Jau teju divus mēnešus draudzējos ar breketēm, prieks, ka ļoti ātri viss iztaisnojies, lai gan zobi man tik ļoti šķībi nemaz nebija.
Visus šos divus mēnešus regulāri vairākas reizes dienā kārtīgi un cītīgi tīru zobus, skaloju tos ar tam paredzētiem līdzekļiem, bet šajā laikā ne reizi neesmu tīrījusi starpas, izmantojot zobu diegu. Nopirku arī to zobu diegu, kas ir tādā kā kātiņā, ar to tāpat nemāku tikt klāt, birstītes man cauri starpām neiet.
Par cik man zobi ļoti ātri bojājas, baidos, ka neuzrodās kāds caurums, tāpēc gribu aiziet pie higiēnista (pēdējo reizi biju pirms trīs mēnešiem).
Tām, kam bijušas breketes, kā tur īsti ir, vispirms breketes jānoņem, tad var iet pie higiēnista un pēc tam liek atpakaļ, vai var pie higiēnista iet ar visām breketēm? Aizmirsu dakterei pajautāt.
Vai es drīkstu tīrīt zobus ar elektrisko zobu birsti un vēl, kā ar balinošajām pastām? Nebūs tā, ka, ja tagad, lietojot balinošo zobu pastu, zobi paliek baltāki un noņemot nost breketes, paliks tumšāki plankumiņi? Varbūt man tikai tā tāda paranoja. :-D