Cik daudz Tu skrien?

10 gadi
Reitings 1554
Reģ: 29.01.2009
Nu jau trešo nedēļu esmu atsākusi skriet, mans mērķis sagatavoties jūnijā paredzētajam Drosmes skrējienam uz 14 km distanci. Šo nedēļu esmu sākusi ar 7 km (Bija 3 km nedēļa, tad 5 km nedēļa), skrienu 4 x nedēļā. Cik bieži un cik garas distances Jūs skrienat? Vai kāda plāno piedalīties kādā maratonā, vai stirnubukos, spēka skrējienos u.t.t. Kādās distancēs? Kā pirms tam gatavojaties?
17.04.2017 15:06 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Kaban, nē. Es par to, ko Tu pats saki - Girgensons nekam neder, jo nav pasaules Top3. Un Tu esi, lai viņam ko pārmestu?
18.04.2017 16:43 |

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
Alexxa
Kur es vinam ko parmetu? kur es saku ka vins nav deriigs? es avienkarsi cilvekus kuri no ta nepelna iztiku nesaucu par pro sportistiem- tas ir kautkads apvainojums? Es ari nebiju pro sportists un neesu arii tagad...
cits varbut par pro sportistu sauc to kurs visur piedalas un dabu top3 zinama limenii. es nee. es par pro saucu tos kuriem ta ir profesija....
ta ir tada demagigijas dzisana kas ko sauc par pro sportistu
18.04.2017 16:50 |

10 gadi
Reitings 718
Reģ: 01.12.2009
Un šadi cilvēki strādā par treneri? Skumji, lai neteiktu vairāk. Apsveicami ir jau tas, ka cilvēks kustās, nevis sēž tikai uz dīvāna. Katram ir savs ērtais temps kurā viņam ir erti skriet, es arī skrienu salīdzinoši lēni nu un? Pirms paris gadiem es knapi 2km noskrēju, tagad skrienu 6km 45min un man ir pilnīgi vienalga, ka kadam tas liekas gliemeža ātrums, jo skrienu priekš sevis:-)
18.04.2017 21:06 |

Reitings 89
Reģ: 28.05.2013
XZY
16min 5km pat neskrien šī brīža ātrākās Latvijas meitenes, Prokopčuka ir ārpus konkurences un viņa skrien visātrāk visās garajās distancēs ne tikai 5km. Un arī kabans ar zem 15min 5km ir reiz ierindojies kā labākais Latvijas skrējējs, interesanti, jo reti kurš tādu rezultātu spēj sasniegt, esi bijis vienā šnitē ar Latvijas rekordistiem.
Interesanti, interesanti...

vai piedod, precīzs laiks pēc GPS bija 16:47, man gribējās pacelt uz augšu, nenoliegšu. Neesmu vairs nekāda profesionāla sportiste, bērnībā sports riebās, bet kopš 18 gadu vecuma trenējos vieglatlētikā, un es arī vairs pastāvīgi nedzīvoju Latvijā :-P Es nezinu, cik skrien Prokopčuka, bet viņa tomēr ir garo distanču skrējēja, visiem tas ir zināms, ka sprints un maratons patiesībā ir 2 dažādas lietas. Es praktizējos tieši uz sprintiem un distancēm līdz 5km (100, 200 400, 800m, 3km, 5km). Tādēļ arī minēju, ka jo garāka distance man, jo sliktāks laiks. Tās ir dažādas slodzes, tie ir dažādi muskuļi, dažāda veida enerģijas resursu patēriņš. Jau 5 gadus man ir trenere, kas ir bijusī ASV profesionālā sportiste, kura man sniedz padomos gan treniņiem, gan diētai un veselībai kopumā.
Jā, man ir doma kādreiz aizbraukt uz kādu Latvijas maratonu un uzstādīt labu rezultātu, ja būs lemts un izdosies. Es arī uzskatu, ka Latvijā treneru zināšanas ir zemas :-/
18.04.2017 21:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits