Sveikas!
Sēžu un prātoju, lasu vecās diskusijas par šo tēmu un pati vairs nesaprotu, kā jūtos un kas ir normāli, kas nav.
Lieta tāda, ka draugs grib threesome :-D Nu tā, ka pavisam nopietni to labprāt izdarītu, viņa vārdiem runājot ''tas būtu fantastiski'' .
Esmu brīva un atvērta gultā, ir pat bijis sekss ar sievieti, ir PAT bijis threesome, BET tas bija visiem iesaistītajiem brīviem esot, ne attiecībās. Tagad sēžu uzvilkta, tāda nedaudz pretīga sajūta,bet no otras puses saprotu, ka viņš to uztver tikaikā izklaidi. Manī dzīvo 2 pretējas sievietes man šķiet :-D Viena saka - nekas traks jau nav, tas var sanākt forši un brīvi, otra saka - nedari sev pāri un šķiries, viņam ar tevi nepietiek, diez ko nopietni tevi neuztver.
Esam kopā vien nepilnus 3 mēnešus. Tāpēc no vienas puses šis ir loģiskākais laiks ko tādu izmēģināt, kamēr viss ir sākumstadijā un no otras puses tikpat loģiski būtu visu izbeigt, kamēr nav nopietnu jūtu (bet nav arī tā,ka vispār nav jūtu).
Mēs tik forši plānojam vasaras festiņus, es jau iedomājos, cik mums kopā tur būs forši un tad še tev, viņš izmet, ka varētu tādā festiņā trešo paņemt (t) Un man tāda kārtīga darvas deva manā medus muciņā..
Neviens no mums speciāli necēla šo tēma, tā pavisam netīšām attīstījās no pilnīgi citas tēmas.
Gribēju piebilst, ka savādāk es jūtos forši, mums kopā ir mīļi un jautri, parādās jau arī kaut kādas jūtas pret viņu. Bet citreiz tas viņa brīvdomīgums biedē, daži šīs sērijas komentāri bijuši arī iepriekš, bet nekas tik nopietns. Liktos, ka viņš pret mani neizturās nopietni, bet viņš mani pazīstina ar visiem saviem radiem, jau kādas 3 reizes aicināja ar viņa mammu satikties (piebildīšu,ka nevienu citu meiteni ar mammu nekad nav pazīstinājis). Viņš citreiz mēdz ko neapdomīgi pateikt, nesaprazdams, ka tādas lietas labāk paturēt pie sevis. Salīdzinoši jauns gadosl un ļoti minimāla attiecību pieredze, bet liela pieredze ar sievietēm ārpus attiecībām.
Varbūt es visu parāk nopietni uztveru? Ir kādai bijusi reāli veiksmīga threesome pieredze, esot attiecībās un pēc tam viss ir bijis ok? Ko jūs darītu,ja nokļūtu šādā situācijā?
Un galvenais jautājums - Vai jūsuprāt tas ir pietiekošs iemesls, lai izbeigtu attiecības (vai tomēr esmu neadekvāta)?
Paldies pacietīgo lasīšanu :-P