Rīdziniece, tev vaitad nebija pie 50? Kādu vienu gadu jaunāks?nupat palaika 46 besi ara, jo zb tie atmini ja jau reiz godigi runajam!!!!!!!!!!!! ZB ...manejamm tagad 37 bus...bet taoat ka vina tevam genos jau 30 t gados saka sirmot.
upat palaika 46 besi ara, jo zb tie atmini ja jau reiz godigi runajam!!!!!!!!!pakates besii akla es...A ta nav un miers. Grr(e)
Kāpēc rīdzinieces bērni saukti par neizglītotiem, nesapratu? Ja spriežot tikai pēc viņas pašas, tas taču aplam tā pieņemt.katrs [ar citiem spriez pec sevis, ari apr daudzue viriem.Berni it sveta lietam at man liekas. Tukai leetas var ts skart strida ja nav savu argumentu.
ja feina, DIVKOSE! Kas te dzesas ara 100 reizes ar bbmuun atkal atoajal bezviedkla butne ar ziepem!Bet ka tma dkmaju viana zin.;-);-)
stiprais_dzimums
Kumu ir loti forsha un sakariga sieviete
wow, Rīdziniece respect!!! visu cieņu, tāds jauns vīrietis blakus salīdzinoši..azi da beidz, ta dzive sanaca,, pirmais virsbija gadus jauanks.Zini
Neviens jau nesaka, ka vinas berni neizglitoti, vnk uzdeva jautajumu par izglitibu.
Izdomā stāstus par manu ģimeni, lai tavas neizglītotās meitas tā kā labāk izskatītos?
an kumu ari liekas ok, es gan neesmu iedzilinajusies un pamanijusi, ka vina dzesas araa visu laiku.es ar nepAmanituja ne cos damu. Dzesasu ir alti divkosiga...bet patikami laist ai ari navigi garlaicii!