Attiecības no attāluma

Reitings 397
Reģ: 28.02.2017
Labvakar!
Uznāca vēlme padiskutēt par šo tematu. Kāda ir bijusi šādās attiecībās? Kā tikāt galā?
Šobrīd esmu tieši šādās. Vīrietim ir tiešām ļoti daudz darba, veselības problēmas. Tik sen jau neesam tikušies. Šobrīd mūsu kontakts aprobežojas ar pāris minūtēm par veselu nedēļu! :-/ Padalaties ar savu pieredzi.
Lai jauks vakars! (l)
01.03.2017 21:53 |

Reitings 145
Reģ: 21.09.2015
Ja Tu vinjam peeksnji ( kaa eksperimentu) pateiktu ka Tev ir izveidojushaas ljoti speeciiigas juutas un Tu esi gatava uz karstaam peedaam paarvakties uz to pashu pilseetu kur dziivo vinjsh lai satureetu kopaa attieciibas utt. Es varu sadereet vinjam tas nepatiktu un vinjsh saaktu Tevi no taas idejas atrunaat. (t)
Tur tiesaam kaut kas nav tiirs, un kaa te viena meitene citaa diskusijaa izteicaas - '' Te smird peec kakas'' . :-D
02.03.2017 18:54 |

Reitings 397
Beibe.Marta
Nē, noteikti nav. Vienam no vecākiem ir problēmas ar veselību. Viņš ļoti satraucas, ir visu laiku blakus. Es to nevaru saprast, jo pati ar saviem vecākiem ieturu diezgan lielu distanci. Viņiem atkal ir ļoti siltas attiecības. Labi, Tu vari pavadīt ar viņiem visu savu brīvo laiku, bet nu var jau veltīt mazliet laika arī man...:-/ Šeit man ir jautājums; Kas ir svarīgāki - vecāki vai draudzene? Es domāju, ka šeit ir jābūt zināmai vienlīdzībai, nevis skrien pie vecākiem un par mani aizmirsti.
02.03.2017 18:59 |

Reitings 397
Limonata
Sliecos nepiekrist. Esam visu izrunājuši, turklāt ir zināmi sarežģījumi. Esmu izdarījusi ļoti daudz, lai vasarā varētu pārvākties. Vīrietis ir lielisks, vienkārši man nav pieņemams šāds attiecību modelis, kāds mums ir izveidojies šobrīd. Laikam pati esmu vainīga pie šādas attieksmes.
02.03.2017 19:06 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Man arī attiecības sākās ar attālumu. Gandrīz gadu dzīvojām katrs savā valstī, bet katrus brīvos resursus (gan finanšu, gan laika) vīrietis veltīja, lai satiktu mani. Man šķiet, ka jūsu gadījumā attiecībās vēlies tikai tu, diemžēl. :-/
02.03.2017 19:19 |

Reitings 397
Salomē
Bet viņš ir vairākas reizes bijis pie manis, nedevies uz darbu manis dēļ. :-/ Es laikam nevēlētos ticēt, ka viss ir tik traki.
02.03.2017 19:25 |

10 gadi
Reitings 3218
Reģ: 13.11.2011
Ir bijušas dažas attiecības no attāluma, ir tiešām grūti. pirmais puisis dzīvoja ASV, bija pat grūti sarakstīties dēļ laika zonām, tad, kad es devos mājās no skolas, viņš no rīta brauca uz darbu. pēdējais puisis ir itālis, iepazināmies, kamēr viņš dzīvoja Itālijā, tad nu es viņu 3 mēnešus gaidīju Latvijā, ne reizi satikusi vai redzējusi dzīvē. :D bet tās sajūtas, kad pēc tik ilga laika satiec, nevar aprakstīt!
02.03.2017 19:45 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Vienam no vecākiem ir problēmas ar veselību. Viņš ļoti satraucas, ir visu laiku blakus. Šeit man ir jautājums; Kas ir svarīgāki - vecāki vai draudzene? Es domāju, ka šeit ir jābūt zināmai vienlīdzībai, nevis skrien pie vecākiem un par mani aizmirsti.

Jēziņ... Ja kādam no maniem vecākiem mani vajadzētu, tad es arī skrietu, palīdzētu, būtu blakus neskatoties ne uz ko. Un mans vīrietis ne tikai to saprastu, bet atbalstītu mani un manus vecākus. Un par kādu vienlīdzību Tu runā? Es tā saprotu, ka jūs esat kopā tikai dažus mēnešus un tie ir viņa vecāki, loģiski, ka ģimene ir pirmajā vietā.
02.03.2017 20:06 |

Reitings 397
marissa
Jā, vecāki ir svarīgāki, nekā cilvēks, kas nesen ienācis Tavā dzīvē. Es to lieliski zinu. :-)
Nesaprotu, kāda vispār starpība, cik ilgi cilvēki ir kopā? Vai tad laiks ietekmē cilvēka sajūtas? Ja iemīlies un saproti, ka Tev cilvēks ir dārgs, laiks nenosaka itin neko, tādēļ uzskatu, ka tie daži mēneši ir līdzvērtīgi daudz ilgākam laika posmam. Par to diskutēt ir bezjēdzīgi.
02.03.2017 20:14 |

Reitings 171
Reģ: 21.04.2014
Cartier, vai tiekaties tikai tad, kad tikšanās iniciators ir viņš? Kā parasti pavada šo reto kopā būšanas laiku?
02.03.2017 20:30 |

