Labdien, Vai 70 EUR ir pieņemama cena priekš elektriskās tejkannas, ņemot vērā komfortu, funkcionalitāti un dizainu? Cik jūs butu gatavas maksāt (interesē vai neesmu nedaudz pārsteigusies ar izvēli)?
Nemaksātu necik! Elektriskās tējkannas patērē ļoti daudz elektrības (jā, arī tās, kas it kā ir ekonomiskās!). Gāze ir daudz reižu lētāka, tāpēc ūdeni vāru uz plīts.
Nepirktu, jo tomēr tā nav tāda lieta, kuru man vajag tagad eksluzīvu, vajag lai strādā un pilda funkciju. Man ir par 20 eiro un kalpo labi un ilgi. Protams, ja ļoti patiktu un varētu atļauties un man tas nekādu robu makā nedotu, pirktu drošvien :)
Speciāli iečekoju interneta veikalus, cik tad īsti vispār tagad maksā. Nu par tādu glītu max 30 eur maksātu, bet ja naudas kaudzēm, tad gan jau būtu vienalga. Bet nu čaiņiks paliek čaiņiks- kas tur tāds par 70 eur?
Nē, nemaksātu, bet tikai tāpēc, ka manā skatījumā tējkanna ir un paliek tējkanna. Protams, ja man patiktu tā, ka sapņos redzētu un uz citām tējkannām vairs paskatīties nevarētu, tad cita lieta!
paranoid - šī ir ļoti jauka, man arī patīk stikla, tikai pabaidījos pirkt, jo viegli plīstoša(pietiek tik atsist nejauši kaut kur). Izvēlejos ar tērauda ieksu :-)
Tērauda tējkanna dikti skaļa, bet stikla nebūs tik plāna, ka plīsīs pie jebkuras iespējas. Cik bieži tev tējkanna krīt uz grīdas? 70 eur nu dien nemaksātu. Mana robeža būtu 50 eur.
Ne vairāk kā 15-20 eur par tejkannu, pa 70 eur pirktu citus virtuves piederumos, it īpaši, ja tejkannas vienīgā funkcija ir uzvārīt ūdeni. Tādu naudu ieguldītu citos virtuves piederumos nevis tejkannā.