Man hosteļi nepatīk, jo tomēr izvēlos savos gads komfortu :D Bet... pagājušā gadā pirmo reizi ceļoju viena, uz Berlīni, un t.k. cenas viesnīcām - pat tālu no centra bija kosmosā, tad izvēlējos hosteli. Un nebija ne vainas! Tiesa, paņēmu meiteņu numuriņu, nekādus mix, 6-vietīgu. Un jā, bija naktis, kad gulējām tur tikai pāris meitenes, jo numuriņš nebija pilns, bet visas uzvedās zolīdi, un ja kāds iebrauca naktī, tad uzvedās korekti un klusi. Bija arī slēdzami skapīši, vannas istaba numuriņā, dvieļi un gultas veļa. Ko nu vēl var vēlēties, ņemot vērā, ka hostelī tikai nakšņoju. Un ietaupīto naudu novirzīju citām pozīcijām.
Studiju gados dzīvojām ar paziņu hostelī, mix. Lūk, never ever. Pa nakti man virsū apsēdies spāņu gejs, jo neesot mani pamanījis, tad no rīta krievu meitenei zvanīja modin'tājs nonstopā, jo viņa aizgāja uz vannasistabu un nepaņēma telefonu, kamēr paziņa, izbesījusies, neaizgāja tai pakaļ. Un pirms tām, naktī ierodoties Barselonā, izrādījies, ka mūsu hostelis ir likvidēts. Tā nu steigā naktī bija jāmeklē cits :D It kā ir ko atcerēties, bet hosteļi tomēr vairs nav man :)