tievās neskatieties

Reitings 12
Reģ: 07.02.2015
Mūsu iemīļotajai lietotājai Ernestine jauns video (nu ne viņai, bet viņa tajā piedalās), ja kāds grib vairāk par viņu uzzināt, tad video studijā (l)
https://www.youtube.com/watch?v=OOQBsMGlrew
04.08.2017 13:55 |

Reitings 614
Reģ: 25.09.2015
Un ja tiešām šis liekais svars nav problēma - tad domāju nebūtu šāda video (atbalsta grupa). Jo video esamība jau parāda to, ka tā ir problēma.
07.08.2017 14:16 |

Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Man arī ir vienalga, cik kurš ir tievs un cik kurš resns, viņu izvēle. Bet.. Tiešām viņas tik naivi domā, vai tikai iestāsta sev, ka tas nav drauds veselībai?
.
Un, kas mani vienmēr ir izbrīnījis - man Fb draugos ir vairākas meitenes ar daudziem liekajiem kg, kas regulāri liek a la dieviete.lv bildītes ar tekstiem - vīrietis nav suns, uz kauliem nekrīt; īstai sievietei jābūt, kur ieķerties utt. Tajā pašā laikā, visas bildes, ko viņas liek FB, ir tikai ar seju, un to esmu ievērojusi tik daudzām. Ja jau viņas ir tik ļoti mīl sevi un savu svaru, uzskata, ka viss ir ok, kādēļ jākautrējas likt sevi pilnā augumā?
07.08.2017 15:01 |

10 gadi
Reitings 2348
Reģ: 27.02.2011
Parmeriiga eeshana ir slimiiba, un buusim godiigi negrib tas kundzes atziit ka eed par daudz.
Nu nevienai no vinjaam nav esteetiska figuura, jau fakts ka vinjas tur seezh un attaisnojas par savu svaru ir skumjsh. :-(
Uzskatu ka sevi taa nobarot un veel priecaaties par to, nu kur veel? Sevi galiigi nemiil. :-/
07.08.2017 15:24 |

Reitings 468
Reģ: 16.04.2017
Man nepatīk tagad tā mode propagandēt, ka resns ir skaists un veselīgs, nekā nebija!
Es neskatījos visu video, bet izgāju cauri un lai ko viņas pašas neteiktu, ne jau bez iemesla radusies aptaukošanās, muļķes, ka nesāk rīkoties un pieņem to kā normu, vienmēr ir jātiecas pēc labakā nevis jāsamierinās ar to, kas ir, tā tomēr ir veselība, nevis vienkārši izskats tā jau katram savi fetiši, gaumes, bet tā aptaukošanās neietver sevī tikai un vienīgi ārējo izskatu.
:-/
07.08.2017 15:29 |

Reitings 614
Reģ: 25.09.2015
Nevar nepamanīt, ka pat āda kļuvusi veselīgāka. Tā ka nevajag šito - esmu apaļa un veselīga
07.08.2017 16:11 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
No shade no tea, bet liekais svars/ virssvars rodas no ļoti brangas ēšanas, man radu/draugu lokā ir pāris apaļīgs cilvēki, noteikti, ne resni un ne plusize izmēra, bet kā viņi ĒD , ar to es domāju daudz....un. ...brrrr visādi citādi, tajā pat laikā kādu reizi pačīkst par savu izskatu. Man vnk nav skaidrs kā var nesaprast, ka vaina ir tajās extra 1000kcal ko tu uzņem un ar ko tu uzņem.
07.08.2017 17:01 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Es tā arī nesaprotu, par ko resnās ir apvainojušās? Ka mēs nevainojam visu citu, bet gan viņas pašas pie resnuma. Un neuzskatam par baigi estētiski baudāmām ?
07.08.2017 17:08 |

Reitings 175
Reģ: 21.05.2017
Es tā arī nesaprotu, par ko resnās ir apvainojušās?

Nesaku, ka tādi ir visi apaļīgie, bet uzskatu, ka ļoti daudziem ir problēmas tieši ar raksturu

Vispār ja tā padomā, tad nemīl viņas sevi. Ja viņas mīlētu sevi tik pat daudz, kā viņas mīl rīšanu, tad viņām nebūtu šādu ķermeņu.

ja viņas būtu tik laimīgas savā ķermenī, tad neaizvainotu slaidās sievietes. Man, piemēram, vēl nav laimējies savā dzīvē satikt sievieti ar lieko svaru, kura spētu iztikt bez aizvainojošām piezīmēm attiecībā uz par sevi tievākām sievietēm. Manuprāt tas kaut ko par viņām liecina
.
Un tiešām ,tievas meitenes ir diezgan jaukas un saprotošas,bet resnas ir riebīgas ,izsaka nejaukus komentārus ,ņirgājas un aizskar citus ,tikai tāpēc ,lai cilvēks jūtas slikti un viņas var uzaudzēt savu ego

bieži vien cilvēki ar lieko svaru vairāk par 100 kg,diemžēl ,jo krokas sasvīst un sāk smakot

Aizejiet uz kuuti un paluukojieties uz 5 cuukaam pie siles.Intelektuaalajaa zinjaa ieguusiet tieshi tikpat daudz, cik no shii video.

resnums jau nevar traucēt apkārtējiem - traucē gan, jo resns cilvēks agri vai vēlu ir slims cilvēks, kuram tiek kompensēta ārstēšana. Kāpēc man jāatbalsta līdzcilvēku kaitīgie ieradumi, kas rezultējas tēriņos visai sabiedrībai?

Tuklie pat necenšas saprast, ka neveselīgā pārtika un fāstfūds izraisa atkarību, tā vietā bļauj, ka viņiem ir tiesības ēst to, ko grib un cik grib

es varu saderēt, ka ja viņām būtu iespēja saglabāt nemainīgi normālu svaru neatkarīgi no apēstā daudzuma, tad viņu mutes kustētos nepārtraukti...

Iespējams, esot apaļam (resnam) mainās arī uztvere, un gribasspēks, jo tas ir vienīgais kā es izskaidrotu tādu nolaidību pret sevi un savu veselību.

Vispār, esmu lasījusi, ka liekais svars (nejaukt ar apaļīgumu) cilvēka organismā esot atkritumvielas un cilvēks ar lieko svaru nēsā līdzi savus izkārnījumus, tie nav kā meža dzīvnieka ziemas tauku kārtiņa, bet vnk mēsli spaiņi ko nēsā līdzi.

Es savā mašīnā šitos bekonus vadātu tikai piekabē,nedod dievs grīda izkritīs

ne jau bez iemesla radusies aptaukošanās, muļķes, ka nesāk rīkoties un pieņem to kā normu

Būšu pirmā, kas šajā diskusijā atzīsies, ka ir resna. Apvainojusies neesmu, bet pamatā tikai tādēļ, ka esmu pāraugusi stadiju, kad svešinieki internetā varēja mani aizskart. Citētie komentāri gan ir aprobežoti un pretīgi un stipri vairāk pasaka par to autorēm nekā resnuļiem.
07.08.2017 19:33 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Bet kur ir tā robeža,kad cilvēks skaitās resns un kad tievs? Pēc kg? Esmu sverusi 53kg, daudzi teica "tev jau kauli spiežas ārā", ir bijis 60,, kad saka, tev mazliet riepa sāk parādīties, un taga grūtniecības laikā esmu uzņēmusi +7kg, tagad esmu 67kg un takā grūtniecība ir vairāk kā pusē,vet zinu ka nāks vēl kg, tad es tagad bieži dzirdu oo kāda tu apaļa esi palikusi. Tad kad cilvēks skaitās normāls,lai nebūtu jādzird teksti, kauli spiežas ārā, riepa sāk parādīties vai apaļa sāk palikt.:-D
07.08.2017 19:48 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Sognare - nekad. Vienmēr kādam kaut kas nepatiks.
07.08.2017 20:09 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Bet kur ir tā robeža,kad cilvēks skaitās resns un kad tievs?

Ja nenodarbojas ar bodybuilding vai tamlīdzīgiem sporta veidiem, kur tiek intensīvi audzēti muskuļi, tad tā pati ĶMI formula der.
Daži lieki kg uz riepiņas vai ciskām vēl nevienu kapā droši vien nav iedzinuši un arī šausmināties tur nav par ko, ne jau visiem ir jābūt tieviem modeļiem. Bet šai video un diskusijā jau runa ir par tiešām cilvēkiem, kam ir reālas aptaukošanās problēmas. Un nu tas nav normāli.
Protams, te dažām nevajadzēja apsaukāties un izteikties tik aizvainojoši, jo tomēr visi ir cilvēki un tas tikai parāda cilvēka intelekta pakāpi. Bet arī otra galējība, ka teikt, ka tāds resnums ir ok, skaisti un neko tur nevajag darīt, arī ir galējība. Par to, ka neuzskata, ka novest sevi līdz tādam stāvoklim ir ok, nu gan nav ko apvainoties.
07.08.2017 20:20 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Sognare- nekad. Vienmēr kādam kaut kas nepatiks.

Šķiet,ka tā arī būs, cilvēki ir pārāk nežēlīgi, viņi piesiesies par visu, sākot no neliela vederiņa, beidzot ar pārāk izteiktu vederpresi;-)
07.08.2017 20:26 |

Reitings 468
Twinmom Es jau nesaku neko par cilvēku, nesaku, ka viņš ir slikts vai ka ienīstu visus ar lieko svaru, nē, gluži vienkārši man nepatik, ka viņas dēvē to par veselīgu dzīvesveidu un ka tā vietā, lai mainītos ir ļāvušās savai vājībai un cenšās citiem vēl iestāstīt, ka viss ir kārtībā.
Vieglāk, protams, kā meitenes jau te minēja, pateikt, es sevi iemīlēju un ja es sevi pieņēmu, tad jūs arī pieņemiet mani tādu kāda esmu!
07.08.2017 20:59 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Bet viņas pašas izprovocē. Nebūtu komentātu, ja nebūtu šis video. Ok, ir daži aprobežotie. Bet kāpēc mums jābūt extra tolerantiem
07.08.2017 21:05 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
tad jūs arī pieņemiet mani tādu kāda esmu!

Izņemot nodokļu argumentu, a kas TEV traucē viņu pieņem tādu, kāda viņa ir? Tā nav tava veselība, tev ar viņu nav ar seksu jānodarbojas, tev ar viņu nav ar drēbēm jamainās, kā kaimiņiene, draudzene, kolēģe - nu kā tevi iespaido viņas svars, izskats un veselība? Kā? Acis iztecēs vai?
07.08.2017 21:05 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Twinmom citātos ir atšķirība, kur liek uzsvarus un no kāda konteksta tie ir izvilkti. Jā, pāris bija riebīgi (mēnesnīcas, piemēram, bet tas standarts, nav ko ņemt galvā), bet kopumā citos izteiktā doma jau ir tikai faktu konstatēšana principā.
07.08.2017 21:17 |

Reitings 135
Reģ: 29.08.2015
es, protams, atvainojos, bet "virssvara" attaisnojumi vnk iespārda. Ķermenis ir gluži kā auto - nepareiza degviela un pielietojums, lūdzu- rezultāts. Ticu, ka viņas visas citu dziesmu dziedātu, ja pēkšņi pamostos no rīta slaidas. Nav jābūt modeles augumam, ir jāsporto kaut vai veselības labā.
07.08.2017 21:49 |

Reitings 468
57days Sanāca no sērijas, gribējām kā labāk, sanāca kā vienmēr , nu mēs taču cilvēki tomēr cenšamies rūpēties viens par otru un propagandēt to kā kaut ko labu nevajag, ja gribi kaut ko izplatīt, tad vismaz dari kaut ko labu, slinkums un nolaidība pret sevi nav nekas labs.
Nu un ja visi sāks ņemt piemēru no viņām (tas tīri teorētiski, jo tā nekad nebūs), bet kāpēc vajag mēģināt citiem ieborēt, ka tas ir okey, nepieņemšu es to, jo negribu, lai man āpkārtējie cilvēki tādi būtu un viņām visu dzīvi nāksies dzirdēt nepatīkamus komentārus un pamācībās no citiem.
07.08.2017 21:50 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Citētie komentāri gan ir aprobežoti un pretīgi un stipri vairāk pasaka par to autorēm nekā resnuļiem.

Varu tikai pievienoties Twinmom komentāram...
07.08.2017 21:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits