Neesi vienīgā. :-D
Man ir bijis tāds puisis/vīrietis (nezinu pat kā labāk izteikties, jo,nu, pēc prātiņa augt un augt), ar kuru iepazinos virtuāli, bija apbusēja vēlme tikties. Satikāmies, pasēdējām kafejnīcā un šis izteica vēlmi nākamreiz braukt pie viņa radinieces, iepazīstināt mani ar viņu. Biju pārsteigta, jo, nu, otrajā reizē jau iepazīties ar tuviniekiem? :-O:-D Tikāmies vēl 2x. Gribēju vēl piebilst, ka nebijām kā pāris, bet vairāk kā draugi/labi paziņas . Pēdēja tikšanās reizē šis man izteica vēlmi pārgulēt, sapratu, ka ar to viss arī beigsies, tāpēc iedevu puikam kurvīti.:-D Pēc tās reizes kaut kur vēl nedēļu sarakstījāmies, šim parādījās ''darbs'', dēļ kura nevarējām vairs tikties, izteicu visu, kas man bija sakāms, ka jūtos nodota, ja pats nezin , ko grib. Vēl sasmīdināja fakts, ka pašā pirmajā reizē šis mani nolika fakta priekšā, ka man būs jāpalīdz viņa māmiņai sakopt puķu dobes, kad brauksim ciemos pie viņas, pēc kā pateicu, ka nepatīk man tādas lietas darīt (nu nepatīk un viss), šis apvainojies prasa - tu gribi teikt, ka stāvēsi malā un neko tad nedarīsi? :-|:-D