Tikai divi varianti?

Reitings 163
Reģ: 04.05.2017
Meitenes, man šajā vakarā ir viens jautājums, kas jau kādu laiku nomoca manu prātu:-/
Kā šodien ir ar kavlitatīvu attiecību izveidošanu, man jau ir 19 gadu un tā kā jau būtu pirmais laiks ko atrast, bet tā arī līdz šim nekas nav izdevies...
Randiņi nepiekā nenoved, jo ne ar vienu nav tās pareizās sajūtas. Otro man neprasās nemaz, plusā vēl tac cik daudziem šodien interesē tikai pavieglās brīvās attiecības. Tikai sekss interesē pa lielam daudziem.
Variants ir tikai kaut kāds fwb stila romāniņš vai arī mūžīgā vientulība? Kur jūs laimīgi aizņemtās meitenes atradāt savus draugus... Cilvēku ir daudz, izvēles un iespējas arī, tikai kā kāds jums ir kļuvis par ko vairāk...
Un brīvās como meitenes, kas vēl kaut ko meklē? Jau iepriekš pieņemam savu neizbēgamo likteni, adoptējot kādus pāris kaķēnus:-D
Bet nopietni ir kāds te pašmāju, iekšējais veiksmes stāsts;-)
Un meitenes? Atdzīsimies par puišu kritērijiem:-) Man nav liels sarakstiņš, bet dažas pamatīpašības un lietas ir. Dažas rakstura iezīmes, izglītība un bez nopietnām atkarībām:-D
Aiziet meitenes! Un puiši arī, ja ir ko piebilst:-)
07.05.2017 01:08 |

Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
Ir arī daži super puiši šeit

Cerams esmu foršo puišu sarakstā.:-)
Melongirl tas puisis Tev tepat Cosmo rakstīja?
07.05.2017 01:35 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Viegli rakstīt .. bet es iesaku izbaudīt skaisto jaunību un neiespringt uz attiecību meklējumiem. Tava vecuma puiši bieži vien vairāk domā par seksuālās pieredzes pilnveidošanu.. ne supernopietnu attiecību dibināšanu :)
07.05.2017 01:36 |

Reitings 163
callmetwisted
Super, prieks par Tevi(l)
Jā, es to sauktu par veiksmes stāstu:-) Tā jau saka, ka nevajg visu laiku par to domāt... Dzīvo tikai savu dzīvi, cik interesanti un sev patīkami vien vari, piepildi savu ikdienu ar aktivitātēm un esi pati ar sevi un savu dzīvi apmierināta un laimīga.
Otrs cilvēks tad var būt kā superīgs papildinājums jau kaut kam jaukam, nevis kas tāds, kas nodrošina dzīves piepildījumu.
07.05.2017 01:36 |

Reitings 163
xanax

Esi, esi(l)
Jā, tepat iesākām:-) Tad uz whatsapp pārgājām, kāda nedēļa vai divas sarakste. Nu nezinu, ir jau visādas domas galvā puišiem... Tik liela nedrošība vai arī nemaz negribēja tik ļoti mani beigās satikt:-/ Bet likās jau jauks utt.
nerātnā
Baltā skaudība:-D Bet nopietni jau vitāla nepieciešamība nav, nesaprotu vēl īsti, kas to vienu cilvēku padarītu tik īpašu, lai gribētos tās attiecības. Vienkārši labi cilvēki jau neder, pilna pasaule ar labiem cilvēkiem...
Esmu dzirdējusi tikai nostāstus, ka dažreiz gadās, kas tāds, kas aizrauj tevi visu... Bet kā ļoti reta parādība.
07.05.2017 01:47 |

Reitings 242
Reģ: 15.03.2017
Es saprotu, ka meitenes apkārt ir metušās fwb attiecībās, kamēr Melone aizdomājusies vai šādām attiecībām maz ir jēga...
Varbūt laiks atklāt cosmo iepazīšanās sadaļu :)
07.05.2017 01:48 |

Reitings 163
vai šādām attiecībām maz ir jēga...

Tīri filozofiski jau nav... Ļoti viegli ir pieķerties, bīstamas spēles un izklaides:-D
Jā! Taisam cosmo iepazīšanos sadaļu;-)
Bet ir tādu jau diezgan daudz, kaut gan šeit ir labāka kopējā atmosfēra, kā daudz kur citur, specializētajās lapās:-D
07.05.2017 02:00 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
Melongirl, kamēr ar skaudīgu aci blenzīsi uz pārīšiem, tikmēr vari arī nepamanīt to vienīgo paejam garām, kas aizrauj Tevi visu... ;) :)
07.05.2017 02:01 |

Reitings 163
nerātnā

Es neblenžu:-D Tikai tas, kā meiteņu kompānijās izskan lepnie vārdi... ''Manējais'', ''Es ar savējo tur to un to'' Tādā garā:-D
Nu jā, jācer, ka tomēr nepaskries garām... Cenšos jau būt atvērta komunikācijai ar pilnīgi svešiem cilvēkiem dažādās situācijās:-D Vienam šodien palīdzēju tikt no kojām ar riteni laukā, pieturot durvis:-) Dabūju vārdu un istabņas numuru:-D
07.05.2017 02:19 |

Reitings 1076
Reģ: 22.07.2014
Es arī agrāk par attiecībām šausmīgi stresoju, bet kad pēc vienām super neveiksmīgām biju izlēmusi, ka jāpadzīvo tikai sev bez vīrieša kādu laiku, tad netīšām satiku savu pašreizējo draugu. Bija dzirkstelīte & iemīlējos līdz ausīm. (l) Iesaku parāk neiespringt uz šo visu, jo viss notiks.
07.05.2017 08:05 |

10 gadi
Reitings 535
Reģ: 23.04.2011
Es gribēju un biju nobriedusi tam ka laiku veltisu tikai sev, savai izaugsmei un darīšu to kas pasai patīk, kā arī būt vienai ir vieglāk (tā tobrīd likās). Esot vienai arī izklaides iespējas vajag. Pats uzradās un visu izdarīja. Es tikos viena iemesla dēļ, bet viņš otra. Tā nu ir pagājuši gandrīz divi gadi un man liels prieks sestdienu rītos viņam gatavot brokastis.
07.05.2017 08:34 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Otrkārt, ne visi grib tikai nenopietnās attiecības.

