Ak, die, cik jautri lasīt. :D Arī manā zaļajā jaunībā šādi tādi wtf randiņu un attiecību momenti gadījušies. :D
-----------
Reiz seeeeeen viena meitene mani paaicināja kopā ar viņu patusēt ar kaut kādiem čaļiem - viens no viņiem sāka man sist kanti. Neko, flirtēju pretī. :D Pēc dažām dienām ņem mani atkal līdzi, saka, ka būšot tie paši čaļi. Es gatava nācēja - man takš tur jau pielūdzējs. :D A viņa tur nebija, jo nemaz nebiju pamanījusi, ka čaļu bariņa šoferim biju iepatikusies, bet viņš nevis manu acu priekšā uzveic savu sāncensi 'divkaujā', bet manu pielūdzēju nepaņem līdzi uz tusiņu. :-O(e) :D Tā arī savu pielūdzēju vairs neesmu sastapusi, pat vārds pagaisis no atmiņas. :D Un ar čaļu bariņa šoferi, protams, arī nekas nesanāca - ar tagadējo aci uz to visu skatoties, viņa rīcība bija gļēva, kaut toreiz nezināju, kas man tajā visā nepatika.
---------------------------
Hmm, bija tādas wtf 'attiecības' - kādā vasarā atkal, protams, seeeen viens čalīts man mīlas vēstules rakstīja, aicināja satikties, satikos, tagad ķipa, pārītis esam. :D Un grib ar mani pavadīt bezmaz ikvienu manu nomoda stundu. :-O :D A es tāda nopietna, man neinteresē vislaik tikai uķi puķi galīgākā beztēmā ar čalīti sēdēt un neko nedarīt - man savi vaļasprieki, interesē kaut ko jaunu uzzināt un iemācīties, ne bučoties un rullēt tukšas sarunas ne pa ķeksi. :D Šim kopā ar mani izzināt pasauli un tās brīnumus neinteresē, tāpēc liku priekšā, ka satiksimies no tikiem līdz tikiem. A kamēr pati pa dienu ar savām nodarbēm, šamējais jau citu meiteni atradis, ar ko cauru dienu staigāties, bučoties un rullēt sarunas. :D :D :D Še tev nu bija lielā mīla. :D Eh, biju pārāk dumja, man šķita, kā nu tā - čalis lielo mīlu solījis, bet vairs ne mīlas, nekā. (e) :D Labi gan, ka toreiz man bija vecāka un gudrāka draudzene, kurai izkratīju savu sirdssāpi, ar viņas gādību tiku tam viegli un ātri cauri. :) Pēc kāda gada čalītis vēlreiz man kanti sita, bet šoreiz biju pati mis Neieņemamais Cietoksnis - nekas mani nepārliecināja noticēt viņa mīlas apliecinājumiem. :D Viņš arī ātri likās mierā, drīz pats arī paaugās no savām bikšelēm, vairs tādus brīnumus ar meitenēm nestrādāja, beigās mums tīri ok sarunas šad tad gadījās. :) Esam aizgājuši katrs savus ceļus - nezinu, kur viņš tagad un ko dara. :)
------------------
Šitie tie, kas pirmie nākuši atmiņā. :D Un, jā, tagad uz šiem notikumiem skatos ar citām acīm nekā tad, kad tos piedzīvoju. :D 8) :)