Varbūt kādai noder. Gribēju padalīties ar sajūsmu.
Kaut kas brīnumains ar Douglas ir noticis. Tik daudz interesantu piedāvājumu, akciju, dāvaniņu. Uz e-pastu tomēr nāk vairāk, nekā pieejams viņu mājas lapā.
Te jau minēja, ka Smashbox ienācis. Pavisam nesen bija Origins, UD. Man patīk, ka sāk kļūt pieejams tas, ko kādreiz varēja nopirkt tikai no citām valstīm vai ar starpniecību.
Uzradusies skaistumkastīte, kas manuprāt ir izdevīga, jo cena ir par pilnā izmēra produktu, bet pārējais bonusā:
https://www.douglas.lv/lv/katalogs/yves-saint-laurent-black-opium-beauty-box/Līdz 12.martam ar kodu MAKEUP15 vai veikalā ar klienta karti ir 15% atlaide visai dekoratīvajai, izņemot MAC, Chanel un Dior.
Drogās februārī parādījās Makeup Revolution, ko te jau minēja, bet tomēr kārtējais jaunums, kurš ir mums pieejams. Man nepatīk, bet kādai noteikti patiks. Dabūju pačamdīt.
FU jau pusgadu (kopš ir ES zonā) sācis sūtīt uz e-pastu atlaides, super piedāvājumus, kādus agrāk saņēmu tikai no LF.
Ja esat Stockmann klients, tad ar žurnālu pa pastu saņēmāt kuponu 20% vienai precei, kas darbojas arī līdz 12.martam. Tā kā nemetiet laukā neizšķirstītus žurnālus, jo kupons ir iekšā ielikts, nevis ārpusē, kā agrāk :)
Izskatās, ka martā būs daaaaaaudz pirkumu (l)