+++
07.05.2017 08:45 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
es saprotu uztraukumu, kad man bija 19, arī ļoti pārdzīvoju, ka neesmu attiecībās. un tagad 26 gados nepārdzīvoju. tagad esmu viena, bet kaķus neapsveru un neguļu ne ar vienu, ar ko neesmu attiecībās. tā kā ne viens, ne otrs variants :)
kaut kā attiecības, pat, ja nav bijušas veiksmīgas, dod pašapziņu, kādas man nebija pirms jebkādas attiecību pieredzes.
07.05.2017 10:27 |

Reitings 197
Reģ: 29.10.2016
19 gados par nopietnām attiecībām pat nedomāju, plivinājos apkārt, studēju, strādāju, ballēju, protams, simpātijas bija, bet nebija vēlmes ieguldīt sevi attiecībās. Pat nemeklējot nonācu pie īstā, kopā adoptējām pirmo kaķi, bet šobrīd pie mums dzīvo 3 kaķi, tā ka var būt crazy cat lady arī esot attiecībās.
Es laikam nemeklētu īsto internetā, jā, mūsdienīgi un dažiem arī laimīgi, bet drīzāk centos paplašināt paziņu loku, ne tikties/rakstīties ar jocīgajiem/nepiemērotajiem, kamēr atrodas īstais. (bet es atradu savu labāko draudzeni internetā, hehe)
07.05.2017 12:42 |

Reitings 1267
Reģ: 10.03.2015
nenosodu fwb variantu kā tādu, var iztikt uz kādu laiciņu, bet nav, manuprāt, ilgtermiņa variants

Nenosodu, bet sev nekad tādu neesmu ieviesis. Neredzu jēgu.
07.05.2017 13:01 |

Reitings 136
Reģ: 22.07.2015
Tev tiešām viss vēl priekšā!
Man pirmās attiecības izveidojās 23 gados, sen jau biju sevi norakstījusi...
Bet dzīve tiešām visu nostāda savās vietās lai arī dažreiz ir ilgāk jāpagaida. :-D
07.05.2017 13:03 |

Reitings 558
Reģ: 23.07.2016
Ko tu īsti gribi no tām attiecībām, ko pati ieguldīsi attiecībās, būs arī jāatsakās no kaut kā. Pirmkārt, puiši tavā vecumā nemeklēs nopietnas attiecības, jo paši vēl ir vecumā, kad meklē paši sevi, tev jāmeklē vecāks vīrietis. Neredzu jēgu ieguldīt attiecībās laiku, ja neredzi sev ar to cilvēku nākotni kopā, par velti izmests laiks, nervi un enerģija. Mēs taču nemācamies augstskolā, lai darītu jebkuru darbu, tāpat ar attiecībām, ko tu sagaidi un vēlies no tām un ko dosi/ziedosi pretī, vai būs laiks, pacietība un enerģija. Ja gribi fwb, tad laikam derēs jebkura iepazīšanās aplikācija.
07.05.2017 14:56 |

Reitings 1884
Reģ: 08.07.2013
Es ar savu draugu iepazinos nejauši internetā, man tad bija 19. Līdz tam arī nekas nopietns nebija izveidojies ne ar vienu, augstākais dažu mēnešu attiecības. Man arī tajā brīdī likās, ka nekad neatradīšu normālu puisi, ar kuru kaut kas nopietns sanāks, bet te nu es esmu 5 gadus vēlāk, joprojām kopā un laimīgi un šķiet, ka tas tā arī paliks. :-)
07.05.2017 14:59 |

Reitings 417
Reģ: 30.03.2017
Man ir tāpat kā Artai :-)
07.05.2017 15:25 |

Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
Līdzīgi kā krissycat man bija 19 gados. Safanojos par studijām, darbu, draugiem un ballītēm,
romantika nebija prātā, bet nu pēc gada tāpat tiku sašņorēta :D
pie mums dzīvo 3 kaķi, tā ka var būt crazy cat lady arī esot attiecībās
- krissycat, viens pazīstams vetārsts stāstīja, ka kopīga zvēru mīlēšana viņa pieredzē var traucēt/demotivēt tikt pie bērniem :D (tikai dalos ar viedokli)
07.05.2017 16:24 |

Reitings 70
Reģ: 26.04.2017
krissycat, viens pazīstams vetārsts stāstīja, ka kopīga zvēru mīlēšana viņa pieredzē var traucēt/demotivēt tikt pie bērniem (tikai dalos ar viedokli)

True! Man pazīstami 2 pāri kuriem ir dzīvnieki vienam pārim 2 suņi un otram 1 mazs suns un abi jau ilgu laiku attiecībās un viens pāris pat precēti un nekā.. staigā savus suņus sauc par saviem bērniņiem un ar tādiem izteicieniem "Nāc pie mammuča! Mammīte tevi samīļos" utt..
07.05.2017 16:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits