Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Taro dienas kārts

 
Reitings 26
Reģ: 26.05.2017
Varbūt kādam noder!
Otrdiena!
Nosprausto mērķi gribas sasniegt par jebkuru cenu- pat tad, ja pašam jānes viss smagums. Lai gan spēks vēl ir, bet nav teikts, ka rezerves neizsīks. Mērķtiecība, vēlme iet uz savu. Var gadīties, ka mums uzliek vairāk pienākumu, darbu (te gan nav tekts, priekšnieks, pats sev vai vēl kāda 3.persona). Ieteikums- izvairamies no fiziskas, garīgas pārpūles. Dalam darbus, neuzliekam sev uz pleciem visu nastu! Apņēmība liela, bet nevajag pārcensties!;-)
Gribētos teikt- nedari šodien to, ko var atlikt uz rītu. Ja vien var (l)
30.05.2017 10:09 |
 
Reitings 26
Reģ: 26.05.2017
Trešdien atkal paši sevi turam uz naža asmens, dēļ emocijām noskaņojam sevi uz stresu un nemieru. Grūti atrast mieru un...atslābt. Kas tam pamatā? Tas, ka tiek ietekmēti kaut kādi mūsu plāni, nolūki, idejas. Var parādīties nervozums un bailes par nākotnes plāniem. Šodien varbūt vajadzētu mazāk komunikācijas ar cilvēkiem. Saviesīgas aktivitātes, sevišķi klačiņas un sarunas atņems enerğiju un radīs stresu. Sarunu un kontakta laikā atceramies, ka citiem cilvēkiem nav varas pār mums (vismaz garīgā limenī), un viss ir pārejošs. Apkārtējos cilvēkus šodien savās emocijās iekšā nelaižam! Svarīgi neļauties noskaņot savas domas un ietekmēt lietu redzējumu, un "neskriet" līdzi negatīvām lietām, informācijai, kura var pieķerties un aizķerties galvā, pat tad, ja tas no citiem nāk netīši. Ne vienmēr ļaudis apzināti mēğina iepotēt mums sliktu, pat vienkāršās sarunās viss vienmēr atkarīgs no tā, kā paši šo info uzņemam un ielaižam sevī. Plus tas, ka šodien psihe pati par sevi uzņēmīgāka, un sliktas domas var ātri kultivēties, palielinot stresu, satraukumu, nervozitāti. Ja kāds paziņa/draugs/kolēğis (utt.) grib sirdi izkratīt, skatāmies mazliet distancēti uz to, jo rezultātā pašam var nākties caur savu ādu un galvu izlaist visas negatīvās domas. Un tomēr visur ar laipnību un sirsnību, jo varbūt kādam tieši vajag 1 smaidu, lai šīs drūmās, lietainās domas aizgaiņātu. :-):-)
Jauku dienu!
31.05.2017 08:19 |
 
Reitings 26
Reģ: 26.05.2017
Hey! Ceturtdiena nes mums jaunu sākumu- Kausu dūzis! Jaunas emocijas, jūtas sāk apskalot mūs un nes pārmaiņas. Emocionāla atdeve tam, kam izdevies pieskarties sirds stīgām. Jauns sākums tieši emocionālajā sfērā- varbūt parādīsies jauni 'iemesli' , kas atmodinās emocijas un jūtas. Radošums, prieks un emocionāla pārpilnība! Tāpat šodien uzticamies savām jūtām un iekšējai balsij. Un noteikti dalāmies ar to labo (ar pozitīvām emocijām) arī ar citiem! Varbūt intuīcija, sirdsbalss saka kaut ko, kam beidzot jāpaklausa? Varbūt laiks parādīt savas jūtas? Varbūt beidzot ielaist to, kas sniegs pozitīvas, jaunas emocijas? Sirdij ir liels spēks, šodien ļaujam vadīt tai, lai piedzīvotu jaunu sākumu. Lai ļautu sēkliņai izaugt par skaistu ziedu, tā šodien jālaista no emociju un jūtu kausiņa.(l)
01.06.2017 10:10 |
 
Reitings 26
Reģ: 26.05.2017
Piektdiena!
Šī ir diena, kad mums dominē praktiska, materiālās pasaules uztvere, lietas skatām diezgan mierīgi, bez emocijām vai sakāpinātām domām. Nesteidzīgi, ļaujam sev atvilkt elpu, bet tāpēc, lai paskatītos uz to, kas jau paveikts, lai izdomātu, kā rīkoties tālāk. Vai pūles ieguldītas pietiekoši? Vai jau ir laiks apsēsties un baudīt darba augļus (jeb vienkārši atvilkt elpu)? Vai tie ir rezultāti, kādu gaidījām? Te ir diena, kad jāizvērtē sava ieguldītā enerğija, cik daudz ir dots un darīts, tik daudz saņemsim atpakaļ. Ja lietas gribas tomēr padarīt straujāk un ātrāk, tas ir saprotami, jo domas pamatā par to, ka beidzot galā darbadienas (vismaz lielai daļai strādājošo vai nedēļas nogali gaidošo tas ir būtiski) un diena pagājusi. Lai vai kā, šodien mierīga lietu uztvere, apskatām, nesteidzīgi visu izdomājam, pārdomājam, vai tas, kas paveikts, sniedz gandarījumu un “atmaksā” ieguldīto darbu, enerğiju, pūles. Apstāties un palūkoties, novērtēt, cik daudz jau sasniegts, nevis domāt par to, cik daudz vēl jāpadara. (Paturam prātā, ka te runa ne tikai par darbu, bet par jebkuru Dzīves jomu)!
Jauku dienu!
02.06.2017 09:19 |
 
Reitings 26
Reģ: 26.05.2017
Sestdiena-plānošana un gatavošanās! Impulss ir dots, dzimusi ideja, mērķis, vēlme rīkoties, enerğija, sauciet to, kā gribat. Bet tagad mazliet piestājam (pārnestā nozīmē), lai izdomātu labāko risinājumu, rīcību. Diena gan pietiekoši aktīva, varbūt gatavojamies kaut kur doties tìri fiziski ar mērķi dzīvei iedot kādu asumiņu vai jaunu pavērsienu (brauciens, ceļojums, tikšanās ar draugiem, randiņš, darba pārrunas, pasākums utt.) Varbūt gaidāms kāds cits notikums, lielāka vai mazāka mēroga, pirms kura jāapsver, kā rīkoties, ko darīt, jāizplāno lietas? Pilnīgi iespējams, ka šodien jāizlemj starp vairākiem variantiem!
Diena, kad dominē fiziska aktivitāte, enerğiskums, bet tas nenozīmē, ka lecam uzreiz visur ar galvu iekšā. Notiek apdomāšanās, ko iesākt ar to jauno mērķi, enerğiju, ideju, kas iedota, kas dzimusi. Kas jādara, lai sasniegtu savu mērķi, lai viss notiktu tā, kā man vajag? Lai varētu atrast izdevīgāko ceļu, veidu, rìcìbu? Kurš no variantiem man der?
Atceramies, ka dienas enerğētika jeb dienas Taro kārts nozìmē jebko, kas ar mums notiek garīgi, fiziski, kāda ir mūsu lietu uztvere, kā mēs skatāmies uz dienu, kāda ir mūsu attieksme, kā pieņemam un laižam caur sevi notikumus, informāciju, emocijas utt. Tā ir diena kopumā, neatdalot darbu, mājas, attiecības, aktivitātes. Piemēram, šodien arī attiecībās varam plānot, kā rīkoties attiecībā pret otru, domājot par mērķi, plānu un to ideju, kas ir nākusi. Kopumā esam gatavi uzņemties iniciatīcu rīcìbā, pirms tam izplānojot stratēğiju un apsverot variantus. Par pasīvu šo dienu nenosaukt, apdomāšanās ir tikai posms pirms rīcības!
Lai aktīva 6diena! (l)
03.06.2017 07:37 |
 
Reitings 26
Reģ: 26.05.2017
Svētdien emocionālā plātnē var iestâties nogurums. Ja sestdiena bijusi enerğiska, tad svētdiena atnes emocionālu apātiju, iespējams, garlaicību vai vienaldzību un pat neapmierinātību ar to, kas ir un notiek. Diena gan var nest kādus "piedāvājumus". Taču...vai nu mums tas nešķitīs gana vilinoši, vai arī liksies - ai, liecies mierā, gribu pasēdēt :D Skatāmies, lai u garām iespējas, pat ja īsti neko negribas darīt. Ja šķiet, ka tas nekam neder, atceramies, tā tikai uz šo brīdi. Bet...ja gribas mierīgu atpūtu vienatnē un lai pasaule liek mieru uz 1dienu- tas ir ok, esam pelnījuši!
04.06.2017 08:11 |
 
