pēc bildes spriežot, kaut kāds LV tipiskais bufetnieks, kur vietējās "slavenības" iet kotletes štopēt iekša par pusdienu piedāvājuma cenām.
Bet vina tak stastija vel vakar, ka piedzeries virietis gribeja ar simtnieku uudeni nopirkt....tur tomer bus savadaki izredzetie, neviss tv ljaudista nu nebiju es, mums ar kartem vai dziemsu gramata, vai reti naudina ja svesie atnak...kads 100?:-O
ja man tiiikel kanrzogu eezu cietumos bet nopelnu sev pati...ai ku zel un kauns par to!
Rīdziniece
Vispar ja mums kroga sita viens no rita grbeja 100 izmainit panem mazo miniti, ta ari saka ka grub mainit. Kad luzdam ka nu nav isti labs naudinas ko izdot ne pirks un viss, mainat. Ok panemu inkasacijai sagatavoto 80 euro siceni un izdevu. Un ta bija ipasnieka ideja kas tobrid bija kabineta darba.... nu ne galigi siceni bet 50 moneta s, 1 un 2 euro...un 5 euro...
06.04.2017 14:40
Rīdziniece
Vispar ja mums kroga sita viens no rita grbeja 100 izmainit panem mazo miniti, ta ari saka ka grub mainit. Kad luzdam ka nu nav isti labs naudinas ko izdot ne pirks un viss, mainat. Ok panemu inkasacijai sagatavoto 80 euro siceni un izdevu. Un ta bija ipasnieka ideja kas tobrid bija kabineta darba.... nu ne galigi siceni bet 50 moneta s, 1 un 2 euro...un 5 euro...
06.04.2017 14:40
Iedzer tabletīti atmiņai. 4.lpp ja kas.
ev nav par ko mani pat apvainot, par mammu etaps noiets tāpat, tad varēji dirst, kad dzīvojām kopā, nu jau 3 mēneok intekigenta ieaugisi sieviete kas varaKUS GADUS DZIVJA UZMATES REKINA;-)