Nu neviens cits nepalīdzēs, kā vien pati. Es arī zinu, kā ir sev nepatikt. Es, piemēram, sāku ar vienu mazu lietu, ko izmainīju ikdienā. Sāku, piemēram, neēst baltmaizi, bet rupjmaizi viņas vietā. Ja agrāk teiksim, pēc skolas atnācu un uztaisīju sev 4 sviestmaizes, tad taisīju 3 :D Skan smieklīgi, bet man tā izdevās iekustināt sevi, Tā es pamazām, pamazām izmainīju savu ikdienu un svars pats nāca nost, bez nekādām šausmīgām diētām. Un tad, kad redzēju, ka tas strādā, jo bikses kļuva platas utt, tad tas arī mani vēl vairāk motivēja un sāku arī sportot utt. Nesaku, k tagad man ir ideāls augums. Līdz tādam tālu, bet es arī neeju uz kkādu perfekto modeles augumu. Galvenais, manliekas, ir sākt pamazām, ne visu uzreiz nogriezt ar nazi un sēdēt uz kefīra. Tas neko nedos.
Pamēģini maazliet mazākas porcijas uzlikt, par 1 maizi mazāk apēst, mēģini saldumus mazāk patērēt. Atrodi veidu, kā izkustināt sevi. Nepatīk skriet - staigā, brauc ar riteni. Tagad nāk silts laiks un ir pa lauku var mierīgi izstaigāties un izbraukāties. Es arī vēljoprojām cīnos ar sevi, skatos, ko likt mutē, un ko ne, mēģinu kustēties, braucu uz darbu ar riteni utt