Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Zīlnieces

Reitings 71
Reģ: 07.05.2015
Sveikas, vai varētu kāda ieteikt labu zīlnieci Rīgā?
Zinu, ka tūlīt būs komentāri par to, kāpēc iet pie zīlnieces u.t.t, pati esmu bijusi agrāk pie vairākiem zīlniecēm un katra saka aptuveni kaut ko savādāku, un daudz kas nav arī piepildījies, tākā uz tālāku nākotnes pareģošanu skatos ar skeptiskām acīm, bet hmm- tuvāku nākotnes pareģošanu, domāju, ka to var pareģot, tāpēc pašlaik man noderētu neliela palīdzība uz vienu sāpīgu jautājumu,kas beidz man nervus kopā, savādāk naktīs nevaru gulēt un jādzīvo uz anti depresantiem, ceru uz kādu atsaucību!:-|
30.04.2017 17:52 |

Reitings 242
Reģ: 15.03.2017
Es būšu viens no tiem kritiķiem, jo zinu daudzus, kurus zīlnieki ir noveduši neceļos un dīvainos dzīves lēmumos...
Es tomēr ieteiktu psihologu vai sarunu ar labu draugu vai kādu, kurš uzklausīs...
Dzīvē nav pareizu lēmumu un nav arī ko nožēlot, dzīve ir viena un visu nevar dabūt un paspēt.
Veiksmi
30.04.2017 17:57 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
a k tads zilnieces dod? Atrusina tava vieta tavas problemas? Tacu ne. K saprotu tkai zile nakotni...mos labak ie psihologa aizej?Vai nu nez macitaja un izrunajies?
30.04.2017 17:58 |

Reitings 71
Reģ: 07.05.2015
esmu bijusi arī pie psihologa, tas tik īslaicīgs nomierinoš līdzeklis. Pati tomēr īsti neticu, ka var pareģot nākotni ļoti precīzi, jo pieredze liecina, ka katra zīlniece saka ko citu un daudz kas arī nepiepildās
30.04.2017 18:28 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Psihologs jau nenkmierina, bet palidz atrast atbildes tev pasai un sakartot domas.Ja velies ko nopietnaku tad jamekle labs psihoterapeits.;-)
30.04.2017 18:33 |

Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
Ne tuvāku, ne tālāku nākotni nevar paredzēt. Uz šādiem lētticīgiem cilvķeim viņi pelna naudu.
Labāk tiešām ej pie psihologa, kas nevis mierina, pat palīdz tik galā ar emocijām un atrisināt problēmas.
30.04.2017 19:01 |

Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
Par zīlniekiem nekomentēšu.
Bet ar psihoterapeitu ir tā, ka terapija sevī ietver arī to, ka tu tiešā tekstā saki - nejūtu progresu, izskatās, ka nepalīdz terapija utml. Jo zem šī ir vai nu nesaderība ar speciālistu vai nu labs potenciāls ar ko strādāt.
Nezinu par tevi, bet ir cilvēki, kuri vēlas aši atrisināt savas problēmas un lai viņiem zvaigznes no debesīm nones (bieži to nemaz neapzinās vai neatzīst). Tādā gadījumā labāk darīt ko citu un netērēt naudu :)
30.04.2017 19:26 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits