Jautājums par attiecībām.

Reitings 4
Reģ: 07.04.2017
Labdien!
Es nezināju, kur meklēt atbalstu, tāpēc varbūt šeit man varētu palīdzēt kāds ievirzīt pareizajās domās.
Es un draugs neesam precējušies, bet ir lietas, kas mūs saista, kas apgrūtina šķiršanās procesu. Runa ir par naudu.
Es jūtu, ka es vairāk nespēju šīs attiecības izturēt. Es dzīvoju vienos vienīgos melos. Mans draugs melo. Visiem!! Saviem vecākiem par smēķēšanu, kaut gan ir darbs un ir pilngadīgs. Melo, par savu pagātni, ka ir uzrakstījis dziesmu, bet īstenībā kamēr mācījās un dzīvoja kojās, to uzrakstīja viņa istabas biedrs. Melo par pagātnes attiecībām. Vienkārši melo. Es visu patiesību gan par dziesmu, gan pagātnes sakariem esmu netīšām uzzinājusi no cilvēkiem.
Šodien pat. Es pazudu uz stundu no mājas. Man ir žurnālgaldiņš uz kura stāv diezgan daudz žurnāli, visādi. Nav noslēpums, ka tajos ir meitenes bikini. Es atnāku atpakaļ, žurnāls uz mana galda atvērts ar priekšā bilde meiteni puskailu. Es prasīju, vai ir lasījis manus žurnālus, saka kaķis bija nometis un es tikai pacēlu..kā arī viesībās kad aizejam, stāsta visādus dzīves atgadījumus par sevi, kamēr viens cilvēks pateica es to visu feisbukā lasīju. Kā arī datorvēsturē es ieraudzīju, ka ir apmeklēts saits otrapuse.lv , pats taisnojās, ka nav to darījis un visticamāk vēsture mēdz kļūdīties.
Man vienkārši no iekšienes jau grauž šie meli. Es vairāk nespēju saprast un filtrēt, kurā brīdī man ticēt un kurā nē. :-/
Uzticība, ticība viss ir zudis laika gaitā. Kā man rīkoties šādā situācijā? Šķirties nevar tik viegli, ir lietas, kas saista mūs abus vienā pavadā.
Visu laiku kaut ko mēģina man taisnoties, lai es domātu, ka tas viss ir nejaušība.
07.04.2017 18:01 |

Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
vienmēr patikusi 57days humora izjūta :D :D
08.04.2017 12:49 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
paulalala, prieks uzjautrināt :)
08.04.2017 13:26 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Kaitina, uzraksta temu un pazud.
Ber ka jus zinat, ka vins nav pasacis melit jo autore vinam naturali chakare smadzenes pat visu? Nabadzite, dzeks vinas zurnaliti palasijis. Laikam sastresojas jo tur beibe bija redzama. Te nav runa, ka melojis par kautkadu s*uda dziesmu kas vispar jau sen ir mazsvarigi, te ir runa par to, ka vins iespejams melo milaa miera labat. Saka taisnibu vai nesaa, netic. Tad nu izdomajis,ka labak samelot sev izdevigaku variantu.
Es gan vinu neizsravu jo melus kaa augu necieshu, tacu netaisos tik viebkarsi izdarit secinajumus. Autore nepavisam pec sirdspukites neizklausaas
08.04.2017 16:52 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Esat viens otram piemeeroti.
Tas, ka chalim meloshana ir kljuvusi par psihisku slimiibu, tas taa kaa buutu skaidrs. :-D
Tachu autore nav gudraaka, kaada noziime tam sasodiitajam zhurnaalam, kursh te taa izcelts, kaa viens no probleemas stuurakmenjiem :-D Kas tas vispaar par murgu? Cik trakai jaabuut, lai chekotu, ko otrs lasa :-D Ak, dievs :-D A kasierei uz sveicienu iepeerkoties shim ir ljauts atbildeet? :-D Ar taadiem purniem galvaa Tev normaalu viirieti neatrast :-D Meitenes bikini, bljin. Es nevaru :-D
Zini, daargaa, izniidee savus putnus, jo ar taadiem putniem pat pasaulee goodiigaakie chalji Tavaa klaatbuutnee kljuus par meljiem :-D Kad putni buus izniideeti, pieveersies normaala viiriesha mekleejumiem :-D
08.04.2017 18:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits