Ir viena pazinja, kadreiz bija sameraa tuva draudzene, ar kuru ilgi nebiju tikusies, jo nedzivojam vienaa pilseetaa. Tagad atkal dzivojam vienaa pilsetaa un paris reizes esam tikushaas. Es esmu nesenl laimiigi preceejusies, vina savukaart dzivo viena ar diviem beerniem, skiirusies. Viss jau buutu labi... bet lietas, ko vinja man staasta ir tiiraas shausmas - satiekas ar trim viirieshiem vienlaikus, viens pat ir preceets ar beerniem. Vina ir loti mainijusies pedeejo gadu laikaa un ne uz to labaako pusi.
Ciemojoties pie mums, censhas flirteet ar manu viiru. Uzskata, ka visi viirieshi ir viegli iekarojami, par sevi loti augstaas domaas. Attieciibas nopietnas nemeklee, jo taapat esot labi, laikam patik taads mauciigs dziives veids. Censhos no vinjas izvairiities, bet vinja regulaari saakusi zvaniit, intereseeties par manu dziivi, uzprasaas ciemos. Viiram vinja ne visai patiik un man ir ljoti neerti, nezinu kaa ar vinju uztureet mazaaku kontaktu. Citas draudzenes saka, lai turos no vinjas pa gabalu, jo vinjai lauliibas savieniiba nav sveeta lieta, ja reiz ar preceetiem iet un meegina manam viiram visaadi loti draudziigaa veidaa pieveerst uzmaniibu. Kaa riikotos juus, ir bijusi liidziiga pieredze?
ps. atvainojiet, nav garumziimju...