Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Problēma ar vecākiem.

10 gadi
Reitings 299
Reģ: 31.08.2012
Sveikas!
Man ir sasāpējusi tēma. Pat nezinu pie kā vērsties pēc padoma.
Esmu sākusi pati savu dzīvi jau sen. Pirms vairākiem gadiem pabeidzu vidusskolu un veidoju pati savu, patstāvīgu dzīvi.
Man ir spiediens no tēva puses, kurš grib, lai es iegūstu augstāko izglītību. Eksaktajās zinātnēs.
Teica, ka studijas apmaksāšot man. Tagad viss atkarīgs no manas gribēšanas vai nē. Bet lieta tāda, ka es negribu. Man sen pa prātu maisās domas, ka varētu iziet frizieru kursus, manikīra, utt. Vai nu iestāties profenē.
Man ar viņu šodien bija gara telefona saruna, viņš ļoooti gribot lai es eju tieši kādā universitātē un iegūstu augstāko izglītību.
Man skolas īpaši nepatīk, nekad nav paticis. Protams, atestāts man ir normāls.
Es gribu pati veidot savu dzīvi, man ir mīlošs draugs. Nākošgad vasarā paredzētas kāzas.
Man šobrīd ir ļoooti liels spiediens no tēva puses. Viņš pilnīgi lec no biksēm ārā, lai es tik ietu iegūt augstāko. Es negribu kādus 5 gadus atkal tikt piekalta mācību krēslam.
Es baidos viņam to visu pateikt, jo viņš nav saprotošs. Pašam ir augstākā izglītība un labi apmaksāts darbs.viņš nav īpaši stabils nervos, ja kaut kas nenotiek pēc viņa prāta, uzreiz ārdās.
Es tiešām nezinu ko darīt :-(
30.06.2017 20:16 |

Reitings 1335
Reģ: 24.04.2017
... Un mani zobārsti (esmu bijusi pie vairākiem) pa starpai neņem cilvēkus. Ja vienīgi kāds zobārstniecībā ieskrien ar akūtām sāpēm un vajag ātri kaut ko paskatīties. Kur jūs apmeklējat šos "speciālistus"?
04.07.2017 07:42 |

Reitings 1335
Reģ: 24.04.2017
Runājot par vid datiem. Ja nemaksājat nodokļus pareizi, tad, lūdzu, nekad neko sliktu neatļaujaties teikt tēmās par politiķiem zagļiem, par slikto valsts apmaksāto veselības aprūpi, par pensijām utt.
04.07.2017 07:47 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Ja nemaksājat nodokļus pareizi, tad, lūdzu, nekad neko sliktu neatļaujaties teikt tēmās par politiķiem zagļiem, par slikto valsts apmaksāto veselības aprūpi, par pensijām utt.

Paskaidro, kas tieši patentmaksas gadījumā ir nepareizs? Valsts to atļauj ar likumu, tas ir absolūti legāli.
04.07.2017 09:23 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Kāpēc lai es nevarētu teikt neko? Es neesmu nedz friziere, nedz zobārste, es nerunāju par saviem nodokļiem :-P
Jackie +++
04.07.2017 11:45 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Pieprasīti frizieri ņem divus klientus reizē, jo abiem varbūt nepieciešams konkrētā dienā/laikā tikt, klienti ir informēti par to. Tam 2.klientam viss ir pateikts, viņš var izvēlēties vai nu tikt apkalpots, kad viņš ir gribējis vai nu viņam piedāvā citu laiku. Pirmais nekādā gadījumā necieš, 2.varbūt nedaudz būs jāuzgaida kaut kādos brīžos. Tā tam būtu jābūt normālās vietās. Loģiski, ja meistaram visa diena brīva viņš 2 nerakstīs vienā laikā!
Protams tas nenotieks Silchenko un co tipa salonos.
04.07.2017 12:38 |

Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
Kur jums zobārsti ņem divus, trīs pacientus reizē?
04.07.2017 12:41 |

Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
Pie labiem frizieriem nekāda ''pasēdi, es te otram krāsu ielikšu, trešam izmazgāšu'' nenotiek, jo nav vajadzība nodzīties. Ja vajag nopelnīt, par katru cenu paturot klientus, tad tā var sanākt, bet reāli kas tāds atgadās reizi gadā varbūt, izlaidumu laikā esmu redzējusi blakus vienreiz. Kaut gan tad vajadzīga uzmanība uz klientu, tā kā tas īpaši labi nestrādāja, visi stresoja, ka kaut ko nokavēs, atmeta domu par frizūras veidošanu, ātri iztaisnoja un aizlaidās. :D
04.07.2017 12:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits