ir sieviešu diena :) droši vien, kā vairumam sieviešu, manējais parasti atnes puķes un šampi :-) man no savas puses patīk uzklāt galdu... bet katru gadu rīkoties pēc vienāda scenārija ir garlaicīgi :-) kā darat jūs?
Mani pamodinās milzīgs tulpju pušķis blakus gultā. (l) Tā kā manam būs darbs, mājās viņš būs vēlu, tad man taps nelielas svētku vakariņas - ēdienkarte jau ir sastādīta. Un tā kā pāris dienas vēlāk man ir vārda diena, tad nu svinēs vairāk tajā dienā.
es parasti cenšos apmeklēt visādas iestādes, sporta zāles, iepirkt kaut ko nepieciešamu, jo visur dod dāvanas :D ziedi no tuvajiem vīriešiem un dažas jaukas ziņas, bet tāda svinēšanas tradīcija, diemžēl, nav iegājusies.
Puķes no maniem vīriešiem-tēva, brāļa, diviem labākajiem draugiem. No vīra-ziedi, rota, vakariņas, sekss. Nu tāds parastais scenārijs. Iespējams brālis, tētis uzaicinās mani, māsu, mammu pusdienās, tā arī parasti notiek.
ar sieru, papriku un vēl sieru pildīta cūkgaļas karbonāde, krāsnī cepti kartupeļi un citi dārzenīši, burkānsalāti. Saldajā zemeņu-putukrējuma krēms, Cielaviņa un šampanietis.
Nekad baigi neesmu svinējusi un īpaši arī neplānoju. Šogad vispār biju pilnīgi par to aizmirsusi, un ieplānoju ar draudzeni kino un pasēdēšanu, visdrīzāk pie šī plāna arī palikšu :-D Ja vīrietis un kolēģi kaut ko uzdāvinās, protams, priecāšos, bet speciāli klāt galdu vai iet uz restorānu netaisos.
Manejais man jau pirms 3 gadiem pateica ka sieviešu diena nav nekādi svētki...Tāpēc tādi man nav un arī šogad nebūs nekas, parasta diena nerunājot vispār puķu vai konfekšu atnesannu.
Visticamāk, ka nopirkšu sev kādu skaistu tulpju pušķi vai hiacintes podiņā :) Varbūt vakarā aiziešu uz kādu stand-upu vai ar kādu no bezdraugu draudzenēm iedzeršu tēju un uzsitīšu klaču.
Es kā katru gadu - nopirkšu tulpju klēpi un saldumus un sataisīšu pušķīšus un sarakstu un iedošu visu vīram, lai vīrs var apsveikt visas manas un viņa ģimenes sievietes un sava darba kolēģes. :-D