Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Matu krāsa bāla seja

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Kāda matu krāsa piestāv bālai sejai? M
Esmu bāla no dabas, vispār seja kā tāda arī acis un lūpas neuzkrāsotas ir bālas, tad kāds tonis varētu piestāvēt? Tagad ir tumši pelēki, nu neizskatās visai labi. Agrāk bija sarkanīgi, izskatījās interesantāk.. Nezinu vai bālai sejai labi izskatītos blondi mati? Un ja tā, tad kāds apakštonis? (silts,vēss)
11.03.2017 13:29 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Arī seja var būt dažādi bāla, tāpat ikdienā lietotā kosmētika daudz ko maina.
Man ir ļoti gaiši vēsi blondi mati. Dabīgāk vaaarbūt izskatītos siltie toņi, bet man nepatīk, imidžu veidoju vēsās noskaņās. Reiz, kad gribēju krāsoties tumši sarkanīga, friziere atteicās to darīt :-D
11.03.2017 13:38 |

Reitings 2288
grecia -man ir tipiskā latviešu bālā seja. laikam ar vēsu apakštoni. Man labi izskatās tumši mati, bet tad arī attiecīgi ir jākrāsojas - tumšas uzacis, acis, lūpas,savādāk seja vnk nav uz matu fona.
11.03.2017 13:44 |

Reitings 724
Reģ: 29.10.2016
Es šaubos vai izdosies seju izcelt, ja tā pati par sevi ir blāva. Kādā krāsā tev acis?
Ja zilas, tad skaisti būtu gaiši brūni mati, varētu arī ar smalkām blondām šķipsnām
Ja zaļas, varbūt pat rudie ietu klāt.
-- Tu ikdienā vispār nekrāsojies, ka tāds jautājums? lai izceltu acis pietiktu vien ar garām, tumšām skropstām (tātad, risinājums ir pieaudzēšana jeb laba tuša) un uz lūpām vnk kāds balzamiņš ar tonīti.
---Es tā saku, jo zinu meitenes, kurām dabīgās skropstas, uzacis un ādas krāsa ir tik gaiša, ka tiešām neviena matu krāsa neglābj.
Ja tev negribās katru dienu lietot kosmētiku, tad ar ķīmisko krāsu nokrāso uzacis un skropstas, varēsi staigāt kādu laiku nepiedomājot.
11.03.2017 16:33 |

Reitings 2288
blackqueen- krāsojos, protams, bet negribas ieskatoties spogulī pirms došanās gulētiet ar tādu kontrastu. Labāk, lai jūtos harmoniski arī bez baigā špakteļa. Par acu krāsu runājot - zaļganbrūna, diez gan patumša acu krāsa. Bet nesakrāsotas ir neizteiksmīgas vienalga.
11.03.2017 19:26 |

Reitings 263
Reģ: 20.07.2016
Man arī bāla seja tāpēc krāsoju tumši brūnus matus kā arī uzacis.
Agrāk biju blondīne un bez pamatīga make up seja bija neizteiksmīga,bet tagad pietiek ar tušu :)
11.03.2017 19:39 |

Reitings 724
Reģ: 29.10.2016
Man patīk, ka mati nav pilnībā vienā tonī, nu Piemēram, šādi:
Es izvēlētos to brūno toni, kāds man ir acīs un atsvaidzinātu ar tāda tipa šķipsnām kā bildē - tonī, kāds man liktos vissimpātiskākais.
+ kaut ko izdarītu ar skropstām un ja vajadzētu, arī ar uzacīm. Ja negribi pieaudzēt, tad varbūt skropstu ilgviļņus ieliec, tas nekā nebojā skropstas, liku kādus 2 mēnešus atpakaļ, nu jau ir izgājuši, bet bija smuki un man pat šķiet, ka skropstas ir garākas nekā bija pirms ielikšanas, tāpēc atkārtoti neesmu gājusi.
11.03.2017 19:50 |

Reitings 113
Reģ: 23.12.2016
Nū, ļoti bāla āda ir vēss tonis.
Par matu krāsu nemācēšu teikt, droši vien izteiksmīga. Cik es zinu tad vēsajam ādas tipam piestāv piesātinātas un spilgtas krāsas un jāizvairās no gaišajām, jo tas liks izskatīties papildus bālākai.
11.03.2017 19:54 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Tev jānosaka, pie kura gadalaika tipa tu piederi, un tikai tad vari sākt domāt, kas piestāv.
11.03.2017 21:53 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits