tievās neskatieties

Reitings 12
Reģ: 07.02.2015
Mūsu iemīļotajai lietotājai Ernestine jauns video (nu ne viņai, bet viņa tajā piedalās), ja kāds grib vairāk par viņu uzzināt, tad video studijā (l)
https://www.youtube.com/watch?v=OOQBsMGlrew
04.08.2017 13:55 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Ieliktajam Breivik attēlam, šādai meitenei ar pirkstiem rādītu un nekautrīgākie, bravūrīgākie arī paprasītu, vai viss ar galvu kārtībā vai nevajag kur ārstēties, griezties pēc palīdzības.
08.08.2017 14:44 |

Reitings 175
Reģ: 21.05.2017
Tourniquet
Man likās, ka video ir caurmērā neitrāls. Bars apaļu sieviešu pacepās kā viņām besī, ka tievie bāžas virsū ar ieteikumiem notievēt. Nu gluži tāpat kā šeit ir kādi padsmit komentāri par to kā tievām meitenēm besī, ka resnie bāžas virsū ar padomiem par uzbarošanos. Principā 1:1. Vienīgā atšķirība, ka tur pretējās nometnes personības netika noniecinātas un arī nekādus spilgtus epitetus nedzirdēju.
08.08.2017 14:48 |

Reitings 255
Reģ: 18.02.2016
Twinmom, Tev replika par "īstajām" sievietēm nešķita spilgta un noniecinoša? :)
08.08.2017 14:50 |

Reitings 8847
Twinmom, kur mēs noniecinām viņu personības?
08.08.2017 14:50 |

Reitings 8847
Twinmom, vai ka ''tās citas arī kādam jau jāmīl''? It kā bez viņām, pārējās būtu pārpalikumi.
08.08.2017 14:51 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Oponēt uztverei un secinājumiem no video taču arī var.

Protams, ka var - bet šeit sāk daļa izklausīties pēc "A pauda viedokli; B nepiekrīt A viedoklim; A uzskata, ka B tādā veidā aizliedz viņam paust savu viedokli; B līdz ar to sāk iebilst, jo uskata, ka A neļauj viņam izteikties; parādās C un sākas cīņa par to, kurš kuru ierobežo". Domāt jau tā pat neviens nevar aizliegt. Es personīgi daudz kur piekrītu Twinmom un viņas uztverei, tā pat redzu, ka arī oponentiem ir daži "point" (par dažiem apgalvojumiem gan, saistībā ar to, ko saprot un uzskata VISI cilvēki ar lieko svaru, neizteikšos), bet neredzēju, ka viņa kādam būtu aizliegusi kaut ko nodomāt.
08.08.2017 14:55 |

Reitings 8847
Neviens cits jau arī neaizliedz domāt viņai, ko viņa vēlas. Vienkārši runā par tēmu.
*
Viņas jau pašas runāja par to, ka pasporto, lai varētu ieēst vairāk un nedomāt par to, ko ēd. Kāpēc tad to nevar aprunāt to, kā cēloni un seku rašanos/ietekmēšanu.
08.08.2017 14:58 |

Reitings 3665
Varbūt pārpratu, bet, daži komentāri ir no sērijas "es taču drīkstu domāt/secināt utt." - tāpēc es arī brīnos, jo nekur neredzēju, ka oponenti teiktu, ka nedrīkst :-). Turklāt, te jau tiešām varēs dienas pavadīt, spriežot, kas ir labāk/sliktāk (?) - salīdzināt kādu ar cūku vai dot mājienu, ka kāda "nav īsta sieviete".
08.08.2017 15:16 |

Reitings 8847
Saprotu, lai gan selektīvā Twinmom atbildēšana, manuprāt, norāda, ka viss nav vienos vārtos bijis un ir daudz aspektu, kas to visu veido - ka nevar pabāzt visu zem viena, skaļa lozunga.
08.08.2017 18:26 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
Jūsu diskusija uz beigām ir vnk nelasāma...
08.08.2017 18:39 |

Reitings 3267
DDR tīri labi uzrakstīja, bet tur īsti nav kur piekasīties, vot i nekādas reakcijas. :D
08.08.2017 18:57 |

Reitings 3665
Kādu reakciju Tu, Caloo, gaidīji? To, ko DDR pateica, līdzīgā variantā, dažādos veidos pateica arī citi komentētāji iepriekš.
08.08.2017 19:02 |

Reitings 3267
Pasadena
Tā saruna ir tā kā pie Bābeles torņa - katrs runā par kaut ko savu, atbilžu pēc būtības no twinmom nav. Viss tādā pačīkstēšanas līmenī. Ai, tāpēc saku, ka nav vērts...
08.08.2017 19:09 |

Reitings 3665
Ai, tāpēc saku, ka nav vērts...

Neesi vienīgais, kas tā jūtas.
08.08.2017 19:21 |

Reitings 3267
Neesi vienīgais, kas tā jūtas.

Vai ne! :D
08.08.2017 19:22 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Un uz ielas ļoti bieži ir redzēti neestētiski skati (caurspīdīgie legingi, kas izceļ visu !!!! 3 izmērus mazākas drēbes no kurām viss veļās ārā) - nu tas arī traucē.

Man tik tiešām žēl šādu cilvēku. Laikam nevaru pat iedomāties, cik grūta dzīve, ja uz ielas traucē citu cilvēku izskats. :-/ Man, piemēram, traucē smēķējoši cilvēki - arī tā ir problēma, tomēr viņu nav tik daudz un, ja redzu smēķējošu cilvēku, vienkārši eju ar lielāku līkumu. Bet resnu, slikti ģērbušos u.tml. cilvēki ir daudz vairāk. Katrs otrais. Reāli neiespējami izvairīties, jo, apmetot līkumu cilvēkam, kam drēbes par mazu, var uzskriet virsū citam, kuram drēbēm spīd cauri apakšveļa.
Tiešām - jūtu līdzi.
P.S. Skaidrības labad - es neesmu nedz resna, nedz tieva. Neaizstāvu neviena intereses Mani vienkārši uzjautrina šī diskusija 8-) First World problems - resns cilvēks nāca pretī pa ielu.. (s):-D
08.08.2017 20:24 |

Reitings 8847
Cik var pārspīlēt! :D
08.08.2017 21:30 |

Reitings 1335
Reģ: 24.04.2017
Es sevi drīzāk pieskaitītu pie tievā pulciņa, nevis pie liekā svara pulciņa, bet, kā jau iepriekš no maniem komentāriem secināms, uzskatu ļoti daudzu meiteņu komentārus par meitenēm ar lieko svaru aizvainojošus un man ir neizpratne, kāpēc kāds vispār cepjas par citu svaru, veselības problēmām utt. Droši vien tāpēc, ka, lai arī nēsāju xs s izmēru, man arī šķiet labāk garšīgi paēst, nevis sevi ierobežot, lai kādam izpatiktu.
Replika par īstām sievietēm man nešķita aizvainojoša varbūt tāpēc, ka man ir labāks pašvērtējums par tām meitenēm, kurām tas šķita aizvainojoši. Interesanti, ka tieši šīs meitenes arī runā par to, ka jāmīl sevi un, ja apaļās meitenes mīlētu sevi, netaptu šādi video utt. Video var taisīt par jebko un ir ļoti dažāda rakstura video, diskusijas internetā. Drīzāk jau tās, kurām šis video raisa sašutumu, nemīl sevi, jo sevi mīlošas meitenes diez vai tā ceptos par citiem.
08.08.2017 23:22 |