Reitings 397
Pi
Iniciatori esam mēs abi, parasti pielāgojos viņam, izdomā, pārceļ savus plānus. Mans uzdevums ir tikai atbraukt, reizēm tas ir grūti, jo arī man gadās plāni, kurus nevar pārcelt, ģimeniski pasākumi.
02.03.2017 21:17 |

Reitings 4041
Reģ: 20.07.2014
Paga paga ko??? Tu gribi teikt, ka Tavi četri mēneši ir līdzvērtīgi pilnvērtīgām un nopietnām stabilām attiecībām? Tu pat viņu līdz galam nepazīsti jo:
1. Sazinaties pāris minūtes nedēļā - diez ko daudz par cilvēku nevar paspēt uzzināt;
2. Ļoti reti tiekaties - tad sanāk, ka pat dzīvē redzējušies esat samērā maz;
3. Tici tādām muļķībām, ka antibiotiku dzeršana samazina spējas uzrakstīt sms vai piezcanīt vismaz reizi dienā.
Tu nemaz negribi dzirdēt citus viedokļus, Tev taču vēl rozā brilles uz acīm!
02.03.2017 22:13 |

Reitings 397
Wallee
Hei, šāda kontaktēšanās mums ir maksimums 4 nedēļas. Iepriekšējos piecus mēnešus mēs kontaktējāmies 15 h dienā! Meitenes, neesiet tik skarbas, puisis ir ļoti labs, visiem gadās grūtie periodi dzīvē, šis ir viņa, mums kopā tas ir jāpārdzīvo. Man laikam nedaudz gribējās pačīkstēt. Mēnesī mēs esam tikušies arī četras reizes, tas, ka šoreiz mēs esam tikušies tik reti, nenozīmē, ka tā ir vienmēr. Par rotājām brillēm es nepiekritīšu, tādu nemaz nav bijis. Varbūt tikai vienreiz. :-) Drīzāk esmu naiva un meklēju attaisnojumus šādai rīcībai.
02.03.2017 22:38 |

Reitings 4041
Reģ: 20.07.2014
15 stundas dienā, tas nozīmē, ka principā kā piecēlāties tā līdz gulētiešanai? :-D
Tad tas ir ļoti krass pavērsiens un tāpat vien tas nenotiek. Ejot gulēt taču viņam ir laiks uzrakstīt kaut?
Nu katrā ziņā - te kaut kas nav tīrs, es neticētu šādām pasakām. Bet es vispār ļoti jūtīgi uztveru cilvēka attieksmes pārmaiņas, uzreiz meklēju iemeslu.
02.03.2017 22:44 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Autore, bet tu taču apzinies, ka nekomunicēšanas attaisnots iemesls var būt tikai abas lauztas rokas (ieskaitot pirkstus) un angīna smagā formā. Ja tavam vīrietim tā nav, tad viņš nevis nevar, bet negrib ar tevi sazināties. Un no tā izriet atkal cits jautājums, kas var viņam liegt gribēt ar tevi komunicēt?... Iemesli var būt dažādi, taču kādi tie būtu - pamatā ir tas, ka viņa jūtas pret tevi nav spēcīgas un nopietnas, viss pārējais ir vnk atrunas.
02.03.2017 22:51 |

Reitings 397
Wallee
Jap, tieši tā. Tik daudz negulētu nakšu sarunu dēļ. Gan man, gan viņam ir gaidīju es vienkārši izslēgties sarunas laikā. :-D Jā, es zinu iemeslu un to var atrisināt tikai laiks. Ir ļoti grūti pārslēgties no tik garas komunikācijas, uz pāris minūtēm nedēļā. Vakar jau neizturēju un uzcepu šo tēmu. Prasās izrunāties, uztvēru šo visu ļoti saasināti, baigās problēmas parādījās. :-/
02.03.2017 22:57 |

Reitings 397
Neons
Vispār, puika ļoti smagi slimoja. Viņam bija divas ļoti nopietnas slimības vienā laikā. No tādām arī cilvēki mēdz nomirt. Šobrīd ļauju viņam ieiet vecajās sliedēs, saprotu, ka darba ir ļoti daudz, tāpēc cenšos neapvainoties, ka par mani ir piemirsis, bet citreiz uznāk kārtīgs besis. Parasti izlādējos sevī, viņam cenšos neko nepārmest, tā jau grūti.
02.03.2017 23:00 |

Reitings 397
gaidīju es
Gadījies. Tas stulbais autokorekts! :-D
02.03.2017 23:02 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Es tev vēlreiz saku, ja viņam nevija lauztas rokas un angīna smagā firmā, tad nevis nevarēja, bet negribēja... Un šobrīd viņš nav slims, bet pateica, ka nevarēs sazināties ilu laiku. Nu wtf?!?... Nu negrib viņš ar tevi komunicēt! Vienīgais iemesls tam - tu neesi viņam svarīga. Kad kungam būs ērti, tad arī atmetīs tev kripatu sava laika.
02.03.2017 23:05 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Es tev dodu max 20 gadu, man izlasas, ka tev nav nekadas, vai ir loti maz pieredzes attiecibas. Bet ea to saki ar draudzigu noskanu ne ka parmetumu vai apvainojumu. Sakuma visi, labi, liela dala, skiet superigi cilveki. Tik daudz tu saproti?
Es NEKAD neparvaktos pie svesa viriesa. Vins tev ir svess cilveks lai ka tu spirinatos preti. 15 h diennakti sazinajaties? Un? Cilveku iepazist pavisam savadakas situacijas. Es pat savu ilgstoso partneri kartigi saku iepazit pec 5+ gadiem.
02.03.2017 23:06 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Piedod, bet tu esi loti loti naiva.
02.03.2017 23:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits