Ir cilvēki, kas jaunību negrib izšķiest, piesienot sevi vienai vietai un bērnam, bet vēlas, piemēram, nopirkt treileri un braukāt pa pasauli, uzkāpt kalnā utt.
un tā vēl ir jaunība, bet lai nu kā - tomēr tā tas ir, ka daudz grūtāk pielāgoties jaunajam ritmam nekā 25 gados.
Autores vietā tā arī teiktu, ka vēlāk būs tikai grūtāk un pamperu mainīšana jebkurā gadījumā nepazudīs, ja ir bērns. Vispār drīzāk ieteiktu nevis "pierunāt" , bet saprast kādēļ vīrs negrib.
Ja grib, tad visu var. Ja negrib, tad negrib. Un cilvēks ir tik jauns, cik jauns jūtas.
Es gan piekrītu Brazil komentāram, jo esmu personīgi no tuviem cilvēkiem daudz dzirdējusi, ka vajadzēja ātrāk saņemties.
Un cik daudzi reāli tā dara? Cik bieži tu pati ceļo? Ar treileriem pa pasauli patiesībā pārsvarā braukā pensionāri un ğimenes ar bērniem. Esmu strādājusi kempingā un tur pārsvarā ir ğimenes ar bērniem, kas vai nu ceļo treilerī, ar auto un guļ teltīs, utt. Tā kā tie, kas māk izbaudīt dzīvi, to dara arī ar bērniem.Strādāji Latvijā? Pirmkārt, te jau tikai sezonā ar treileri var kaut cik kvalitatīvi laiku pabaudīt. Vecākiem ar bērniem šeit būs ko darīt, bet piemēram, jauniešiem? Tāpēc tāda kategorija arī izvēlas apciemot mūsu valsti, jo ir liegāka dzīve un ar bērniem kalnos nekāpsi. Treilera pirkšana bija tikai piemērs. Ir taču daudz iespēju, ko darīt un ne vienmēr ar bērniem to būs parocīgi darīt. Tas, ko vēlējos pateik, bija - ka nevari zināt, kāds ir tā cilvēka dzīves ritms, tāpēc teksts, ka vajadzēja ātrāk domāt ir reāli nevietā.
Manā skatījumā ''dzīves baudīšana'' tomēr ir kas cits, to gluži jaukt kopā nevar un pielīdzināt, jo domāju, ka tā dzīves baudīšana kā jēdziens ir tik plašs, ka pat jēgas nav. Katram tas ir kas pavisam cits.Tas gan.
kategoriski negrib bērnu?!
Gangsters
Parādi man to vietu tekstā, kur esmu rakstījusi, ka vīrs
kategoriski negrib bērnu
Nenāk prātā neviens arguments, kas cilvēkam, kurškategoriskinegrib bērnu, liktu to pēkšņi sagribēt.
varu atbildēt, ka vīrs grib bērnus. Tagad viņš šaubās 50 uz 50 par laiku, tagad vai vēlāk. Man vajag tikai to 1% par labu "tagad".
negrib krāmēties ar pamperiem un raudāšanu, tad nu bez šī posma neiztikt vienalga, cik gados bērns dzims. Bet: 1) BKA iesi visticamāk tu, līdz ar to 95 % pamperu maiņu būs tavs darbiņš 2) tas laiks ļoooti ātri paskrien (lai arī kādā brīdī šķiet, ka tas nebeigsies)!
Strādāji Latvijā? Pirmkārt, te jau tikai sezonā ar treileri var kaut cik kvalitatīvi laiku pabaudīt. Vecākiem ar bērniem šeit būs ko darīt, bet piemēram, jauniešiem? Tāpēc tāda kategorija arī izvēlas apciemot mūsu valsti, jo ir liegāka dzīve un ar bērniem kalnos nekāpsi.