mans vīrietis nav perfekts, jo neviens nav un nevar būt perfekts, bet varu uzskaitīt īpašības, par ko viņu cienu kā vīrieti.
1. strādīgums - viņš ļoti daudz strādā par labu mūsu nākotnei;
2. zināšanas - viņam ir izteikti tehniska domāšana, pēc profesijas autoelektriķis un celtnieks, šajās jomās ir spēcīgs, bet arī datoru u.c. tehniskas lietas prot izjaukt/salikt kopā, ko es tiešām apbrīnoju, jo viņš to visu ir apguvis pašmācībā ar patiesu interesi par to;
3. attieksme pret sievietēm - viņš ciena sievietes un vienmēr palīdz, varbūt pat pārāk daudz. viņam bieži lūdz citi cilvēki palīdzību. es laikam esmu egoistiskāka, bet par to, ka viņš tāds nav, es viņu cienu gan kā vīrieti, gan kā cilvēku kopumā. viņš nekad neko sliktu nav teicis ne par vienu no savām bijušajām sievietēm, lai gan pēdējā ar kuru viņš bija kopā 5 gadus ir viņu krāpusi ilgu laiku (uzzināju no viņa māsas), nu lūk.. bet neko sliktu viņš nekad nav atļāvies teikt.
4. nosvērtums, mazrunīgums - jā, man nepatiktu vīrietis, kas daudz runā, bet maz dara. mans vīrietis maz runā, bet daudz dara - un tas ir ļoti labi. vienīgi dažkārt gribētos, lai viņš ir vairāk runātīgs, jo man gribētos vairāk saprast viņa viedokli, bet nu.. tāpat ir labi tā, kā ir.