Reitings 175
OK, Caloo, lai būtu palags
1.Es tā arī nesaprotu, par ko resnās ir apvainojušās? - nosaukt resnu par resnu, nu ļoti pretīgi.
Šis ir ne pa tēmu :-D
2.Nesaku, ka tādi ir visi apaļīgie, bet uzskatu, ka ļoti daudziem ir problēmas tieši ar raksturu - FAKTS!
tas ir fakts arī par daudziem ne-apaļīgiem cilvēkiem
3.Vispār ja tā padomā, tad nemīl viņas sevi. Ja viņas mīlētu sevi tik pat daudz, kā viņas mīl rīšanu, tad viņām nebūtu šādu ķermeņu. - mans viedoklis, pie kura es palieku un neko aizvainojošu tur neredzu
Mans viedoklis, savukārt, ir, ka apgalvot, ka kāda sabiedrības grupa sevi nemīl ir šai grupai aizvainojoša, pie tā palieku es
4.ja viņas būtu tik laimīgas savā ķermenī, tad neaizvainotu slaidās sievietes. Man, piemēram, vēl nav laimējies savā dzīvē satikt sievieti ar lieko svaru, kura spētu iztikt bez aizvainojošām piezīmēm attiecībā uz par sevi tievākām sievietēm. Manuprāt tas kaut ko par viņām liecina - nu šaaaaausmīgi pretīgs komentārs.
Par jauku arī nenosauksi, kā arī neticu autorei, vai arī viņa apgrozās šausmīgu cilvēku sabiedrībā
5.bieži vien cilvēki ar lieko svaru vairāk par 100 kg,diemžēl ož,jo krokas sasvīst un sāk smakot - FAKTS!
Tādēļ vien, ka tu kaut ko uzraksti ar Caps Lock, to nepadara par taisnību. Sviedri neož vispar, smaku rada baktērijas, kas tajos vairojas. Smird tie, kas nemazgājas, nemaina drēbes.
6.resnums jau nevar traucēt apkārtējiem - traucē gan, jo resns cilvēks agri vai vēlu ir slims cilvēks, kuram tiek kompensēta ārstēšana. Kāpēc man jāatbalsta līdzcilvēku kaitīgie ieradumi, kas rezultējas tēriņos visai sabiedrībai? - kas vainas šādam viedoklim? Manuprāt slimības, kuru cēlonis ir pašu cilvēku nerūpēšanās par sevi, būtu jāārstē tikai par viņu pašu naudu. Smēkētājiem - plaušu vēzi utt. Varbūt tas liktu padomāt par sevi...
Neaizmirsti arī visus atkarībniekus, STS, stulbuma vai pārgalvības izraisītus veselības traucējumus, agresīvos šoferus, tos, kas neārstējas laicīgi un pie ārsta nonāk jau ar ielaistām problēmām, principā grūtniecība un dzemdības arī ir pašizvēlēts pasākums... Šī, protams, ir ironija no manas puses. Resni cilvēki arī ir nodokļu maksātāji, kādēļ gan lai viņiem nepienāktos nodokļu maksātāju bonusi?
7.es varu saderēt, ka ja viņām būtu iespēja saglabāt nemainīgi normālu svaru neatkarīgi no apēstā daudzuma, tad viņu mutes kustētos nepārtraukti... - mans viedoklis, izrauts no konteksta runājot par stilistes teikto, kur viņa pati atzina, ka sporto tāpēc, lai varētu ēst vairāk!
Kas tieši ir tas konteksts, kas šeit trūkst un ar kuru mainītos teiktā nozīme? Tu saki, ka viņas (domājams sievietes video) ēstu bez apstājas, ja būtu tāda iespēja, proti, nekas viņām nav svarīgāks. Nu nav šī jauka lieta, ko teikt par svešiem cilvēkiem
8.Iespējams, esot apaļam (resnam) mainās arī uztvere, un gribasspēks, jo tas ir vienīgais kā es izskaidrotu tādu nolaidību pret sevi un savu veselību. - kas vainas šādam viedoklim? Šis arī ir pretīgs? Tad liec galdā argumentus pretī!
un kas vainas manam viedoklim, ka šis citāts ir ar negatīvu pieskaņu?
.
Interesanti, ka tu pieprasi no manis argumentus, kamēr pats tādus nepiedāvā.
Par to ar kādu mērķi atlasīju visus citātus, minēju jau vismaz 2 reizes vairāk neatkārtošos.
.
.
Es pareizi saprotu - Tu domā, ka ja reiz mēs redzot 150kg tanti nedrīkstam secināt, ka viņa nespēj kontrolēt savu izēšanās kāri, vai, ka acīmredzot viņai izēšanās ir svarīgāka, nekā viņas izskats un veselība

Tu daļēji pareizi saproti. Mēs tiešām nedrīkstam secināt, ka viņa nespēj kontrolēt savu izēšanās kāri, jo mēs tikai paskatoties uz viņu nezinām vai šī tante vispār grib ierobežot savu izēšanos. Iespējams, ka, ja viņa gribētu ko ierobežot, ierobežotu bez problēmām. Otrajam es sliecos piekrist, bet paliek atvērts jautājums vai viņai labs izskats nozīmē to pašu, ko mums
.
.
DDR tīri labi uzrakstīja, bet tur īsti nav kur piekasīties, vot i nekādas reakcijas.

Ja šis bija domāts manā virzienā tad lieki, jo es pilnībā piekrītu visam, ko DDR rakstīja, jo sevišķi šim:
Nekad neesmu nosodījusi apaļīgus un aptaukojušos cilvēkus - jo, tā ir brīva viņu izvēle tādiem būt.
08.08.2017 23:49 |

Reitings 175
Twinmom, Tev replika par "īstajām" sievietēm nešķita spilgta un noniecinoša?

Twinmom, vai ka ''tās citas arī kādam jau jāmīl''? It kā bez viņām, pārējās būtu pārpalikumi.

Nu, es baigi to video neanalizēju, bet uz kopējā hi-hi, ha-ha viļņa nešķita, ka šie teksti ir domāti, lai kādu aizvainotu. Pirmais ir nodrāzta frāze, ko principā var izmantot jebkura sieviete salīdzinot sevi ar glancētu žurnālu nofotošopētām modelēm. un pirms šīs frāzes izskanēšanas viņas arī runāja par modelēm, nevis par parastām sievietēm. Otrais, manuprāt, bija vienkārši stulbs joks.
.
Vai šādi izteikties ir ok? Nē. Vai tas attaisno šeit izskanējušos apvainojumus a la rakstura nav, ož, riebīgas, utt.? Nē.
Twinmom, kur mēs noniecinām viņu personības?

Rakstura nav, gribasspēka ne tik, riebīgas, utt., šīs parasti tiek uzskatītas par nevēlamām rakstura/personības iezīmēm.
08.08.2017 23:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits