Pašai nesen bija atgadījums (tas arī radīja interesi pēc jauniem kapeņu stāstiņiem :D ), ka no rīta pamostos, istabā vēl krēsla, diezgan patumš, bet istaba pārredzama, paskatos uz durvīm un tur taka tāds stāvs tumš pretī stāv. Man uzreiz bij sega uz galvas, miegs vairs nenāca, protams, pēc brīža bāzu galvu arā no segas apakšas un tur bija tikais druvis atvērtās, galvā bij divejādas domas, vai nu pusmiegā vēl smadzenes nestrādāja un acis nerādīja, vai nu tur tiešām kāds bija (t)(t)
Vēl viens atgadījums labu laiku atpakal, biju ļoti slima (tā, ka pat krūzi ar tēju nebiju spējīga pacelt), guļu gultā, draugs aizbraucis uz darbu, tā nu ik palaikam pamostos un aizmiegu no tā cik slikti, ne pagulēt, ne piecelties, tā nu guļu pusnemaņā, līdz jūtu, tāda sajūta it kā kāds man pārveļās pāri kājām un aizlien aiz muguras un guļ man cieši piespiedies klāt (t), tā kā biju bezspēkā un pat nebij spēka pagriezties (tagad doma par pagriešanos tajā brīdī liekas traka un biedējoša :-D, bet tajā brīdī gribēju pagriezties un paskatīties, kas tur aizlīdis :D), tad nu gulēju un štukoju, ko darīt, jo bij reāli neerti, bij sajūta, ka nu brutāli piespiedies kāds klāt, ka man pat vietas nav...tad atcerējos omes teikto, ko šādos brīžos jādara/jāsaka, tā nu noteicu:" Tu mani spied ( šo ome nelika teikt :D pats iznaca pār lūpām), ja esi labs vari palikt, bet paej nost, ja slikt tev šeit nav vietas, ej prom!" Un tanī brīdī jūtu, kāa kāds raušās nost no manis (bij sajūta, ka trīc visa gulta), un man paliek tiiik viegli atkal un aizmiegu....šajā atgadījumā, kas man likās jocīgi, man ne vienu mirkli nebija bail, tikai nebij ērti, jo bij spiedošā sajūta. Vēlāk pamodos un jutos daudz labāk, pēc tam domāju, varbūt mamma bija atnākusi mani apciemot grūtā brīdī, jo tik slikti man vēl nebija bijis nekad, lai arī cik slima būtu bijusi. Pēc tam pārrunāju šo gadījumu ar vienu meiteni, kura iet baznīcā, viņa gan teicās neticam, ka mamma būtu atnākusi, viņasprāt, mirušie nenāk mūs apciemot, tie, kas atnāk esot sliktie gari/dēmomi...tad gan man bij neomulīgi (t)(t)