Esmu sastapusi dažus cilvēkus, kuri pat nevēlas veidot attiecības ar pretējo dzimumu, jo patīk dzīvot vieniem
Man gan grūti iztēloties kā var nesanākt izveidot attiecības jau šādā vecumā.
Mani sporta draugi un paziņas tikpat kā visi ir ļoti sakarīgi vīrieši. Turklāt, sportojošo vīriešu ir apmēram 2 reizes vairāk nekā sieviešu
Izmirstoša, reti sastopama suga, tāpēc tie ir īpaši aizsargājami, par viņiem var palasīt sarkanajā grāmatā.:-D
Liela daļa no sporta nav nemaz tik dārga, ka tas ir vienīgais, ko cilvēks var atļauties. Nevajag spriest pēc dažiem pamanāmiem, bet izmaksu ziņā padārgiem sporta veidiem.
Ir diezgan daudz cilvēku, kuriem attiecības ir nevis tamdēļ, ka viņi paši tās ļoti vēlas, bet gan tamdēļ, ka ir dabūjams daudzmaz piemērots cilvēks vietas aizpildīšanai. Un ja cilvēks nepieder pie minētās grupas, tad viņam attiecības minētajā vecumā mierīgi var arī nebūt.
Izmirstoša, reti sastopama suga, tāpēc tie ir īpaši aizsargājami, par viņiem var palasīt sarkanajā grāmatā.
Visvieglāk iepazīties prasti ir tur, kur ir daudz labu vīriešu.
ja runājam par vīriešiem, kuri "nevēlas veidot attiecības", tad jāņem vērā, ka vīrieši pārsvarā vēlāk nobriest, it sevišķi attiecību jautājumos.
Par to, vai tās attiecības būs nopietnas vai nē, nolemj laika gaitā, kad iepazīst jau cilvēku utt, nevis vispirms izdomā un tikai tad
Pamēģini Tinder.
Uzsāc saraksti, satiekaties dzīvē, patiks labi, nepatiks- nākamais.