Tāpat šitās lietas ir jāsaprot pirms kāzām. Un tā nu ir principiāla lieta, kur abiem jābūt vienādam viedoklim - citādi auzas vien sanāks.
Varbūt vīra māsa var "aizdot" jums bērnu uz kādu laiciņu?Radīt bērnus, jo kādam būsi vajadzīga, nav pareizi no psiholoģiskā viedokļa. Pēc gadiem vēl attapsieties slimīgās attiecībās ar bērnu. Tas gan nav vērsts kā personīgs uzbrukums Tev, bet nereti dzirdu ko līdzīgu. Tie, visticamāk, hormoni, kas jokus ar organismu spēlēja. :D
Man pašai savus bērnus galīgi negribējās, daļēji arī tāpēc, ka pamperi jāmaina, raud utt. Biju pieskatījusi radu un draudzeņu bērnus uz dažām stundām. It kā forši paspēlēties, bet pašai savu - nē, paldies.
Bet tad sanāca ilgāku laiku pieskatīt, arī ar visu raudāšanu, sāpošu vēderu, pamperiem un celšanos naktī. Pirmkārt, galīgi nebija tik traki kā es biju iedomājusies, otrkārt, tas, kā tas bērns uz mani skatījās un tā mīlestība, ko saņēmu pretī, noteikti bija kaku/vēmekļu vākšanas vērta. Tas mazais cilvēks ir no tevis atkarīgs un skatās kā uz Dievu. No vienas puses tā ir liela atbildība, bet no otras, es sajutos ļoti nozīmīga un vajadzīga. Vīram bija līdzīgas izjūtas un tagad mēs sākam domāt, ka varbūt vajadzētu savējo.
Bērni ir nopietns lēmums dzīvē abiem vecākiem un viņam pašam būtu jānonāk pie šīs vēlmes, man šķiet jocīgi, ka viņu tas neinteresē joprojām.Ļoti jocīgi, ka kāds negrib bērnus. :-/ Protams, tas var likties nepareizi no sūtības viedokļa - baroties un vairoties, bet citiem varbūt ir svarīgākas lietas dzīvē par bērnu taisīšanu. Esam jau pietiekami savairojušies. Tūliņ nories mani te. :D
Laikam negribot viņš "ņemties" ar maziem bērniem, visa pamperu padarīšana.Pēc šī teksta laikam to galvā ieņēmām, jo neizklausās īpaši entuziastiski. Es, iespējams, to uztveru ļoti saasināti, jo bērnu radīšana, manuprāt, ir milzīgs solis. Šāda savu vīru/sievu pierunāšana mani fascinē, jo nu tiešām - šādas lietas kārtot cosmo un kasīt 1%, lai dabūtu iesmērēt 18 gadus (iespējams) nelaimīgas dzīves? Ne visi grib bērnus un ne visiem vajag tikai tāpēc, ka tā sabiedeība izspiež domāt.
grūti ir celties pa nakti, mūžīgi neizgulēties, visu laiku noņemties ar bērnu utt. Labi 20 gados kamēr paši jauni, varbūt tā miega problēma nav tik nopietna un paši vecāki tādi jauni un aktīvi.. bet kad cilvēks jau 35 gadus nodzīvojis sev, pieradis pie konkrēta dzīvesstila, būs ļoooti grūti pievērsties zīdainim.
Vispār vajadzēja bišku ātrāk plānot pirmo bērnu, jo jūs jaunāki nepaliekat!Brazil, nopietni? Kāpēc daudzi ir iedomājušies, ka cilvēka dzīve griežas tikai par un ap bērnu dzemdēšanu un audzināšanu. Ir cilvēki, kas jaunību negrib izšķiest, piesienot sevi vienai vietai un bērnam, bet vēlas, piemēram, nopirkt treileri un braukāt pa pasauli, uzkāpt kalnā utt. Un arguments, ka vēlāk grūti celties naktīs ir tik smieklīgs, lai taisītu bērnus. Dienas komentārs! :-D