Viens no tādiem foršākajiem sasniegumiem man ir bijusi uzvara kopā ar komandu 11. klasē Eiropas kluba rīkotajā konkursā, kur izrādījām savu izrādi 6 LV pilsētās un vēl aizceļojām uz Franciju, tas bija pirmais mans tālākais ceļojums pēc Polijas, BET no tā visa lielākais sasniegums bija mana lieliskā komanda, ar kuru no tā brīža (pirms 5 gadiem) vēl joprojām regulāri tiekamies, izklaidējamies, pārdzīvojam viens par otru un redzam, kā mūsu dzīves mainās.
Lepojos, ka pēc tam, kad 8 gadus trenējos vieglatlētikā, biju visu sportu pametusi uz vairākiem gadiem periodiski tikai paskrienot, tad tagad jau pāris mēnešus 5x nedēļā dodos uz sporta zāli, pārvaru sevi, pārbaudu raksturu un savas robežas. Ceru, ka tas nekur nepazudīs.
Dzīves lieliskāko sasniegumu tā uzreiz nevaru minēt, jo ir daudz sfēru, kur ir bijušas labas un lieliskas lietas.
Pašlaik top bakalaurs, kad šo posmu būšu nobeigusi, varbūt arī par to varēšu kaut ko minēt.
Meitenes, atcerieties, mēs visas esam lieliskas un mums katrai ir kaut kas, par ko un ar ko varam lepoties! (l)