Labvakar. Tad nu beidzot man ir kaut kāda iekrāta nauda un esmu nolēmusi sākt nodarboties ar sportu.
--
Jautājums NR.1. Vai ieteiksiet man fitnesa treneri, kas man izstrādās treniņu programmu, ja man ir viena pamatīga veselības problēma (negribu minēt konkrēti kas), bet manā gadījumā tiešām vajag cilvēku, kas nepieļaus nolaidību un ir arī fizioterapeits, kurš izpratīs kā rīkoties, ja man ir bijusi trauma un kas man ir atļauts kas nē.
Jautājums NR.2. Vēlētos iet uz fitnesa klubu tomēr, jo apdomāju un sapratu, ka mājās nav ne vietas, nekā - tāpēc, ja zināt kādu labu fit.klubu Pārdaugavā (Zolitūde, Āgenskalns, Imanta - rajonos no šīs puses), tad gaidu ieteikumus, kur ir izdevīgi un patīkama atmosfēra
-- Biju te jau uzsākusi bazaru ar lietotāju Kabans :D kas te skaistās profi šajā jomā, protams, piedāvājums bija izdevīgs, bet es neko par viņu nezinu un sūtīt naudu tā randomā nevienam negribas, ja nu gadījumā kāda zin Kabanu dzīvajā un var apstiprināt, ka viņš tiešām ir treneris - labs speciālists, un tā nav nekāda krāpšana, tad priecāšos par atsauksmeem.