Pūpola maigumā izplaucēt dienu, Aizņemt no saulītes gaismiņu vienu, Ielikt to sirdī un izbaudīt dienu, Kurā nav sāpju, kurā nav naida, Izbaudīt dienu kā pūpolam maigam, Izbaudīt dienu, lai atplauksti priekā, Pūpola maigumā, pūpola laimē, Saulīte balta, kad skatās tev vaigā
Manējam man bārda vai rugaaji nepatīk, bet uz citiem vīriešiem patīk :D Šajās brīvdienās es sev baigi nepatīku, nezinu,kas man lēcies :( Nepatik cilvēki . esmu dusmīga, īgna un riebīga. Līdz PMS vēl tālu. Bveee.
Izgāju ārā, it kā saulīte un viss forši, bet pēc 20 min pastaigas tā sāka klabēt zobi, ka atvilkos vien mājās. :D Cik forši, ka rītdien vēl brīvdiena, vēlāk jāiet kauties ar olām pie vecākiem un māsa man nokrāsos matus tomēr. :-P Nevaru pierast un izturēt tās jenota svītras balinātās kas man uz galvas darās pēc frizieres apmeklējuma. :'-( Gribu atpakaļ savus brūnos matus.
kristaly Hmm, es gan atceros tikai vēl 1 tādu skaistuma jociņu, atbildot Wallee. :D Labāka par manu skaistumu ir tikai mana humora izjūta. :D fejja Haha, nu nē, man nekas nav jāsalīdzina. :D
: ) ( : , līdz 19, kā reiz tikko no Drogām :D . Varbūt te kādai pavasara alerģija nav ierasta lieta? :D Kā jums tas sākās? Man acis dīvainais palikušas, kā uz iesnām, gribas bieži sažmiegt, bet asarot arī īsti neasaro. Tad nu nevaru saprast - būs kaut kādas iesnas vai tā ir kaut kādas alerģijas izpausme :D (t)
Čau!:) Biju pūkainajās dienās.(l) Pūkainās dienas beidzās ar aizrunātu jauno draugu.(l) Nu nevarēju es viņam paiet garām, tagad pētu visu, ko nopirkt vajag.:-D Rīt šopings.:D
Aizdomājos,ka man vajadzētu what's app grupiņu, bakalaura rakstītājām. Vajag atbalstu. Gluži tāpat kā svaru mešanas grupiņās ir atskaites par nomesto svaru, varētu par uzrakstītajām lapām. :-D
Neesmu redzējusi nevienu vīrieti, kuram bārda uzlabotu izskatu. Tiem, kuriem bārda labi izskatās, tie arī ideāli izskatās bez bārdas. Bet standarta vīrietim pēc 35 bārda pieliek +10 gadus.
Pilnīgi piekrītu. Turklāt +10 gadus bārdas piedod ir ne tikai vīrietim pēc 35, bet arī vēl jaunākiem vīriešiem.
Jā, man palika pirmajai nodaļai pēdējā apakšnodaļa,kas būtībā ir ļoti svarīga un diezgan čakarīga. Es baidos,ka varētu neuzspēt,jo pēc darba pārvelkoties, spēju paēst,atpūsties nedaudz un iet gulēt.Būtībā tās ir tikai brīvdienas,kad varu rakstīt. Un izrādās,ka man jau jānodod 17-18 maijā. :-/