Ir ko pastāstīt ..
14 gadi bija man, ļoti patiku klasesbiedra vecākajam brālim (viņam 17), man no sākuma nepatika ļoti , jo uzaicināja ārā pastaigāties, un aizgāju negribīgi, un viņš tāadas man mīlestības dziesmas dziedāja, un teica, ka man āda esot kā zīds un vēl paskūpstījāmies, bet es toreiz gāju mājās raudādama :D Pēc kāda mēneša , jau tomēr pašai sāka patikt un kādus mēnešus padraudzējāmies, bet viņš baigā dīva bija, par viss kaut ko apvainojās, un taisīja scēnas. Bet atceros ar smaidu. Kad man bija 20, bija viens nakts sakars ar viņu , bet viņš jau tagad precējies, ir bērns. Esam draugi.
Arī bija 14, tuvojās 15, samīlējos paralēlklasesbiedrā, sākām sarakstīties un sākām tikties, bija viss baigi forši, biju viņa pirmais skūpsts, bet viņš bija baigi dīvains un pametu, viņš vēl skolā pēc tam atnesa man saplēstu manu bildi un žēl, vēl šodien neapstiprina manus uzaicinājumus facebookā. Tagad gan kruts čalis, pazīstams peldētājs, arī redzēju peldbiksītēs reklāmas plakātā uz Brīvības ielas :D
Kad bija 16, tikos ar krietni vecāku vīrieti un viņš otrajā tikšanās reizē prasīja, kad palikšu pa nakti un kādus prezervatīvus iepirkt. Uzzināja, ka man sencītis policists un palika dīvains :D
Viņš vēl man sameloja savu vārdu , uzvārdu :D Viņš izrādījās kaut kāds bez maz vai pedofīls diemžēl. Viņu no darba atlaida par to vēl. Tagad atceroties baisi, bet tad likās baigi foršais. Protams, es ar viņu negulēju, pasūtīju un viņš vēl mani izsekoja un draudēja.