Tā kā krāpšana ir bijusi aktuāla tēma visos laikos, tad Jums ir unikāla iespēja paust savu ļoti svarīgo viedokli par šo jautājumu aptaujā. :D Aptauja, protams, anonīma un nav gara - 11 jautājumi. Izmantojiet iespēju. ;-) https://surveyplanet.com/58d3f0865db1e05512a24a85
Aj, ar krāpšanu ir līdzīgi kā ar jautājumu "cik tev vīriešu bijis pirms manis?" Ir tikai viena pareizā atbilde "mīļais, tu esi otrais....". Ar krāpšanu tas pats - "nekad!".
57days :D Все мы бабы-стервы Милый бог с тобой Каждый кто не первый, Тот у нас второй - Protams, bet anonīmā aptaujā jau teorētiski var nekarināt makaronus. :D Bet ja pat tad jākarina, tad vajag arī folijas cepurīti... :D
Piemēram uz 7 jautājumu ir šādi: Vai Tevi ir piekrāpusi tava pašreizējā otra pusīte vai pēdējo attiecību partneris? - Jā, viņi pārgulēja 4 Jā, bet bez seksa 9 Man ir aizdomas, bet pieķert nav sanācis 4 Nē 19
Cik attiecības beigušās dēļ krāpšanas - "nevienas, esmu perfekts/-ta" - nu cmon... Tas, ka attiecības ir bez krāpšanas, nenozīmē, ka abi perfekti - acīmredzot cilvēki ir ieinteresēti strādāt pie attiecībām, tās ir svarīgas un katrs mazākais strīds nav iemesls krāpšanai.
kādēļ pie 'cik attiecības beigušās krāpšanas dēļ' nav vnk nullītes varianta? tikai sarkastiski perfektais? :D kungiem te nesliktas aptaujiņas sanāk veidot :)
A ja attiecībās ir bijusi krāpšana, bet viņas nav beigušās tā dēļ, bet gan citu iemeslu dēļ? Nebija atbildes tādam gadījumam :D
Mhm, jo jautājums bija tikai par krāpšanu un atbildes interesēja tikai šādā griezumā. Uz šādu variantu atbilde ir pie jautājuma par krāpšanas piedošanu un nožēlu vai nenožēlu. ;-) frivolous_ Haha, tāpēc, lai katrs piebremzētu un padomātu pirms spiest to podziņu... :D Kungs ir stipri par skaļu teikts, bet paldies. :D
Neons Nu ja, es jau par to pašu! (l) - BTW, viens čalis atbildot uz šo: Kādi tavuprāt ir visizplatītākie iemesli krāpšanai (izvēlies 3) ? ierakstījis: Dzērumā gandrīz katru reizi gadās, bet tas nenozīmē, ka draudzeni nemīlu :D