Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

pērļu grūbas

 
Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
čau, kā gatavojat pērļu grūbas? :)
06.06.2017 19:11 |
 
Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Uzvaru, apcepju sīpolus,reizēm pievienoju klāt pupiņas tomātu mērcē. :-) agrāk ,liku klāt kūpinātu gaļu:-)
06.06.2017 19:20 |
 
Reitings 115
Reģ: 29.01.2009
Uzvāru un pielieku klāt karoti, divas kausēto sieru. :)
06.06.2017 19:41 |
 
Reitings 1512
Reģ: 25.09.2015
Lietoju tāpat kā rīsus vai griķus.
06.06.2017 20:49 |
 
Reitings 760
Reģ: 08.08.2011
Izvāru, sacepu sīpolus, burkānus, vistas gaļu, tam visam pielieku klāt izvārītās grūbas, mazliet apcepu + tomātu mērce.
06.06.2017 20:51 |
 
Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
paldies par idejām :)
06.06.2017 23:04 |
 
Reitings 18
Reģ: 30.11.2016
no tām var gatavot arī pienu kā no dažādiem riekstiem - http://naskoties.com/2017/05/16/grubu-piens/
(l)
12.06.2017 15:03 |
 
Reitings 1060
Reģ: 13.07.2015
Uzvāru grūbas,atsevišķi uz pannas sacepu malto gaļu ar rīvētiem burkāniem,kad gatavs pievienoju grūbas,nedaudz sacepu un gatavs. Vai arī tāpat tikai ar kādu kūpinātu gaļiņu un sīpoliem.
12.06.2017 15:05 |
 
Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Apcep sīpolus, burkānus, kāpostus, var pievienot gaļu. Pievieno grūbas, garšvielas pēc izvēles, pēc laika ūdeni vai buljonu, vāra, kamēr grūbas mīkstas. Pievieno sagrieztus konservētos tomātus, es vēl pievienoju nedaudz saldo krējumu beigās.
Vēl garšo ar sēnēm, sīpoli + grūbas + šampinjoni + saldais vai skābais krējums
12.06.2017 15:21 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits