Vai Jums liekas normāli...?

10 gadi
Reitings 36
Reģ: 16.02.2015
...tas, ka puisis katru nedēļas nogali brauc uz vecāku mājām palīdzēt darbos? No vienas puses, tās ir vecāku mājas, tie viņu uzturēja līdz universitātes beigām, deva naudu un visu pārējo, no otras puses, tagad puisis jau pats strādā un pats sevi uztur, pie tam vecāki ir pie labas veselības un paši ir spējīgi tikt ar visu galā. Taču no puiša tiek pieprasīts katras brīvdienas braukt gandrīz 200km, lai palīdzētu mājās padarīt visādus darbus. Viņš pats neko nesaka, vajag un viss. Man gan tas liekas par daudz, ņemot vērā, ka tā nav nekāda lielā saimniecība, vienkārši privātmāja ar dārzu un siltumnīcu.
17.06.2017 21:06 |

Reitings 503
Reģ: 30.10.2014
Ja dzīvojat kopā tikai pāris mēnešus, manuprāt, viņam vajadzētu no tevis "neatlipt", bet viņš tevi redz darba dienu vakaros pāris stundiņas un ir ar to mierā. Meitene, izdari secinājumus pati, ņem no šīm attiecībām maksimāli daudz un atlaid, vai vnk netērē laiku.
19.06.2017 12:44 |

10 gadi
Reitings 3281
Reģ: 18.01.2011
Ja tiešām viņš KATRAS brīvdienas brauc tikai pie vecākiem, tad izskatās, ka dēliņam nav pārrauta nabassaite ar vecākiem. Kā var būt kopā ar cilvēku, kas brīvdienās nekur neceļo, nekad neiet uz pasākumiem, tik pie mammas un tēta brauc.
19.06.2017 13:39 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Ja tiešām viņš KATRAS brīvdienas brauc tikai pie vecākiem, tad izskatās, ka dēliņam nav pārrauta nabassaite ar vecākiem. Kā var būt kopā ar cilvēku, kas brīvdienās nekur neceļo, nekad neiet uz pasākumiem, tik pie mammas un tēta brauc.

+1
19.06.2017 13:43 |

Reitings 210
Reģ: 07.07.2016
Varbūt vari pamēģināt iesaistīties tajos darbos. Personīgi, man ļoti patīk lauku dzīve kā arī tikšanās ar radiem, vienalga - saviem vai drauga- vienīgais kā Tev pašai. Man tāda "atpūta" liekas labāka par visu. Tomēr par citām izklaidēm arī nevajag piemirst. ;)
19.06.2017 14:19 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es droši vien censtos vairāk iesaistīties weekendu sadzīvē ar vecākiem... satuvināties ar puiša tuviniekiem.. pieļauju, ka arī vecāki saprastu, ja citas brīvdienas dotos ciemos pie Taviem vecākiem.. vai kur citur :)
19.06.2017 22:05 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Es domāju, ka tā ir viņa paša izvēle. Viņam varbūt pašam liekas, ka to dara pienākuma pēc, bet īstenībā viņš to vēlas. Nu ir tādi cilvēki, nu. Man pat ir žēl, jo, manuprāt, viņam tiešām velk uz laukiem un nepatīk dzīvot pilsētā, tikai jūtas spiests to darīt.
Un viņš arī visticamāk tā atpūšas. Un es to saprotu. Es esmu cilvēks, kurš vislabāk atpūstos kaut kur aizceļojot, bet mans draugs - mazpilsētā. Viņa attaisnojumi ir - mašīnai kaut kas jāremontē un mazpilsētā ir garāža, bet es jau sen esmu pieņēmusi, ka tas ir iemesls aizbraukt un atpūsties pēc darba nedēļas mierā un klusumā. Un es to ļauju. Ok, viņš nebrauc katru nedēļu, bet nu velk uz turieni, jā.. Kas es par dievu, lai noteiktu, kā cilvēkam justies labi?! Īpaši tagad, vasarā, loģiski, ka gribas uz laukiem. Man pat gribas katru brīvu brīdi, kaut arī ziemā es varbūt aizbraucu reizi divos mēnešos.
19.06.2017 22:22 |

10 gadi
Reitings 77
Reģ: 29.01.2009
Njaaa,te jau problēma nav vecākos,bet tavā čalī,kas nevar pateikt viņiem nē.Es saprotu,vecāki jāciena utt,bet tev arī ir sava dzīve un brīvais laiks ar ko rēķinies.Pieaudzis cilvēks taču,ne?Es parunātu ar draugu,bet tā mierīgi,lai viņš nepadomā,ka esi pret vecākiem.pasaki,ka vnk gribi pa brīvdienām kopā laiku pavadīt,bet ne laukos.
23.06.2017 04:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits