vai esat apmierinātas ar savu darbu?

Reitings 75
Reģ: 08.01.2016
Es šobrīd beidzu maģistrantūru un domāju vai meklēt darbu vai arī tomēr turpināt doktorantūrā. Skatījos visu dienu darba sludinājumus, ārkārtīgi depresīvi (studēju ārzemēs, te arī nekādi baigie darbi nav). Varbūt pārāk daudz no dzīves gaidīju. Kā ar jums - vai esat apmierinātas ar savu darbu, nākotnes karjeras perspektīvām?
Plus, ja kāda ir strādājusi teorētiskajā pētniecībā (think tankos utt.) varbūt varat pastāstīt kādas Latvijā prasības no pretendentiem?
06.05.2017 00:25 |

Reitings 2715
Reģ: 13.12.2013
Nē, neesmu apmierināta ar darbu. Tā, kā vēl studēju un ieguvu darbu mārketingā kā speciāliste, jutos priecīga. bet es gribētu kaut ko aktīvāku, nevis visu dienu sēdēt pie datora un domāt ģeniālas idejas uz sitiena.
06.05.2017 19:29 |

Reitings 81
Reģ: 23.08.2011
Mani mans darbs neamierina, stādāju medicīnas jomā, kura kā visiem zināms ir no valsts puses nedaudz atstāta novārtā, kvotu un atalgojuma ziņā.Tad nu lūk-sanēmu daudz negācijas no pacientiem, kurus uz valsts vietu nevaru pierakstīties, kā aŗī perosnāla trukuma dēļ strādaju viena (kaut jābūt vismaz 2 cilvēkiem)...milzīga atbildība, un slodze mani beidz nost .
Prieks par cilvēkiem kuriem patik savs darbs ;)
06.05.2017 19:44 |

Reitings 75
Pārsteidzoši, ka Latvijas PhD studenti strādā, bet piekritīšu blackpoetry ka izskaidro zemo pētniecības līmeni Latvijā. Dažas dienas atpakaļ ieminējos vienam no profesoriem, ka droši vien būs jāstrādā 2 dienas nedēļā visa PhD garumā, uz ko viņš atbildēja (un šo atbildi es arī gaidīju, jo to saka visi profesori un arī paši PhD studenti) - ārkārtīgi slikti, atņems lielu daudzumu laika pētniecībai, risks pazemināt CV vērtību utt.
07.05.2017 23:59 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Tikai Latvijā cilvēki uzskata, ka jebkāda darba pieredze paaugstina CV vērtību, kaut vai tizla darba pieredze. :-D Šo nekad neesmu sapratusi. Ja man darbā pieteiktos kāda izbijusi govju slaucēja, es dotu priekšroku zaļam gurķim no augstskolas. Ir taču jāsaprot, ko rakstīt savā CV, un ko - ne.
08.05.2017 01:17 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Man patīk darbs, darba kolēģi, bet nepatīk alga. It kā pēc darba apjoma,ko tur jādara ir ok, bet ,lai pastāvīgi izdzīvotu -ir kā ir.
08.05.2017 08:56 |

Reitings 2715
Reģ: 13.12.2013
Tikai Latvijā cilvēki uzskata, ka jebkāda darba pieredze paaugstina CV vērtību, kaut vai tizla darba pieredze.

Tieši tādēļ es apzināti centos iegūt darbu profesijā, kurā strādāju un iepriekš domāju, ka turpināšu strādāt.
08.05.2017 10:32 |

Reitings 75
Tikai Latvijā cilvēki uzskata, ka jebkāda darba pieredze paaugstina CV vērtību, kaut vai tizla darba pieredze. Šo nekad neesmu sapratusi. Ja man darbā pieteiktos kāda izbijusi govju slaucēja, es dotu priekšroku zaļam gurķim no augstskolas. Ir taču jāsaprot, ko rakstīt savā CV, un ko - ne.

Ak jel... Runa ir par to, ka nepaliek laika akadēmiska rakstura darbiem, konferencēm u.tml., kam ir būtiska loma CV.
09.05.2017 01:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits