :)
Galvenais, ka ir rezultāts.
09.08.2017 09:58 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Iespējams, bet man vairāk šķiet, ka kāda ielika kašķa diskusiju, lai varētu paspodrināt savu pašapziņu. Ne jau no sava pastāvīgā profila likts.
09.08.2017 10:45 |

Reitings 3267
petunijayyy
Es twinmom vietā arī atbildētu selektīvi uz komentāriem, jo, tāpat kā man vienā citā diskusijā Dūja jautāja jautājumus, tāpat arī šie jautājumi no Caloo (starp citu, abi lietotāji ļoti līdzīgi savos uzskatos, varbūt jāsadūjojas?) ir absurdi/neloģiski/atbildi neprasoši.

Tev ir saasinājums vai Tu speciāli šādas stulbības raksti, lai ievilktu mani atpakaļ diskusijā, kuru pašas pataisījāt par bezjēdzīgu?
Es Duujuu esmu nobloķējis, jo viņas nespēja sakarīgi noformulēt domu ir neizturama, kā arī līdz loģiskajai domāšanai ir kā līdz Ķīnai rāpus, bet kā tagad skatos, ka Tu droši vari sastādīt viņai konkurenci nesakarīguma un faktu sagrozīšanas ziņā.
Nu ko var atbildēt uz citātu "resni cilvēki ir riebīgi - fakts(ar lielajiem burtiem, protams)"? Kādēļ vispār uz tādu sviestu jāatbild? Cilvēks, kas šo rakstīja (Caloo) par loģiku un loģiskiem izteicieniem, ar kuru palīdzību nonāk pie patiesiem secinājumiem, laikam nav saskāries?

Jau pats fakts, ka Tu atsaucies uz neeksistējošu citātu, norāda uz tavām prāta spējām. Tad, kad spēsi nocitēt reāli manis teikto un pamatot, kāpēc man nav taisnība - piesakies...(t)
09.08.2017 11:32 |

Reitings 8847
(starp citu, abi lietotāji ļoti līdzīgi savos uzskatos, varbūt jāsadūjojas?)

Otrais vai trešais, kurš to saka. :D
Diskutēt jau var, tas nenozīmē uzreiz, ka kādam ar kaut ko (pašvērtējumu) ir problēmas, vienkārši tā kaismīga pastāvēšana uz to, ka resni cilvēki ir tādi, tādi, tādi, ir jocīga.

petunijayyy, iepriekšējā komentārā vienkārši pastāvēji uz ko citu, tāpēc izraisīja smīnu, jo tas spriedums bija aptuveni tāds - ja piedalies veselīgo salātu recepšu diskusijā, tad patiesībā tikai sapņo par tiem, ēd mc un nemāki neko gatavot - bet es kārtējo reizi atnācu un pateicu, kā tad ar jums visiem ir.
Burgundya ļoti labi aprakstīja situāciju no abām pusēm, kas arī bija svarīgi, lai saprastu kopainu.
09.08.2017 12:27 |

Reitings 8847
Bez tam tā bloggere,kura sāka pirmā runāt, nejauši vakar redzēju instagramā sēdēja biroja un ēda kāpostus , kur pretīm viņai, Tieva meitene, kolēģe ēda makaronus ar gaļu un Tur arī pavīdēja no viņas teksts:" Redziet, es ēdu kāpostiņus , bet Maija ēd makaronus ar gaļu, nevar ar viņu sēdēt vienā birojā"

Un šī arī tāda interesanta situācija, nu ēd, ko katrs ēd, kāpēc vispār kas tāds jāizmet un jājoko (pieņemu, ka nebija dusmīgi izteikts), tad brīnās, ko reaģē ne tā, kā gribētos, ja pati izsauc uguni uz sevi.
09.08.2017 12:36 |

Reitings 1335
07.08.2017 22:57
"2.Nesaku, ka tādi ir visi apaļīgie, bet uzskatu, ka ļoti daudziem ir problēmas tieši ar raksturu - FAKTS! "
To rakstīji tu.
Tādam apgalvojumam nav nekādas jēgas, jo ļoti daudziem ir problēmas tieši ar raksturu arī tieviem, tumšmatēm, cilvēkiem ar balto ādas krāsu vai cilvēkiem, kuru vārds sākas ar burtu J. Jā, nav pateikts, ka visiem ir problēmas ar raksturu (droši vien to tu gribēji izcelt ar savu pēdējo komentāru), bet tāpat ir vispārināts un turklāt bezjēdzīgi.
09.08.2017 15:24 |

Reitings 3267
petunijayyy
Pirmkārt, es kautkā neredzu atvainošanos par to, ka mēģināji man piešūt, ka esmu pateicis, ka resni cilvēki ir riebīgi, kas nav taisnība!
Otrkārt, šis izteikums: "Nesaku, ka tādi ir visi apaļīgie, bet uzskatu, ka ļoti daudziem ir problēmas tieši ar raksturu.", kuru starp citu nerakstīju es, tika no twinmom puses nocitēts kā piemērs aprobežotam un pretīgam komentāram. Kas manuprāt ne tuvu neatbilst šādiem apzīmējumiem, bet ir vienkārši fakta konstatācija, ko es arī uzrakstīju!
Jautājums, cik liela jēga ir rakstīt šādu komentāru, vispār nav bijis dienaskārtībā! Kāpēc Tu iedomājies, ka citiem ir jāraksta lietas, kuras personīgi Tu uzskati par pietiekami nozīmīgām? Es šo komentāru uzskatu par patiesu un attiecināmu uz absolūto vairumu resnu cilvēku, un varu saderēt, ka lielākā daļa foruma lietotāju uzskata tieši tāpat.
Bet ko priekš resnajiem cilvēkiem maina tas, ka, iespējams, citiem cilvēkiem ir problēmas ar raksturu citā dzīves jomā? Kopš kura laika tas vispār ir arguments? Nē nu ok, bērnudārzā maybe, kad pieķer kādu darot blēņas, viņš var taisnodamies pateikt, ka Ilzīte arī izdarīja kaut ko sliktu un Jānītis vispār bikses piečurājis staigā, bet kā tas maina viņa paša rakstura trūkumu...
09.08.2017 22:47 |

Reitings 511
Reģ: 13.06.2015
vienā brīdī, kad pati sekoju līdzi tam ko ēdu, darba vietas ēdnīcā, kafejnīcās un īstenibā visur man apkārt pamanīju, ka, lai kā to negribētos atzīt, tad tā tendence tomēr ir tāda, ka tās meitenes, kas ir ar slaidu, skaistu augumu, gandrīz vienmēr arī veica veselīgas izvēles - ēd dažādus salātus, tvaicētu gaļu nevis karbonādi utt. un resnās tikmēr blakus štopēja frī kartupeļus, eļļās ceptas gaļas, sardeles, miltu mērces utt. vēl tagad darbā kamēr gaidu, kad pašai ēdiens uzsildīsies, pavēroju, ko paņēmušas līdzi citas sievietes. un tiešām tā arī 90% gadījumu ir, resno, kas ēd, piemēram, salātus ar tvaicētu zivi redzējusi gandrīz neesmu.
p.s. pavisam noteikti neesmu pieskaitāma pie tievajām, pie resnajām arī nē, normāls ķermeņa BMI.
09.08.2017 23:18 |

Reitings 1335
Tu tā arī neko nesaprati. Tā nav taisnošanās, ka Ilzīte arī ir slikta. Tā (izteikums par raksturu) ir tava loģikas kļūda. Es jau teicu, palasi kādu grāmatu par loģikas mācību, iemācīsies labāk diskutēt, jo tev ļoti daudz ir nejēdzīgu izteikumu.
Nekāda atvainošanās nesekos.
10.08.2017 00:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!