Reitings 26
Reģ: 26.05.2017
Nu ko, pirmdiena nāk ar materiālo pasauli, darbu, fizisko un praktisko pusi. Diena, kad varam sajusties diezgan apmierināti un pat...karaliski, bet te gan jūtams un apsverams pašu sasniegtais. Darbs, lai gan tas nenozīmē, ka šodien melnu muti raujamies, drīzāk gribas baudīt savas ieguldītās enerğijas augļus. Labklājība vai vēlme pēc tās, līdz ar to arī apziņa, ko un kā darīt, lai to sasniegtu. Diezgan motivējoša diena, kad ar saprātīgu, tālredzīgu un praktisku pieeju var iegūt daudz. Var gadīties, ka darīšana ar kādu sievieti, saistībā ar finansēm vai darījumu pasauli. Auglīga diena, dažādos šī vārda aspektos. (l)
05.06.2017 09:46 |
 
Reitings 26
Reģ: 26.05.2017
Taisnīgā otrdiena! 6.jūnijs ir Taisnīguma diena, kad visam jāpieiet ar racionālu, loğisku pieeju, godīgi un saprātīgi izsverot visus faktorus. Nezaudē galvu, neļaujies emocijām, visu tikai "pa faktu" un tā, kā tas ir. Kopumā diezgan mierīga diena, oficiāla pieskaņa. Cenšamies nesavārīt s...problēmas, lai nav darīšana ar priekšniecību, mammu, tēti vai vīru :D bet nesmukumi gan var šodien saņemt savu spriedumu. Vispār diena ir Karmiska vai Augstāko spēku vadīta, sauciet kā gribat, kad nāk tas, kas nolemts. Atklāsme un sapratne par notikumiem, cilvēkiem utt. Lietas nāk tā, kā tām jābūt un tad nu domājam, kā ir? Patīk vai nē?
06.06.2017 11:29 |
 
Reitings 26
Reģ: 26.05.2017
Interesanti, jo Trešdienā atkal ir Taisnīgums, kas mani mazliet mulsina. Apskatīju tuvāk. Izskatās, ka diena vairāk uz savu nesteidzīgo izaugsmi kādā jomā, lai gan pagaidām tur vēl acīmredzamu grandiozu rezultātu nav. Diena, kad redzam lietas, kā ir- to, kur esam nonākuši, bet arī varam saņemt kādu fizisku impulsu, jaunumus, ziņas, lai sāktu plānot tālāko rīcību. Vai paša stratēğiskā pieeja nes rezultātus? Vai notiek virzība uz priekšu? Dienas enerğētika, noskaņa saistīta ar metodisku rīcību, praktisko un materiālo pusi. Līdz ar to arī dienu varam pavadīt mierīgā, pacietīgā un plānotā darbībā, kura gan, atkal jāsaka, ir stratēğiska, loğiski izspriesta, secināta un pamatota. Nesteidzīgs progress, pats galvenais, tieši tā, kā tam jābūt. Un pat ja lietas virzās pārāk lēnu, atceramies, ka ir tā, kā ir, un, ja loğiski visu izspriedīdim, sapratīsim arī paši. Ja vakar bija jāpārdomā par to, kur esam un jāsecina, kāpēc tā ir, kādas ir "lietas" reāli, tad tagad jau varam domāt par turpmāko rīcību. To, kā izmantot šo jauniegūto lietu sapratni, praktisko ideju, ziņu vai savu personīgo impulsu virzībai uz priekšu. Ja kaut kas šķiet par maz, par lēnu, ar pārāk mazu progresu, tad paturam prātā, ka viss ir tā, kā tam jābūt.
07.06.2017 10:08 |
 
Reitings 26
Reģ: 26.05.2017
Pat nezinu, kā labāk nosaukt ceturtdienu- par brūkošu kāršu namiņu, kas steigā celts, vai arī neprecīzi izśautu bultu, kas ķer pašu kā bumerangs. Nepareizi tērēta enerğija sevi izsmēlusi, ja steigts darīt par daudz un par strauju, tad varam uzskatīt, ka šī diena parādīs, ka...ne, ne, ne. Nebūs. Var ienākt krasas pārmaiņas, notikumi, sajūtas, sarunas (utt.), kas paša radīto, domāto un virzīto labi pabrucinās. Vai obligāti tas uz sliktu? Nu...nē, jo reizēm vajag tieši un konkrēti ieraudzīt, ka visam tomēr jābūt savādāk. Nav iespējams uzbūvēt labu, stipru māju uz švakiem pamatiem, jeb steiga un nepadomība nedos paliekošu rezultātu. Tăpat apsveram, cik mērķtiecīgi un pamatoti tērējam savu laiku un enerğiju.
08.06.2017 08:40 |
 
Reitings 26
Reģ: 26.05.2017
Ceturtdiena ir diena, kurā sevī sajūtam spēku. Spēku, kas ļauj apvaldīt ego, dusmas, savākt savu raksturu- un kaut kādā ziņā pat samierināties ar šo lietu esību. Domāju, ka šodien varam pieņemt un samierināties arī ar pārējo cilvēku, notikumu, attiecību, darba lietu "nepatīkamo" pusi, kura nereti izsauktu zvēru, bet šodien mēs dresūrai neņemsim pātagu rokās, bet gan papaijāsim, paglaudīsim un samīļosim. Gribasspēks, pacietība un ticība sev, savam Spēkam. Spēja savākt sevi gan fiziski, gan garīgi, lai dotos pretī mērķim, kāds nu kuram viņš ir. :)
Ja gadījumā Tu šo lasi, bet neesi Mēnesnīcas lapas sekotājs (gan fb, gan draugiem.lv), tad kļūsti par tādu. Kāpēc? Manā lapā atradīsi iespēju piedalīties konkursos, dienas prognozes, dažādu informāciju par Taro u.c.lietiņas, kas var palīdzēt Tev ikdienas gaitās!
09.06.2017 09:35 |
 
Reitings 25
Reģ: 05.06.2017
Dīvaini, jo nekad neko tādu nelasīju iepriekš, bet man sakrīt. Īpaši vakardiena - brūkošu karšu namiņš. Cerams, ka šodiena arī sakritīs un es beidzot saņemšos.
09.06.2017 09:48 |
 
Reitings 26
Reģ: 26.05.2017
Keitija777, lai nemulsina, ka 5dienas aprakstam sākumā ir rakstīts Ceturtdiena- pati šodien drusku pa gaisu, sajaucu dienas nosaukumu un pie reizes pārbaudu, cik uzmanīgi ir lasītāji :-D vismaz redzu, ka kāds to lasa un ceru, ka noder.
09.06.2017 12:51 |
 
Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Cik sen ar to nodarbojies?
09.06.2017 13:12 |
 
Reitings 26
Reģ: 26.05.2017
Duuja, mazliet vairāk kā gadu! :)
09.06.2017 14:35 |
 
Reitings 26
Reģ: 26.05.2017
Šodienas kārts sestdienai diezgan atbilstoša- nes mums atpūtu no satraukumiem un stresa, noliekam malā savaz raizes un atvelkam elpu. Atslodzes brīdis pēc cīņām ar sevi, fisiska vai garīga atelpa. Tai pat laikā modrība nepazūd, jo kuru katru brīdi var nākties doties, rīkoties. Kādam šī diena var radīt sajūtu, ka tā ir "jāatsēž" tai vietā vai laikā, kur atrodas, kādam tā būs tieši tā atpūta, kas vajadzīga, kādam sagatavošanās turpmākajām gaitām, kādam citam- iespēja pabūt ar sevi. Kopumā- atpūtas brīdis pirms tālākās cīņas, pauze, lai sagatavotos turpmākajam. Diena bez steigas, lai atgūtos, nezaudējot modrību, un vēlāk dotos tālāk.
10.06.2017 09:30 |
 
Reitings 26
Reģ: 26.05.2017
Svētdien varam sajust sevi zem lupas- ne tai labākajā nozīmē. Kaut kāda veida spiediens, nepatīkama sajūta. Bet iespējams, ka šos stresa apstākļus rada paša iztēle, jo sen zināms, ka viss atkarīgs no tā, kā ļauj notikumiem, cilvēkiem, vārdiem un domām sevi ietekmēt. Ja vakar sanācis par daudz atpūsties, aizsapņoties, diezgan loğiski, ka šodien var jasties sajūta, ka kaut kas spiež uz nerva. Te gan drīzāk paša galva nostrādā! Diena pamatā uz loğiku, diezgan asi varam reağēt, uz sevi un savu ego vērsti. Lai neiemestos kāds mirkļa vājuma mazvērtības komplekss, atceramies, ka esam lieli, skaisti taureņi un mazas mušiņas mūs ietekmēt nevar :) (es gan nepārzinu kukaiņus, varbūt, ka mušas ir lielākais taureņu bieds :D doma tāda- galvu augšā un uz priekšu, izvērtējam, kuras domas, sajūtas pamatotas, kuras ne). Padoms- neļauties spiedienam, domām (kuras ir tikai paša galvā), apstākļiem kontrolēt savas emocijas un garīgo pašsajūtu!
8-)
11.06.2017 09:23 |
 
