Un kāda ir viņa attieksme pret citiem? Vai pēc ballītēm ar draugiem ir pilni soctīkli ar satagotām bildēm un postiem, kurš ar ko kur iečekojies, ko skatījušies, ko dzēruši utt.?
Bija man viens īss romāns ar puisi, kurš ātri vien ierāva mani savā sociālajā dzīvē, posti feisbukā, daudz stāstu par savu pagātni, par cilvēkiem apkārt, es domāju - o, forši, ka mani tik ātri ir gatavs rādīt draugiem, ģimenei. Bet nebija ilgi jāgaida, līdz soctīklos sāka dominēt cita dāma un man atlika vien nodomāt "Nabadzīte, viņa mamma, cik daudz čiepas viņai jāiepazīst" :D
Un tad ir puisis, kurš īpaši nekur nepostojas, nečekojas, laika posms kopā mums ir līdzīgs, kā autorei, un man arī sākumā šķita, ka kaut kur ir "paslēpta kaka". Ar laiku sapratu, ka tā "kaka" ir mana pašapziņa un personīgā nedrošība, ar puisi viss ir vislabākajā kārtībā, draugi jau sen zina par manu eksistenci un kad pēc vairākiem mēnešiem tiku iepazīstināta, mani uzņēma kā īsteni savējo, nevis kādu nedēļas nogales zaķi :) Katram ir savs temps, savs ritms un sava vēlme/vajadzība eksponēties. Ja jūs spējat par to runāt un atklāt viens otram savas sajūtas par šiem atšķirīgajiem tempiem, viss būs kārtībā. Un atslēgas ir liels solis. Neprasi no viņa visu uzreiz :)