Reitings 26
Reģ: 26.05.2017
Pirmdiena-karaliska zobenu diena! Tas būtu- neatkarība, loğika, pašapzinīga rīcība, pastāvēšana uz savu. Dienai pieejam diezgan skaidru galvu, bez emociju piejaukuma, kas var aiziet par tālu. Ar Zobenu karalieni var sanākt arī kontakts- racionāla sieviete, ar savu mērauklu ( balts vai melns), par visu ir savas domas, kuras, protams, spēj pamatot tā, ka šaubas pagaist. Pozitīva vai negatīva šī tikšanās... grūti spriest.
Galva strādās! (Kaut vai lai izdomātu, kā pirmdienā vēl drusku pasēdēt un vienkārši izskatīties aizņemtam :D) Gribētos sacīt, ka šodien izvērtēsim, par ko kreņķēties un ko atstāt aiz durvīm. Un ne jau tāpēc, ka pie d..... mazas ragaviņas, bet gan tāpēc, ka zodu turam paceltu un zinām, par ko vērts lauzīt galvu, par ko ne! Un, kas vēl. Zobenu karaliene var nest arī paskarbu, asāku attieksmi (pret sevi vai citiem), izvairāmies no piekasīšanās, dusmām, tenkošanas utt., jo...nekad nezini, kur šie vārdi aizies tālāk.
12.06.2017 08:49 |
 
Reitings 26
Reģ: 26.05.2017
13.jūnijā Zobenu karalieni nomaina Zobenu karalis, tas nozīmē, ka vakardienas gribasspēks, pašapziņa, kaut kādā mērā kareivīgā, asā enerğija pastiprinās. Augsts pašvērtējums, argumenti, loğika, stratēğija, tieša komunikācija, emociju deficīts un ticība savai idejai- tas būtu mans raksturojums šodienai. Ja vakar bija gatavība iet un darīt (SAVAS idejas vārdā), tad šodien vairāk gribas pavērot no malas, tiesa, saglabājot NEŠAUBĪGU modrību. Šodien dominē vara un godīgums. Pārlieku liela sringrība un asums. Varbūt kontakts ar šāda raksturojuma vīrieti. Un, lūk, te arī mana asā un tiešā dienas prognoze. Punkts. :-D
13.06.2017 09:31 |
 
Reitings 26
Reģ: 26.05.2017
Stafeti trešdien pārņem Kausu karalis- domas nomaina emocijas, komunikācija jau paliek intuitīvāka, vairāk laižam caur emocijām, sirdi, jūtām, nevis galvu. Enerğētika vīrišķā. Tāpēc pieļauju domu, ka tāpat saglabāsies autoritāte, valdonīgums un karaliska pašapziņa. Bet tagad var arī uzbangot emocijas. Tiesa gan-maiguma izpausmes bez galējībām- nevajag uzreiz mesties apskāvienos :D Diena, kad gribas kaut ko skaistu un estētisku. Stipra intuitīvā puse. Varbūt ceļā gadās vīrietis, kas var sniegt labu padomu.
14.06.2017 09:47 |
 
Reitings 26
Reģ: 26.05.2017
Ceturtdien Saulīte izkliedē mākoņus, pat ja kādu brīdi paši sevi turējām pie optimisma un spēki sāka izsīkt, tad šodien būtu jānāk dabiskam dzīvespriekam! Laba komunikācija, laba pašsajūta, triumfs, bērnišķīgs prieks (vislabākajā nozīmē), enerğiskums, labi jaunumi. Gaiša, saulaina diena- jeb vismaz diena, kuras enerğētiku vajadzētu izmantot un nerūgt, bet paskatīties apkārt, cik skaisti tomēr! Ceturtdiena ir ieši tas, kas vajadzīgs, lai dotos pretī savam mērķim!
15.06.2017 07:43 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits